Braukt vai nebraukt?

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Sveikas, jau otrajā jaunā gada dienā! :)
Ķeršos uzreiz pie lietas.. salīdzinoši nesen internetā iepazinos ar kādu puisi. Bijām norunājuši, ka satiksimies pēc Jaunā gada, kad viņš brauks atpakaļ uz Rīgu. Tā nu viņam ir sanācis, ka tieši Jaunā gada vakarā dabūja pa degunu un tagad ir Rīgas slimnīcā. Protams, ka rakstu viņam un sazvanamies, lai uzzinātu kā viņš jūtas, bet biju mazliet pārsteigta, kad viņš paprasīja, vai nevaru atbraukt pie viņa. Es tiešām tajā brīdī nezināju, ko lai atbild. Ja mēs būtu ilgāk pazīstami, nekā tikai pāris dienas, un vismaz tikušies kaut reizi, es, protams, ka aizbrauktu. Taču tā nav, un es nezinu ko tagad iesākt. Zinu, ka viņš gaida mani,bet es nezinu, vai tā būtu prātīga doma braukt. Pirmais, ko cilvēkā diemžēl vērtēju, ir vizuālais. Es nekad nevarēšu iemīlēt cilvēku, redzot viņu pirmo reizi ar lauztu degunu un sadragātu seju. Tā nu ir sanācis, ka esmu apsolījusi rītvakar aizbraukt un aizvest viņam šo to, taču nejūtos par to pārliecināta.. ko jūs darītu manā vietā? Brauktu, vai tomēr nē?
02.01.2013 17:55 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
kad gulēju slīmīcā man līdzi sava nauda,un manējie katru dienu brauca.
02.01.2013 18:40 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Man kaut kā tāds aizicnājums liekas nedaudz dīvains. Ja man pirmo reizi ir jāsatiek cilvēks, tad es negribētu to darīt slimnīcā. Varbūt tiešām izdomāja, ka tad jau var kkko no tā dabūt laukā.

Reitings 925
Reģ: 11.06.2012
Pirmais, ko cilvēkā diemžēl vērtēju, ir vizuālais. Es nekad nevarēšu iemīlēt cilvēku, redzot viņu pirmo reizi ar lauztu degunu un sadragātu seju.

Traki Tev... :D Labāk nebrauc, lai nebojātu viņam noskaņojumu, kā jau te iepriekš minēja. Un vispār nevajadzēja nemaz solīt, ņemot vērā augstāk minēto.

Reitings 12651
nesaprotu, ko te citas brūk virsū. Manam draugam arī ir bijis lauzts deguns, nu, neteiktu, ka viņš baigi skaisti izskatījās ar tādu.. :D Bet par to braukšanu - nu, aizbrauc..kas tad tur tāds, ne jau Tev tur visu dienu jāsēž. Ja apsolīji, tad nav variantu..nebojā savu karmu jau pašā gada sākumā un esi labs cilvēks :D + un ja nu gadās, ka viņš ir Tava mūža mīlestība, noriskē, noriskē :D

Bet vai tad Tu viņu neesi vispār redzējusi (t.i. bildēs)?? Kā tad jūs tā iepazināties?
02.01.2013 18:41 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Piekrītu Kubietei
02.01.2013 18:41 |

Reitings 27552
salīdzinoši nesen internetā iepazinos ar kādu puisi.

Ja mēs būtu ilgāk pazīstami, nekā tikai pāris dienas, un vismaz tikušies kaut reizi

ka esmu apsolījusi rītvakar aizbraukt un aizvest viņam šo to,

ko solīj atvest?
02.01.2013 18:43 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Es arī negribētu pirmo reizi satikties slimnīcā, ne tad, ja pati taja gulētu, ne arī ja būtu šīs meitenes vietā.
02.01.2013 18:44 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Es nebrauktu. man vispār liekas dīvains uzaicinājums braukt iepazīties uz slimnīcu. es neko arī labu nedomātu par vīrieti,kurš Jaungada naktī dabūjis pa degunu. manu uzmanību tādi vīrieši nepiesaistītu. gan jau sadzērās un sakasījās ar kādu
es pati negribētu ,lai man ir randiņš,ja būtu slimnīcā, vai arī slima.
tu jutīsies ērti,ja pāris soļu attālumā būs vairākas gultas ar citiem cilvēkiem? tev tas netraucēs?
02.01.2013 18:47 |

Reitings 27552
bet jus divu dienu interneta paziņu aicinātu uz slimnīcu?vēl ar lugumu lai puisis atved šo to?

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Nenovēlu tam puisim tādu meiteni kā tu.

Reitings 5726
Ja gribi ļoti viņu satikt,tad atliec tikšanos uz laika posmu,kad būs izrakstīts ārā no slimnīcas
02.01.2013 18:48 |

Reitings 27552
ko solīj atvest?
tiešām interesanti
02.01.2013 18:50 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
bet jus divu dienu interneta paziņu aicinātu uz slimnīcu?vēl ar lugumu lai puisis atved šo to?

Jā! Protams, saprotu, cilvēki ir dažādi un tev ir citi uzskati. Ja par mani - kad iepazīstos internetā un cilvēks iepatīkas, tad pēc iespējas ātrāk - kaut vai pēc pāris dienām - gribu satikt viņu dzīvē. Protams, ar šo vēlmi neuzbāžos, taču jo ilgāk stiepjas laiks, jo neieinteresētāka es kļūstu. Tāpēc, ka vienām pašām sarunām internetā, sms, zvaniem nav itin nekādas jēgas, ja cilvēku nepazīsti. Tas viss ir kā papildinājums reālam kontaktam, nevis pats kontakts. Tikpat labi var sarunāties arī forumā vai rakstīt blogu, ja vienkārši gribi kaut kur izlikt savas domas nekurienē.

