Atgriežoties laukos, kur izaugu, ar katru reizi vairāk saprotu, cik ļoti man patīk pilsētas dzīve. Visas tās veceņu klačas veikalā aiz muguras, tas, kā pārdevēja skatās, ej un dzirdi, kā par tevi runā, ko nu katrs vecais pencis padzirdējis, reizēm liekas, ka nav pretīgākas vietas uz pasaules, jo tur ir pilnīga atpalicība, to tik vien dzirdi - nu jums jau pilsētā tas un šitas, kas tad mums nabagiem ko dos, varētu padomāt, ka ierodoties pilsētā kāds zelta kalnu pie kājām nober.
Par draugiem, daži tikai palikuši no tā laika, nemēdzu braukt uz salidojumiem, jo sev mīļos cilvēkus, draudzenes satieku tā pat. Reizēm tiešām kauns, kad miestā satieku kādu cilvēku, ar kuru kopā tika tusēts, meitenes, kuras saucu par draudzenēm, nu tiešām - cilvēki degradējušies un nodzeršanos 24/7 sauc par dzīves baudīšanu, jo viņi tak ir vēl jauni, kad tad vēl, ja ne tagad. Nu nez, es savu esmu notusējusi, jā, kādreiz labā kompānijā kādu glāzi, bet ne katru vakaru lētos šņabjus un divlitrīgos, ja tādēļ esmu iedomīga un vēl nez kāda - lai jau.