Es pat visus komentārus izlasīt nevarēju,slikti pilnīgi palika,te tādas pilsētnieces uzturās,tas ka Tu dzīvo Latvijas galvaspilsētā nenozīmē,ka Tu esi labāka par citiem!
Es arī nāku no mazpilsētas,kurā ir 1 mazs veikals,1 skola,kultūras nams un tas arī viss! Protams,visi viens par otru visu zin,baumas,utt,bet tā tas vienmēr ir bijis un būs,tur neko nevar darīt!
Tās,kuras Ventspili,Valmieru sauc par laukiem....Nu piedodiet. Nevarēju nesmieties.
Arī šeit ir tādas,kas atbrauc no Rīgas,uzreiz visiem zvana,lai nāk ārā - pilsētniece taču ieradusies,visiem viņai jāizrāda uzmanība. Un tā lielība spraucās ārā pa visām malām,pretīgi.
Daudzas,šeit Cosmo,ir tik tizlas,bet tēlo nezin ko,lielās biznesa dāmas,pašas pat kārtīgi rakstīt nemāk.. ''Laukos jau visi nodzeras,degradējušies'',bet pašas regulāri apmeklē Coyotu's un ko vēl ne.
Tāpat kā Cukurbante man arī riebjas Rīga. Tik netīra,pilna ar kaut kādiem jocīgiem tipiņiem,fuj. Agrāk man patika,tagad izvairos no Rīgas.
Tiesa,tagad arī dzīvoju pilsētā,bet mans mazais ciematiņš man ir mīļš un nenosodu jaunas māmiņas,vai tos,kuriem ir citi mērķi. TĀ IR VIŅU DZĪVE!
Lielisks piemērs,viens no saemas deputātiem,nāk no šī paša mazā ciematiņa,no kura nāku es. Viņam nauda ir daaaudz,viņš mierīgi var dzīvot Jūrmalā,lielā villā,bet tā vietā viņš dzīvo šeit,palīdz jeb ''atdod'' visu savai pilsētiņai,viņš iet uz to pašu mazo veikaliņu,kas ir Jūsu istabas lielumā. Tā kā,ir lieki teikti,ka mazpilsētās tikai dzērāji un lūzeri ir.
Ļoti lielā mērā piekrītu arī zili_rudzi!