Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

Reitings 57
Reģ: 04.10.2012
Būtu stulbi palikt ar viņu, jo viņš jau caur puķēm ir pateicis, ka viņam šādas "mirkļa baudas" būs vajadzīgas arī turpmāk. Kam tad tur vairs uzticēties? Pēc manām domām tur vairs nekas nesanāk, jo nav iespējams dzīvot ar cilvēku, kuram vairs nespēj uzticēties. Nu vismaz es nevarētu.
29.12.2012 18:38 |

10 gadi
Reitings 3244
Centos izsekot visai skarbajai diskusijai, ilgstoši domāju, ka viss jau ir pateikts, nejaukšos, pati izlemsi, bet viens teikums salauza manu spēju paklusēt.

Visi vīrieši ik pa laikam aiziet pa kreisi, bet tas nekādi neietekmē ģimeni.

Es zinu, ka tev ir smagi vispār sagremot šo situāciju un liekas negācijas to noteikti neuzlabos, bet piedod - tavs vīrietis ir pamatīgs kretīns.
Pirmkārt, teikt 'visi tā dara' ir tīņu variants - visi dara, man arī vajag. Ar to aizbildināties ir vēl izcili stulbāk.
Otrkārt, neuzskatīt to par kļūdu... Labi, neuzskati. Bet tad arī kravā mantiņas un ej, kur acis rāda.

Es patiešām neuzskatu, ka jebkurai sievietei šajā pasaulē ir jācieš tādu vīriešu dēļ! Varbūt esmu ideāliste, sapņotāja, bet pasaulē IR patiesas attiecības!!!!!!! Tādas ir jāmeklē. Ilgi. Varbūt gadiem. Varbūt kāds tāsnekad neatrod. Varbūt kādam citam paveicas tikai sirmā vecumā, bet mēs dzīvojam vienu dzīvi - īstu, baudāmu, patiesu - to nevajag uzupurēt tādu cilvēku dēļ!

Nevēlos neko ieteikt. Gribu tikai no sava skatupunkta tev likt aizdomāties - varbūt laime nav šajā cilvēkā? Varbūt tev vienai pavērsies plašāks skats uz pasauli? 6 gadi ir neizmērojami daudz, bet tev ir tikai 29, tev tiešām vēl ir visas durvis vaļā!

Veiksmi un izturību!
29.12.2012 18:43 |

Reitings 217
Reģ: 23.09.2012
Kas piekrāpis vienreiz- piekrāps arī otreiz. Pat tad, ja piedosi viņam, nekad to nevarēsi aizmirst un tas vienmēr uzpeldēs atmiņā, un mūždien grauzīs no iekšpuses, kamēr vairs nespēsi izturēt!
Piekrītu Karamellei par to, ka varbūt labāk ir sākt Jaunu gadu ar jaunu un skaistu dzīvi! :) Turies!
29.12.2012 18:45 |

Reitings 16
Lēmumu vēl nekādu nepieņemu, bet pagaidām izskatās, ka nepalikšu ar viņu. Kā jau te jūs sakāt - tas mani sagraus. Nu vispār jau ir sagrāvis. Bet ja nu es kādreiz, pēc daudziem gadiem tomēr atkopjosun uzsāku normālu dzīvi un attiecības? Varbūt šīs nākotnes dēļ ir vērts noskalot visu podā.
Kaut gan ja nu viņam ir taisnība un tāpat nākamajās attiecībās mani sagaida tas pats?
Man vispār žēl viņa, jo viņš vienkārši ir nelaimīgs cilvēks, kas ir zaudējis ticību.
29.12.2012 19:06 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
the_one Loti sāpīgi,ka sievai nav nekāda sakara ar vīrieša seksuālajām fantāzijām.

