Paldies visām par ieteikumiem! Tām, kurām tik ļoti interesanti..ja reiz piekritu (žēluma pēc) aizbraukt, pati piedāvāju kaut ko atvest..puisis pieticīgi palūdz tikai ūdeni un žurnālus, turklāt naudu teica, ka atdošot. Te nu atkal pierādās, ka sievietes tomēr ir tādas plekstes, kas runās nezinot ko runāt. Protams, ka aizvedīšu viņam solīto un vēl augļus un vēl ko, neprasot par to naudu. Piekrītu, ka tas būtu jauks žests, taču es joprojām šaubos, vai slimnīca būtu tā īstā vieta, kur satikties pirmo reizi..cilvēki, ārsti apkārt, slimnīcas kā tādas man nepatīk, tā atmosfēra.. Neuzskatu sevi par briesmīgu cilvēku, jo par to izskatu teicu citu iemeslu dēļ. Man svarīgs ir cilvēka izskats (diemžēl, bet ir)..šis cilvēks man iepatikās, tāpēc negribu sabojāt to pirmo iespaidu redzot viņu tādu..jo reāli apzinos, ka tur nekāda mīlestība nesanāks. Ne jau es viņu nosodu, vai saucu par neglītu tagad, vai ko.. Tāpat arī puisis nebija vainīgs tajā kautiņā, bet tā nu ir sanācis, ka cieta viņš.
Laikam tiešām muļķīgi jums te kādu padomu lūgt, kā tikai par kosmētiku vai drēbēm, jo tālāk par savu degungalu jūs neredziet.