Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Ko iesākt?

 
Reitings 329
Reģ: 29.12.2012
Sākšu ar to, ka man ir 20 gadi un viņam 24. Nedzīvojam vienā pilsētā, bet tajā vietā, kur kādu laiku man bija jāstrādā, skaitījos tā kā viņa pakļautībā. Visu to laiku, ko tur pavadīju nekad nedomāju, ka starp mums kaut kas varētu būt, neskatījos uz viņu tā, ar iekāri, domāju vienkārši, cik foršs, saprotošs, jautrs vīrietis ir priekšniecībā, vienmēr pie viņa varēja vērsties, ja kādas problēmas, viņš palīdzēja, vai vismaz ar smaidu un iedrošinājumu atbalstīja. Nekad uz mani nedusmojās, ja kaut ko salaidu greizi, tikai pasmējās. Tad vienā pasākumā viņš sāka flirtēt ar mani, iespējams pie vainas bija alkohols, un nonāca līdz tam, ka nākamā dienā mēs pārgulējām. Pēc neilga laika man no tās darba vietas bija jādodas prom, un viņš bija dabūjis manu numuru un rakstīja, prasīja, vai nevēlos ar viņu attiecības. Es teicu, ka nezinu, pārāk liels attālums mūs šķir, bet viņš teica, ka ar to gan jau tiksim galā. Kad runājām pa telfonu, viņš nelikās īpaši ieinteresēts manās lietās, bet viņam patīk runāt par sevi. Es pat nezinu, kāpēc es tik ļoti kaut ko gribu ar viņu, jo viņš nu galīgi nav no tiem puišiem, uz kuriem es uz ielas atskatītos, dzīvē es nekad viņam nepievērstu uzmanību. Iespējams, liela mana problēma ir tā, ka es ļoti ātri pieķeros cilvēkiem. Nu viņš jau nedēļu neko nav rakstījis, es viņam pirms pāris dienām uzrakstīju īsziņu, apvaicājos, kā iet, bet viņš tā arī neatbildēja. Kāpēc vīrieši tā rīkojas, vēl nesen piedāvāja būt kopā un tagad vienkārši ignorē, es nesaprotu. Vai man vēl mēģināt, kaut ko censties? Jo aizmirst tā vienkārši es viņu nevarēšu, apzinos, ka ir daudz citu vīriešu, daudz labāku par viņu, bet pašlaik man gribās tieši viņu. Es gribu zināt, kā būtu bijis. Skan drošvien ļoti muļķīgi un naivi, bet esmu apjukusi un nezinu, kā rīkoties.
29.12.2012 15:23 |
 
Reitings 62
Reģ: 13.12.2012
Hmm... nu tu viņam jau uzrakstīji īsziņu, tātad - vienkārši dzīvo tālāk un skaties, kas būs - atbildēs vai nē. Patiesībā ir tā, ka ja tu kādam patīc, tad ne par kādu ignorēšanu vai neatbildēšanu uz zvaniem, īsziņām, utt. nevar būt runas - tāpēc, ja vien viņam nav noticis kas ārkārtējs, kas liedza tev atbildēt, lielas cerības uz to, ka viņš patiešām vēlas ar tevi būt kopā, es neliktu.
Centies par to nedomāt, pamēģini varbūt satikties ar citiem puišiem vai atrast kādu laika kavēkli- hobiju :D . Ja viņš par tevi tomēr kādreiz atcerēsies, tad būs labi, bet ja nē, tad tu jau sen par to tā neuztrauksies.
Viss būs labi! :)
29.12.2012 15:37 |
 
Reitings 535
Reģ: 28.12.2012
Ja jau pati raksti, ka viņš nav Tevis vērts, te viss ir pateikts. Aizmirsti viņu un lieki nešausti sevi! Atradīsi labāku vīrieti, kurš Tevi mīlēs un lolos ;)
29.12.2012 15:56 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)