perfekti!!! +++
29.12.2012 19:06 |

10 gadi
Reitings 1280
Reģ: 21.08.2012
nu jā...skumjākais, ka viņam nav nekādas nožēlas par nodarīto - ja viņš vismaz teiktu, ka nožēlo, nospēlētu prasmīgu teātri par mūžīgās mīlestības un lielās kļūdas tēmu, tad varētu ticēt, ka kaut kas vēl tur ir glābjams. Šobrīd viņš tev ir skaidri pateicis, ka savus ieradumus nemainīs, un neuzskata, ka būtu rīkojies nepareizi. Tev tikai atliek pašai saprast, vai tu esi gatava tādai kopdzīvei? Dzīvot ar viņu, mūžīgi skatoties pār plecu, vai nenotiek kaut kas aizdomīgs...vai kautkas jūs neapdraud. Gribot negribot tu sāksi viņu kontrolēt un spīdzināt ar 1000 jautājumiem no sērijas kur biji?kāpēc tik ilgi? ko darīji? utt. Un tādā gadījumā pazudīs arī visas tās entās labās lietas, par ko līdz šim viņu no sirds mīlēji. Un, vai vispār tu kādreiz spēsi viņš saredzēt to labo. Man ir tāda pieredze no senākiem laikiem, kad man bija citas attiecības - attiecību pieredze gan nebija tik ilga, bet es skaudri atceros to sūrstošo sajūtu, kad cilvēks, kuru tu gadiem esi dievinājusi, idealizējusi un uzskatījis par visiejūtīgāko un gādīgāko vīrieti pasaulē, beigās izrādās smirdīgs kretīns, kuram nekas nav svēts. Un līdz izmisumam dedzina tā sajūta, ka tu nespēj no viņa atteikties, bet tajā pašā laikā ienīsti no visas sirds un līdz kaulam. Manā gadījumā mēs tā gadu novilkām, bet nu tas bija mokošākais gads manā dzīvē. Es nepārtraukti viņu kontrolēju, terorizēju, taisīju scēnas, kritu depresijā. Un katru dienu atcerējos to, ko vinš man izdarīja.
29.12.2012 19:11 |

10 gadi
Reitings 1280
Nebaidies pieņemt tādu soli. Es arī brīdī, kad aizgāju, domāju, ka mana pasaule ir sagruvusi, palikšu viena un sapūšu, nekad vairs nevienu nemīlēšu utt., bet nu jau 4 gadus esmu laimīgās attiecībās un atguvusi ticību labajam un skaistajam starp cilvēkiem. Un es vairākkārt esmu domājusi, ka tās attiecības bija tikai ceļš uz šīm - neizdzēšama pieredze, kas deva daudz laimes brīžus un samala mani lupatās.
29.12.2012 19:14 |

Reitings 918
Iveta, ir tādi tēviņi,jā,kas reiz pie, bet dzīvojuši traumu,jo atklājies,ka visas sievietes( bet to viņi parasti spriež pēc VIENAS neuzticības) ir maukas un/vai attiecībās neuzticamas!!! Tāda suga! Un viņi, tad arī baudīs(ha!) vienu sievieti pēc otras un nejutīs sirdsapziņas pārmetumus! Īstenībā tas,ko viņi dara jau sen nav attaisnojums ne ar kādām pagātnes nodevībām, bet viņi ar to vnk atmāzējas,jo tā vienkāršāk! :@
Un Tavs naivums,kā viņš nodēvēja Tavu ticību patiesām attiecībām bez krāpšanas...nu common....tāds naivums jau pats par sevi stāsta,ka Tu nebūsi no tām,kas maukojas apkārt, laikam viņa smadzenes tādu loģiku nespēj savilkt kopā....
Jā, vislabāk aizej, bet man ir maza ticība,ka Tu to izdarīsi,jo tas prasa dzelžainu gribasspēku,kas ne katrai piemīt....ja Tev ir - super!!!
29.12.2012 19:15 |

