Oiii, man ir padaudz. Svaigākā ir no fuck you pirksta spilventiņa izgriezts gaļas gabaliņš(riebjas tagad griezt sīpolus kopš tās reizes), bet jauki bija tas, ka nenogriezās pavisam, tāpēc izdevās pieaudzēt atpakaļ :D izklausās stulbi.. Atskrēju pie drauga un šokā vairākas reizes teicu, "es izgriezu gaļas gabaliņu", tad satraucos, vai viņš pieaugs un vai nevajag braukt uz slimnīcu :D tiešām stulbi, bet man bija bail, jo pušumi vienmēr baigi ilgi dzīst.
Next - spēlēju basketbolu, ar muguru uz atpakaļu skrēju, lai noķertu bumbu un ķērienā kritu, pašļūcu vēl ar elkoni pret asfaltu ar visu bumbu. Uz elkoņa ir milzīga rēta. 2 nedēļas nevarēju roku palocīt. Kopš tā laika riebjās spēlēt basketbolu.
Uun, man arī bija laimīgs riteņa brauciens, kurā ar brāli braucām nenosakāmā pozā, kā rezultātā mana kāja bija starp rata spieķiem un stūres dakšu iesprūdusi. Kad dabūju kāju ārā, rāvu zeķi nost, lai redzētu vai viss čiki un ieraudzīju bedri(pušums) un kaulu. Tad bedre sāka piepildīties ar asinīm. Slimnīcā sašuva, nevarēju paiet, staigāju ar kruķiem un pēc 3nedēļām mācījos no jauna staigāt. Tagad potīti rotā rēta. Pat ne potīte, bet pāris cm zem tās.
Saldus sapnīšus ar maniem baisajiem stāstiņiem :D