Man jau šķieet mūsdienas kauna lieta nezināt trīs valodas- latviešu, krievu, angļu
Man jau šķieet mūsdienas kauna lieta nezināt trīs valodas- latviešu, krievu, angļu
Jaa latviesu vairs iespejams nav stipraka jo kad 7gadus pavada pa arzemem tad protams aizmirstas kaut kas
Ebe ja neesi bijusi arzemes tik ilgu laiku tad tu nesaproti gan. Valoda aizmirstas, ipasi ja valoda jalieto reti ar to domaju loti reti jo pamata sanak parejas valodas izmantot. Un tev pamat zinasanas ir kaut tris valodas? Man pamatvaldas ir 5 un saprasanas un sarunlimeni vel paris. Tagad macos pa jaunam latviesu lai varetu rakstit, jo sarunlimeni man vina ir daudz labaka.
Ja ir kaut kas ielikts pamatos (un ja latviešu valoda ir tava dzimtā valoda), tad tur tas arī paliks. Var aizmirst nosaukumus kādām lietām vai, piemēram, ka nav pareizi par valodām teikt "viņa" (bet gan "tā"), tomēr ir tādas globālas lietas, kas paliek. Savukārt tavs izteiksmes stils atgādina 4. klasi (un ir daudz jauniešu, kas diemžēl tā arī izsakās..), kas liek domāt, ka nekad augstāk par to (zināšanās) arī neesi tikusi.