Ja es iekļūtu slimnīcā, man noteikti būtu garlaicīgi, skumji un tā tālāk. Ja man rakstītu jauks puisis, es viņam mierīgi varētu piedāvāt atbraukt un, ja mūsu komunikācija līdz šim būtu bijusi brīva, arī palūgt kaut ko atvest (protams, nejau tualetes papīru vai paketes, bet kaut ko normālu), pie kam, manuprāt, jebkurš cilvēks saprot, ka tāpat pie slimnieka ar tukšām rokām nebrauksi. Un vienalga, vai iepazīts vakar vai pirms diviem gadiem.

Nedomāju, ka šis puisis ir afērists :D, bet gan vienkārši atvērts, brīvs puisis, kurš kļūdaini domā, ka saticis laipnu meiteni.
02.01.2013 18:56 |

10 gadi
Reitings 485
Vai nu es šodien nevienu nesaprotu, vai nu esmu pārmācījusies eksāmenam :D
Man liekas nesaprotama autores rīcība (tiesa, arī puiša). Ja jau pirmā tikšanās vieta un izskats ir galvenais, kādēļ uzreiz netika izdomāts atteikums. Ja tika solīts, tad jau būtu vien jābrauc. Lauzts deguns nav rota, bet nav nekas ārkārtēji briesmīgs. Varbūt puisim autore tik ļoti iepatikās, ka grib ātrāk satikt dzīvē. Man pašai arī nepatīk kaušļi, bet nav jau zināms iemesls, kādēļ sasita degunu, varbūt kādu aizstāvēja, varbūt... (daudz iespējas).

P.S. Pasmaidīju par Kubietes cepšanos :D vispirms raksta, kapēc puisis pieprasa tualetes papīru un cīgas (kaut arī autores tekstā nemanīju neko konkrētu), pēc tam saprot, ka par ātru traci sacēlusi, un jautā, ko puisis vispār prasa :D
02.01.2013 19:13 |

Reitings 27552
bļin sarkasms par cīgām bija,ar smiekliem beigās
02.01.2013 19:17 |

10 gadi
Reitings 485
Es sapratu, ka nebija jāuztver burtiski, bet nezinu vai vārdu salikumam aizvest viņam šo to būtu jāpievērš TĀDA uzmanība un veltīgi jāsabiezina krāsas. Pašsaprotami ir nebraukt uz slimnīcu ar tukšām rokām, iespējams pati meitene grib kaut ko vienkārši aizvest :)
02.01.2013 19:23 |

Reitings 4197
Paldies visām par ieteikumiem! Tām, kurām tik ļoti interesanti..ja reiz piekritu (žēluma pēc) aizbraukt, pati piedāvāju kaut ko atvest..puisis pieticīgi palūdz tikai ūdeni un žurnālus, turklāt naudu teica, ka atdošot. Te nu atkal pierādās, ka sievietes tomēr ir tādas plekstes, kas runās nezinot ko runāt. Protams, ka aizvedīšu viņam solīto un vēl augļus un vēl ko, neprasot par to naudu. Piekrītu, ka tas būtu jauks žests, taču es joprojām šaubos, vai slimnīca būtu tā īstā vieta, kur satikties pirmo reizi..cilvēki, ārsti apkārt, slimnīcas kā tādas man nepatīk, tā atmosfēra.. Neuzskatu sevi par briesmīgu cilvēku, jo par to izskatu teicu citu iemeslu dēļ. Man svarīgs ir cilvēka izskats (diemžēl, bet ir)..šis cilvēks man iepatikās, tāpēc negribu sabojāt to pirmo iespaidu redzot viņu tādu..jo reāli apzinos, ka tur nekāda mīlestība nesanāks. Ne jau es viņu nosodu, vai saucu par neglītu tagad, vai ko.. Tāpat arī puisis nebija vainīgs tajā kautiņā, bet tā nu ir sanācis, ka cieta viņš.
Laikam tiešām muļķīgi jums te kādu padomu lūgt, kā tikai par kosmētiku vai drēbēm, jo tālāk par savu degungalu jūs neredziet.
02.01.2013 19:28 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mcbarbie-tu loti skaidri pateici savu domu!Peec tava saciitaa var saprast,ja cilveekam ir lauzts deguns, piemeeram,un peec tam buus skiibs...tad tu nekad sajaa cilveekaa nespeesi iemiileeties!Es tevi nekritizeeju,bet tu mani saprati-cilveeks iemiilaas otraa, ne taapeec ,ka perfekti izskataas!Tas ir kaut kas taads-taads klikskis,kas tik loti pievelk pie taa otra!
02.01.2013 19:36 |

Reitings 5726
nevajag mūs aplikt!
mēs jau nezinām ,kāpēc viņam degunu salauza, bet Jaungada naktī reibumā viss kaut kas var notikt. ja es būtu puisis un sakautos,tad jau neteiktu meitene,ar kuru gribētu iepazīties-ai,man aliņš sakāpa līdz smadzenēm un Edgars uzlūdza meiteni ,kura man patīk,tāpēc es piegāju klāt un....:D :D, bet tas tur tā..var būt jau arī,ka viņš redzēja,ka uz ielas kādai meitenei piesējās svešs puisis un gribēja būt džentelmenis,aizstāvēt.
02.01.2013 19:38 |

Reitings 4197
Emmanuelle, tieši tā. Nav vēl bijis tāds klikšķis, ka justu, ka esmu iemīlējusies. Esmu bijusi kopā, bet mīlējusi neesmu nekad. Negribu arī ar šo fantastisko puisi visu sabojāt.
02.01.2013 19:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)