Ehh, labrīt. Izdomāju, ka šodien labi atpūtīšos un gulēšu līdz pus diviem. Īsti neko nedarīšu, vienīgi mēģināšu saprast, ko lai šodien dara, jo reāli esmu viena. Labākā draudzene šonakt strādā, parējie ar saviem jaunajiemd raugiem svinēs, kuri man, ja godigi, daļa ar neko labu neasociējas un es viņiem tāpat, ā ka kompānija man ir tikai tieši pusnakts sagaidīšanai :D ja manat pa rīgas ielām blandamies noraudājušos, bēdīgu bruneti, variet uzsaukt - yo, shpindzele :D bija jau arī jauks variants, bet tur es pazītu divus cilvēkus un `parējos 50 nē un galīgi nevelk uz Ventspili braukt un ar cilvēkiem baigi iepazīties šodien.
Esmu izlēmusi, kāda būs mana jaungada apņemšanās, kuru balstu uz šī gada mācībām - neko negribēt. Gribēju sagaidīt jauno gadu ar draugiem, atbraucu speciāli no ārzemēm, un re kā forši man iesmej sejā :D bet, nu labi, būs jau ok. Man vnk tā māņticība, ka, kā gadu iesāksi, tā pabeigsi. Vismaz pagājušo gad tas kinda nostrādāja.
P.S. par spīti visam, gribu sapucēties. Nu vismaz matus forši saaisīt, jo pie saviem papēžzābakiem diez vai šodien tikšu. Tad variet, lūdzu, ieteikt kādus foršu up-do matu tutoriālus? Esmu jau šo to izskatījusi, bet gribās no meiteņu pieredzes kaut ko vienkāršu, jo neesmu ar diži meistarīgām rokām.