Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Pavadīju murgainu nakti... Arvien vairāk sliecos uz to, ka jāiet katram savs ceļš. Vienīgi tagad raisās miljons jautājumu, kā to visu praktiski īstenot... galva sāp no visa :(
30.12.2012 11:48 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Turies, tev noteikti izdosies! Lai tev jaunais gads nāk ar jaunu dzīvi :)
30.12.2012 11:53 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
Iveta, tev varbūt ir iespēja aizbraukt pie radiem vai draugiem, lai izvēdinātu galvu....un nebūtu svētki tā jāsagaida?
30.12.2012 13:22 |

10 gadi
Reitings 125
Reģ: 19.10.2012
Mīļā, Iveta!

Izlasījusi šo diskusiju pati, uz mirkli, izdzīvoju tās baisās emocijas, kādas man būtu, ja ar mani tā izrīkotos. Tā jau ir, mūsdienās, ļoti reti ir sastopami pāri ar "forever and ever", man šķiet, ka esam pārāk izlepuši, vienmēr tiecoties, pēc k kā labāka, apgūstot jaunas emocijas.
Paziņu lokā, diemžēl, arvien vairāk sāk parādīties indivīdi, kuriem tāds dzīvesveids, kā tavam vīrietim, šķiet tas pareizākais un pieņemāmākais, jo "dzīve taču ir tik īsa"?!!
Protams, nevaru apgalvot par visiem 100% kā es pati rīkotos, bet tev ieteiktu, laist viņu vaļā, lai tur vai kas....raudi, bļauj, skrāpē sienas, bet tiec tam pāri. Es uzksatu, ka pēc visa šī nevar būt runa par laimīgām attiecībām, jo, diemžēl, dziļi sirdī tas tevi grauzīs vienmēr.
Es tev ieteiktu, tā pat kā vairākums cosmonietes sākt dzīvot sev...nodod riktīgi ar draudzenēm pa klubiem, uzturies vairāk cilvēku sabiedrībā.

P.S. Es tiešām ceru, ka tava sirsniņa drīzumā atradīs mieru un izdzīvos patiesu un skaistu mīlestību...
30.12.2012 13:56 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Jā, situācija nav patīkama - BET - ja tu raksturoji ka viņš ir tik labs u.t.t. bijis - ka tu nekad neiedomātos ka viņš ko tādu varētu izdarīt - tad varbūt vaina ir pašās attiecībās - kāpēc gan viņam bija jāmeklē cita sieviete....viena pagale jau parasti nedeg....un visas te brēc -pamet viņu pamet....bet nu dzīvē tas nav tik viegli - kur gan paliek mīlestība, jūtas....tev pašai tas ir jāizlemj ko darīsi - nevis klausit svešiem cilvēkiem ko tev saka....TU PATI ESI SAVAS LAIMES KALĒJA. Un zinu arī pārus - kam bijusi līdzīga situācija kā tavās attiecībās - bet ir piedots tas - un cilvēki dzīvo laimīgi - jo ir citi cilvēki kas dzīvē saprot kko tikai no savām kļūdām.... Lai tev veicas un ESI LAIMĪGA jebkurā lēmumā ko pieņemsi :)
30.12.2012 14:00 |

Reitings 300
Reģ: 20.06.2011
Izlasot viņa domas par šo situāciju - man pat nelabi palika!!! Kāda pie velna privātā telpa kur viņš drā... ar citām ma.... !!! LUPATA ne vecis. TU noteikti esi pelnījusi ko labāku - un varbūt tam tā bija jānotiek - lai pavērtu dzīvē jaunas lappuses :)
30.12.2012 14:05 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
100% piekrītu Danielai.
30.12.2012 14:25 |

Reitings 370
Reģ: 29.01.2009
Turies, tu to pārdzīvosi!

Bet pret tādu vīrieti man nav nekāda cieņa! Neatvainoties un lasīt lekcijas par privātumu! Jā, protams, es uzskatu, ka otra cilvēka sms, nav mana daļa bet tādēļ, ka tur nav nekā slēpjama. Izmantot šādu argumentu, lai konkrētajā situācijā tevi padarītu par slikto ir nožēlojami.

Ir pasaulē labi vīrieši un tev noteikti izdosies tādu atrast!
30.12.2012 20:23 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Jūs esat divkosīgas.
Tagad rakstat, ka jums žēl diskusijas autores, bet kad kāda slampa jautā ko uzdāvināt mīļākajam, tad vis ir ok., dodat padomus un ķiķinat.
Iespējams, tas "caurums" (jā, tieši tā - "caurums") pirka dāvanu šīs diskusijas autores draugam.

Arii piekriitu Danielai! Labi pateikts.

Iveta, noveelu aatri tikt shim notikumam paari un lai jaunais gads tev sniedz daudz patiikamaakus notikumus par sho!
30.12.2012 20:37 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu risināt var tikai tā, ka jūs paliekat kopā un viņš turpina iesākto. protams, ir grūti aiziet pēc tik ilgi kopā nodzīvotiem gadiem. bet, šķiet, ka šeit ir vairāk ievainots tavs pašlepnums (nu jā nebūs, protams!), jo tu, sķiet, pārdzīvo vairāk par zemē nomestajiem gadiem nekā par kko citu. atstāj to malā un sāc jaunu dzīvi. neizšķiet tad vēl 2 gadus gremdējoties atmiņās un pārdzīvojot. tā tu nesīsi tikai rūgtumu sevī. ja tavs draugs tā dara jau sen, tad ir vērts aizdomāties, ka iespējams jau no laika gala viņš tevi krāpj. un kas tās par muļķībām, ka viņš ceļ pašlepnumu (drīzāk jau ko citu) sarakstoties ar citām? piedod, et es tam nebūtu ticējusi. pārāk ne-greizsirdīga esi bijusi, un arī tas diemžēl ir trūkums. zini, ja es sarakstītos ar citiem un flirtētu, tad manas attiecības uzreiz būtu beigušās, kā draugs to būtu pamanījis.šādās situācijas vajag principiāli palikt pie sava un sargāt to, kas tev ir svarīgs. tālākais lēmums jau ir viņa- vai viņš pieņems to vai nepieņems. un tāpat arī tev. ja jūsu domas jums svarīgā jautājumā atšķirās, tad katram ejams savs ceļš. jā, nav jau māka izšķirties un tā pateikt (bet tam vajag arī lielu drosmi), bet ir lietas, kuras tu neizmainīsi saviem spēkiem. ir lietas, kuras var mainīt tikai sevī otrs, un ne vienmēr tas cilvēks vēlas to darīt. un tādēļ ir jāizdara izvēle.
tagad jau nu vairs nav par ko spriest, bet ir vērts aizdomāties, cik cieši tu biji sev aizvērusi acis, ja 6 gadus viņš sarakstījies un čatojis ar citām, bet tu neesi pat iedomājusies, ka viņš tevi varētu krāpt, pie tam vēl pie apstākļiem, ka tu zināji, ka viņš flirtē ar citām.
bet man jau šķiet, ka šī sieviete piedos savam krāpējam, jo nav tik stipra, cik vēlētos būt. stiprākas sievietes ir tās, kuras aiziet, nevis paliek. tas ir šajā konkrētajā situācijā. jo vajag rast spēku sevī sākt dzīvi no jauna un vienai pašai. priecājies, ka jums nav bērni, kas to visu redz un kuri pēc tam nebūs jādala.
02.01.2013 09:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits