Ja būs vēl izteikti aksesuāri, tad laikam melnas, ja nē tad miesaskrāsas (lai nepazūdi vienkrāsainā blāķī).. Ar rakstiņu liekas var ļoti nošaut greizi, īpaši darba ballītes.
Piekrītu lellitei, ja ir izteikti aksesuāri, kas pie tāda tērpa prasās, tad vilktu melnas 20 den zeķubikses, bet miesaskrāsas zeķubikses ar var nopirkt ne tādas, vienīgās sakarīgās gandrīz ir 10-15den, pēc tam jau toņi sākot no līķa bāluma ar zaļganu nokrāsu beidzot ar dzeltenīgu krāsu, un ņemot paku īsti ar nevar pateikt kāds tonis būs, ja vien nav ierastās zeķubikses, kas tiek pirktas vienmēr
Es vilktu melnas, bet ne pavisam necaurspīdīgas, vidējas. Man tieši patīk, kā melnās papēžu kurpes saplūst ar melnām zeķubiksēm, drīzāk kādu citu aksesuāru varētu spilgtāku paņemt
Ar biezām, melnām būs par smagu. Ikdienai ziemā der, bet ne ballei. Ja pasākums ir formāls, tad jāvelk miesaskrāsas zeķbikses. Ja brīvs dreskods, tad var arī melnās, plānās.
aksesuāru neesmu izdomājusi kādu... jo kleita pati ir laba auduma, mazliet ar atspīdumu un priekšā sānos pa visu kleitu rāvējas sudrabotā tumšā krāsā. Man vairāk izskatās, ka piestāvētu kāda sudraba ķēdīte ar spīdīgu akmentiņu uz kakla.