Reitings 918
* piedzīvojuši
29.12.2012 19:15 |

Reitings 918
Fleming- bet tur jau tas suns aprakts,ka tiešām, lielākā daļa vīriešu krāpj savas draudzenes/sievas...varētu teikt - visi, bet nu labi, gan jau ir kāds mazs procents godīgo, arī gan nav zināms,varbūt kādu apstākļu dēļ viņi vienkārši nevar krāpt, kaut arī gribētu.....
Man ticība pretējam nav, man ir vecāks brālis un labi paziņas vīrieši, tāpēc vīriešu uzskatu un uztveres īpatnības iepazīstu no "virtuves puses", viņiem tiešām tā smadzene ir citādāk uzkonstruēta....
Īsi sakot sievietes ceļš ir no viena krāpēja pie cita...and so on...till the world ends...
Bet es arī ticu brīnumiem...vismaz ļoti ceru,ka tādi notiek.....
29.12.2012 19:21 |

Reitings 221
Reģ: 13.08.2009
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu.

Pie šī arī paliec.

Ir pāri, kuriem tas ir pieņemams, bet tiklīdz Tu jūties slikti kādas darbības rezultātā, tad tas vairs nav ok. Pareizi meitenes ( un viņš) saka, - tas nemainīsies. Un kā Tev būs ar apziņu, ka varbūt šodien viņš vārtījās pa vienas vai citas gultu? Visu laiku čekosi tel. & soc. tīklus, zvanīsi? Cik tas ir veselīgi? Ir jāciena sevi. Atmet naivumu un vnk jāinformē viņu, ka Tev šādas attiecības nesaista. Labāk tad būt vienai.
29.12.2012 19:27 |

Reitings 331
Reģ: 10.05.2011
Viņš nenožēlo, nelūdz piedošanu, netaisās mainīties.. Šķiet, ka tas ir ļaunākais variants no iespējamiem, bet tajā pašā laikā - pats labākais! Viņš ir godīgi un atklāti darījis zināmu savu nostāju, un, manuprāt, tas atvieglo Tavu izvēli. Pārdomā, vai spēsi turpmāk būt laimīga un piepildīta šajās attiecībās? Vai ir kāds cerību stariņš?

Atceries, Tu ne pie kā neesi vainīga! Kāds viņu iepriekš ir sačakarējis, bet tas nedod viņam tiesības tagad čakarēt Tavu dzīvi un nākotni.
29.12.2012 19:36 |

10 gadi
Reitings 1280
expedition,
Psihologi tāpēc vienmēr uzsver - ja kaut ko vīrietim prasi, tad esi gatava jebkurai atbildei, ne tikai tai, kuru gribi dzirdēt. Un otrs - kurš meklē tas atrod.
Es domāju, ka Ivetai arī tagad ir dalītas jūtas - no vienas puses sāpes par to, ka viņš vispār tā var darīt, bet no otras puses - nebūtu meklējusi,nebūtu atradusi, un būtu dzīvojusi laimīga savā laimīgajā pasaulē ar lielisko vīrieti pie sāniem, sapņos par kāzām un ģimeni.
Es pati pēc sevis zinu, ka man tas nestrādā - man arī patīk paokšķerēt.
Vienīgais, ko esmu sapratusi - es nepiederu pie tās sugas, kas ar putām uz lūpām visās šāda veida diskusijās aizstāv savus lieliskos vīriešus un smīn par naivajām muļķītēm, kas gadiem neko nav uzodušas, jo "Es jau sen to būtu pamanījusi", "Jā to var nejust", "Kā var būt ar tadu kretīnu kopā" utt., jo mēs neviena nezinām (un labāk nekad neuzzināt), kurā brīdī mūsu ideālie vīrieši mums var ietriekt dunci mugurā. Iveta tam ir pierādījums.
29.12.2012 19:43 |

10 gadi
Reitings 1280
Piekrītu Deco, viņš ar savu nostāju tev ir tikai atvieglojis lēmumu aiziet no viņa, jo, ja būtu žēlabaina lūgšanās uz ceļiem un visa nožēlošana, tu salūztu un paliktu ar viņu, paļaujoties uz to, ka viņš ir sapratis kļūdu un mainīsies.
29.12.2012 19:45 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Tev ir iespeja pardomaat, kapec tu to visu atklaaji... vnk ta tam vajadzeeja notikt, lsi tev acis atvertos...
Katram cilvekam ir sava otra puse, viss atkarigs vai tu paliec dzivot ar savu lopu un visu muzu to atceries vai prc laika laid sava dzivee jaunu cilveeku, kurs, labs vai slikts, bet bus citadaaks...
29.12.2012 20:08 |

Reitings 972
Reģ: 18.02.2011
Par laimi Jums nav bērnu, kas visu šo situāciju sarežģitu 100x vairāk un aiziešana nebūtu tik vienkārša.. Dzīvo uz priekšu, kaut arī šobrīd tas šķiet pavisam kas nereāls, bet nenovēlu no tāda vīrieša kopīgus bērnus, jo tad krāps vēl un vēl... viņam dzīves uzskati ir sabojāti un samaitāti, kurus Tu neizmainīsi un viņš arī liek Tev skaidri saprast, ka tā nebūt nebūš pēdējā krāpšana no viņa puses.
29.12.2012 20:15 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
No sirds jūtu līdzi :(
Šādās situācijās man vienmēr gribas atcerēties (banāli, bet tomēr..) Samantas no sekss un lielpilsētas vārdus, kad viņa izbeidza attiecības ar Ričardu: es mīlu tevi, bet sevi es mīlu vairāk.
Mīli sevi! Lai patiesa mīlestība pret sevi ir tava jaunā gada mīlestība. Lai jaunajā gadā tu patiešām iemācies sevi mīlēt.
Es vienmēr to saku, bet - viss būs labi. Tici man, viss būs labi ar tevi. Kaut arī šobrīd tā neizskatās. Bet būs. Turies!
29.12.2012 20:21 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
tāpēc meitenes, ir jāmāk dzīvot tā, ka pats sev esi pirmajā vietā! Darīt savus hobijus, veltīt laiku sev, attīstīties, un VIENMĒR paturēt prātā domu, ka cilvēks nav kā atvērta grāmata (katra dziļumā var slēpties,kas tāds par ko pec tam tieši tā arī varētu teikt -'' lasīju un domāju - vai tik tiešām tas ir mans jānis??? '') , nekad nedzīvot ar domu, ''es viņu mīlu tā, ka nezinu kā dzīvošu, ja nedod Dievs kas notiek''.. NEKAD! Nu sanāks vilties, sanāks, tizli protams, jeb kura vilšānās nav patīkama! bet tad būs vieglāk to pieņemt, turpināt dzīvot savu dzīvi un mīlēt sevi
29.12.2012 20:24 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
es ar tādu noteikti nepaliktu kopā. Ja viņš atvainotos, pārdzīvotu, lūgtu piedošanu, justos vainīgs, varbūt padomātu, lai gan arī diez vai, taču viņa situācijas skaidrojums izskatās pēc ņirgāšanās par tevi. uzpūtība un pārliecība, ka tu nekur no viņa neaiziesi, viņam pa visām vīlēm lien laukā. Ar savu skaidrojumu viņš būtībā ir atzinis, ka turpinās arī nākotnē krāpt, jo tā ir viņa privātā telpa, kur tev nav vietas. Nav visi vīrieši vienādi, kas krāpj savas sievietes - tās sievietes, kas tic tam vai sev to iestāsta, ir tās nelaimīgās, kas ļauj vīrietim kāpt sev uz galvas un parazitēt. Tu pavisam, pavisam noteikti esi pelnījusi labāku vīrieti savā dzīvē, to arī tev novēlu!
29.12.2012 20:45 |

Reitings 1714
Reģ: 15.08.2012
Turies, Iveta.
Lai ko Tu izlemtu, pasaki viņam, ka šobrīd jūties tāpat kā viņš tajā brīdī:
"Līdz 25 gadiem viņš arī esot ticējis tīrai un baltai mīlestibai, bet ir smagi vīlies ar bijušo sievu."

Un vēl - jebkura attaisnošanās ar vispārinātajiem vārdiem "visi tā dara" ir gļēva un liekulīga, jo visi tā nedara.
29.12.2012 21:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits