Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

Reitings 4073
Reģ: 07.06.2012
Kā tu to vispār atklāji?Izlasīji?
29.12.2012 21:39 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
jebkura attaisnošanās ar vispārinātajiem vārdiem "visi tā dara" ir gļēva un liekulīga, jo visi tā nedara.

+1 šim.

Jā, piekrītu tām meitenēm ,kas teica, ka viņš nemaz netaisās mainīties. Tā ir un tā ir viņa izvēle. Vienīgais, ko tu vari darīt ir samierināties. Vai arī šķirties. Tev pašai jāsaprot, kā TU jutīsies labāk...
29.12.2012 21:48 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Lūk, šo diskusiju derētu izlasīt tām, kas vienmēr ar putām uz lupām kviec: "Nē, mans vīrietis mani gan nekad, nekad nekrāps, nesaprotu, kur jūs izrokat tādus krāpējus, pašas vainīgas, ka ar tādiem saejaties, bla, bla, bla..."

Cik absurdi ir visus mest vienā maisā, tas, ka kādai vai tev ir negatīva pieredze, nenozīmē, ka nav laimīgu pāru, kur neviens nevienu nekrāp. Labāk palasītu laimīgos dzīvesstāstus un ietekmētos no tiem, nekā par piemēru ņemtu neveiksmes un visādus stulbus seriālus kā Sekss un lielpilsēta.

Problēma ir tajā, ka daudzi cilvēki neprot vērtēt cilvēkus, nespēj apzināties kādu darbību/bezdarbību sekas un paļaujas uz kaut ko, kaut gan problēmas jau rodas pašā saknē. Ja no sākta gala bijušas problēmas ar uzticību vai kādas iezīmes, kas nevieš uzticību par mīlestību, tad kāpēc uzreiz to nevarēja nokārtot un pārrunāt?

Lūk spilgts piemērs ar jau sākotnējo neuzticību - neviens normāls mīlošs cilvēks neflirtētu sociālos tīklos. Ja laikus šo problēmu likvidētu - nebūtu krāpšanas, bet nē taču, pieņem to par normālu un tad brīnās, kāpēc nokrāpa pēc 6 gadiem.

Jau laicīgi ir jāatrunā, kas kuram attiecībās ir pieņemts, bet, kas nav. Ja tiek pamanītas kādas neuzticības iezīmes, to laicīgi ir jāizrunā un jālikvidē, nevis atstāt visu pašplūsmā.
29.12.2012 22:02 |

Reitings 663
Reģ: 01.08.2011
šito maukuli nemaz i nežēlo. paliksi pie viņa-viss turpināsies. kā saprotu,viņš vēl uztur kontaktu ar to sievišķi,tātad nekas viņiem vēl nav beidzies. ej prom no viņa, 29 gadi nav vecums,kad dzīve beidzas un kāzas nespīd. dzīvo sev,beigu beigās vienalga paliec ar sevi.
29.12.2012 22:05 |

Reitings 1602
Iveta, interesanti, ka šeit tu to esi uzrakstījusi, bet ar viņu nerunāji?
Pirmkārt, jau jums abiem ir jāpārrunā notiekošais un jārīkojas atbilstoši tam, kāds rezultāts būs pēc pārrunām. Ja viņš raudās, lūgsies piedošanu pie visiem svētajiem un grēcīgajiem, nu tad izlem pati vai mīli un piedod vai iet prom. Ja viņš sāks dusmoties, taisnoties - tad tādu pa durvīm ārā vai pati ej prom.

Lai cik banāli neliktos, laiks dziedē sāpes.
29.12.2012 22:07 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
Spotorno - palasi diskusiju ieprieks
29.12.2012 22:12 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Spotorno, viņa jau runāja ar vīrieti.
29.12.2012 22:15 |

Reitings 1602
Ā, jā, paldies, izlasīju Ivetas pēdējos divus komentārus, ka ir jau runājusi un visticamāk ies prom...
29.12.2012 22:16 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
Spotorno,
Tu mani pārprati, es veicu vairākus ierakstus, šis teikums ir izrauts no konteksta. Es teicu, ka arī man pagātnē ir bēdīga pieredze, bet tas nav bijis šķērslis izveidot harmoniskas un uzticības pilnas attiecības, kādas man ir pēdējos 4 gadus. Tas teikums ir tikai skumjš atgādinājums, ka mēs neviena ne par ko līdz galam nevaram būt pārliecinātas. Es neapgalvoju, ka neticu godīgiem cilvēkiem un īstām attiecībām.
29.12.2012 22:17 |

Reitings 1602
Fleming, tas, ko nocitēju bijis Pride and Prejudice teiktais :)
29.12.2012 22:21 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Šī ir tā retā reize, kad gribas iesaistīties arī šāda veida diskusijā
Chanely ļoti labi uzrakstīja
Mīli sevi! Lai patiesa mīlestība pret sevi ir tava jaunā gada mīlestība. Lai jaunajā gadā tu patiešām iemācies sevi mīlēt.

Iveta, Tu izklausies pēc ļoti jaukas un sakarīgas sievietes. Novēlu tikt pāri šiem sešiem gadiem, kas, protams, nav maz, taču nav arī tik daudz, lai ziedotu turpmāko dzīvi un būtu nelaimīga ilgtermiņā. Es novēlu Tev justies laimīgai!
29.12.2012 22:36 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
iisaak sakot, dzeks paveestiija, ka vinjsh turpinaas kraapt, vinjam tas patiik, vinjsh nespeej tam pretoties un nenozeelo to un ka vinjai nav nekaadas tiesiibas par to dusmoties (tie 5% privaataa telpa),plus ieteica vinjai pashai kraapt un pataisiija par vainiigo, jo izlasiija saraksti. njaaa. es 10 x padomaatu vai man taadu vajag, kursh uzskata , ka neuzticiiba lauliibaa ir pashsaprotama lieta. ja meitene pati buutu no neuzticiigajaam, tad vinji vareetu dziivot kopaa laimiigi un ilgi, bet ja viens no paara nepiekriit briivaas lauliibas noteikumiem vai nespeej to akcepteet, nekas labs tur nesanaaks.
29.12.2012 22:37 |

Reitings 2
Reģ: 28.11.2012
Esmu vīrietis. Nekad neesmu laidis pa kreisi, ir bijušas ļoti daudz iespējas. Uzskatu, ka tas ir gļēvi. Cilvēks kas mīl, nav spējīgs nolaist pa kreisi. Izšķiries un drāzies cik gribi un ar ko gribi. Man ir nolaiduši pa kreisi...
29.12.2012 22:42 |

Reitings 1033
Reģ: 13.09.2012
Saprotu tevi un to kā jūties. Taču, ja reiz bijāt tik ilgi kopā un viss bija lieliski un viņš tagad atļaujās ko TĀDU.. tas ir briesmīgi... un tas ir vairāk kā skaidrs, ka tas atkārtosies! Man arī ir pieredze ar ko līdzīgu, piekrāpa mani ar citu un pat bērnu vēl sanāca uztaisīt šai.. un es biju muļķe un piedevu to, ar cerību, ka otrreiz taču nekas tāds nenotiks, visu pārrunājām un viss bija ok.. jā noteikti.. pēc pus gada atkal ielīda tajā pašā caurumā... Nēesi lūdzu tāda muļķe, kāda biju es, netici tam, ka nekad viņš vairāk neko tādu nedarīs.. darīs! Ja reiz ir vienreiz to izdarījis, tad darīs turpmāk arī! Ieteiktu pārtraukt visu ar viņu. Jā, būs ilgs laiks vajadzīgs, lai to aizmirstu, tiktu tam pāri, bet tas ir izdarāms! Un beigās tu sapratīsi, ka izdarīji pareizo izvēli!
29.12.2012 23:00 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Sveika Iveta. Nelasīju iepriekšējos komentārus, bet varu tik teikt, ka ja nu gadījumā viņš tev atvainojas un uz ceļiem lūgsies piedošanu, ka vairs tā nedarīs-no dieva puses nepiedod. Jo tādi cilvēki nemainās. Esi lepna un pasaki acīs, ka nožēlo šos 6gadus un novēli "izdevušos" nākotni ar kādu citu "laimīgo"sievieti, kuru jau tagad tev ir žēl. Un aizej augstu paceltu galvu. Zinu, ka Tev nav viegli, bet ticu, ka ar laiku pāries, galvenais meklē jaunus resursus dzīvē un piedzīvojumus:)
29.12.2012 23:06 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
Auch... smaga nokrišana un sasišanās... Meitenes jau visu pateica, turies!
Tava laime vēl tikai priekšā. Un zini, ka tad, kad tu nākotnē būsi laimīga, tu atskatīsies un teiksi: šis dzīves posms man bija vajadzīgs, lai tiktu pie šī
29.12.2012 23:29 |

Reitings 35
Reģ: 04.09.2011
Es nespētu klausīties šī vīrieša solījumos altāra priekšā, man šķiet, ka man paliktu fiziski slikti zinot ko viņš man nodarījis.
Pati emsu piedevusi krāpšanu. Godīgi? Ir brīži kad nožēloju jo nekas un nekad nebūs tā kā bija, mans viedoklis par šo vīrieti ir mainījies, jā, mīlu, bet ar mīlu vien nepietiek laimīgai kopdzīvei.
29.12.2012 23:37 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Ja jūsu attiecībās pastāvēja noruna, ka būsiet viens otram uzticīgi, tad tas, ko viņš ir izdarījis, saucās nodevība. Mīlestība un attiecības īstenībā ir tāda svēta lieta un cilvēks, kurš apgāna šo svētumu, īstenībā nodod sevi. Bet ja Tu iesi pret savas sirds izjūtām, tad Tu nodosi sevi. Un tas ir daudz, daudz sliktāk nekā tas, ko viņš nodara Tev. Palikt uzticīgam sev ir vislielākā cilvēkam dotā privilēģija, bet noliegt sevi - grēks. Un to, ko saka Tava sirds, to zini tikai Tu.
30.12.2012 00:38 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Jūtu līdzi autorei...Turies !!!

Un vienmēr pēc šādiem gadījumiem - nu kā lai tic, kā lai uzticas vēl kādam???

Uzsākot jaunas attiecības, iekšēji taču nepamet doma, šis darīs tāpat.

Jo sākumā ar visiem liekas viss fantastiski,bet pēc gadiem....

Piekrītu zabakzekes teiktajam:

Pati emsu piedevusi krāpšanu. Godīgi? Ir brīži kad nožēloju jo nekas un nekad nebūs tā kā bija,
30.12.2012 09:04 |

Reitings 70
Reģ: 10.10.2012
Jūs esat divkosīgas.
Tagad rakstat, ka jums žēl diskusijas autores, bet kad kāda slampa jautā ko uzdāvināt mīļākajam, tad vis ir ok., dodat padomus un ķiķinat.
Iespējams, tas "caurums" (jā, tieši tā - "caurums") pirka dāvanu šīs diskusijas autores draugam.
30.12.2012 09:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits