mini vai maxi kāzas

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Visām sveiciens jaunajā čūskas gadā! :) Cerams, ka labi sagaidījāt! :)
Es sagaidīju vienkārši lieliski, bet tagad esmu atpakaļ realitātē un jāsāk plānot kāzas.
Gribēju uzzināt, kādas kāzas ir bijušas jums - lielas vai mazas? :) kā ar izmaksām?
Mēs sliecamies uz tādu variantu, ka ir tikai tuvākie un svinam drauga vecāku mājās, nevēlamies neko īrēt un taisīt balagānu uz 2 dienām, bet gan mierīgu kāzu pasēdēšanu ar tuvākajiem un vakarā visi pa mājām.
am, un kā ir ja precās baznīcā? :) Ir jāiziet kaut kādu kursi? Draugs nav kristīts, es esmu pareizticīgā.
01.01.2013 20:26 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Visu mūžu biju sapņojusi par lielajām kāzām. Bet pēctam kad biju pabijusi vairākās tādās, sapratu, ka negribu to visu. Planoju kaut kad mazās kāzas līdz 25 cilvēkiem. Esmu mazliet parēķinājusi, ka vajadzētu ap 4000 ls
08.03.2013 16:01 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
man uz 30 cilvékiem sanáca kaut kur 5000, varbút vairák, jo més tá arí nesaskaitíjám un péc kázám visus chekus vnk izsviedu lauká :D man bija diezgan dárga édináshana, protams, daaaaudz palika pári, zinátu, njemtu mazák... viesu nams bija uz 3 dienám, pirmskázu vakará saríkojám forshu shashliku pasédéshanu ar pirti :) kaut gan tajá summá sanák iekljauta arí 2 nedélju dzívoshana LV un dazhi nelieli pirkumi...

més neekonoméjám, domáju, ja pati bútu LV, bútu vairák iespéju ekonomét uz dazhádiem síkumiem, bet tá ká plánoju visu búdama árzemés, tas bija grúták...
08.03.2013 16:16 |

Reitings 551
Reģ: 23.01.2013
Negribu lielas.. priekš kam gan. Mums ar mīļoto tikai būs svētki, tā būs mūsu lielā diena, nevis kkādiem rada gabaliem, kuri 5 gadus nav redzēti. Nevajag man viņus manā dienā. Esmu par mini kāzām Dieva priekšā.. nevis sarakstīties tikai, nepatīk tāds konveijera variants.
08.03.2013 16:17 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits