Jūtos... es nezinu, nav tāda vārda :(

Reitings 16
Reģ: 18.12.2012
Ja kādam sestdienā ir laiks uzklausīt manu bēdu stāstu un varbūt kaut kā palīdzēt, būšu neizsakāmi pateicīga.
Īsumā tā. Esmu kopā ar savu vīrieti 6 gadus. Mīlam(-ējām) viens otru. Esmu(biju) patiešām laimīga ar viņu. Kalām plānus nākošgad apprecēties.
Šodien uzzināju, ka viņš mani ir piekrāpis :(

Ir tā, ka viņš vienmēr ir čatojies pa sociālajiem tīkliem. Sākumā pret to ļoti iebildu, bet viņš mani kaut kā veiksmīgi pārliecināja, ka tā ir tikai laika nosišana un ka neliels flirts tikai paceļ pašapziņu. Arī es pati dažkārt esmu paflirtējusi pa čatu, bet neko vairāk.
Es patiešām pilnībā tam ticēju, ka viņš man ir uzticīgs, pats labākais, mīļākais utt. Arī viņš pats kā personība - nu galīgi nav babņika tips, kas skatās uz visām pusēm, tādus uzreiz pa gabalu redzu. Pilnīgi normāls vīrietis, ar stabilām vērtībām, uzticams, ko daudzkārt esam pārrunājuši, godīgs darbos, ļoti ciena manu ģimeni, labas attiecības. Es tiešām neko sliktu nevaru pateikt. Saprastu, būtu kaut kāds klubu tusētājs vai jauniņš. Bet nē, normāls, stabils vīrietis, 35 gadi.
Bet izrādās... Es izlasīju tās sarakstes, un pēc vienas sapratu, ka ir bijušas intīmas attiecības, jo viņš slavēja viņas orālā seksa izdarības. Un tad vēl kaut kādi teksti ar domu, ka grib pielauzt uz anālo seksu. Nu īsāk sakot diezgan perversi tie tekstiņi, ka uzdzina sliktu dūšu. Un ar daudzām viņš sarakstījies. Ar cik reāli pārgulējis, protams, nezinu.

Es vienkārši lasīju un brīnījos - tas iešām ir mans jānis (vārds mainīts)??? Tādā gadījumā kas ir bijis šis mans mīļotais un gādīgais vīrietis 6 gadus?
Es to vienkārši nespēju aptvert. Liekas, ka esmu nonākusi kādā realitātes šovā... Esmu pilnīgi izsista no līdzsvara, no visa, kam ticēju un kā dzīvoju.
Krāpšanu vienmēr esmu uzskatījusi par ko tādu, ko nepiedošu. Bet likās, ka nekas tāds nenotiks ar mani. Vai arī, ja tas notiek, tad sieviete to uzreiz jūt. Un ka tas gadās tikai ar babnika tipa vīriešiem.
Es vienkārši nezinu, ko lai dara.... esmu izmisumā tādā kādā nekas neesmu bijusi :(((((((
Lūdzu, palīdziet, meitenes...........
29.12.2012 12:45 |

Reitings 16
Sirsnīgs visiem paldies... par jebkuru vārdu... par to, ka vienkārši nejūtos tik viena ar šo visu :(
Tad nu tā, biju ārā izstaigāties. Atnācu mājās, un viņš bija izlasījis manu ziņu. Biju nosolījusies sev nebļaut, neraudāt un nepsihot. Saņēmos uz to brīdi un patiešām biju absolūti mierīga (paldies, elpošanas nodarbību apmeklējumiem). Norunājām 2 stundas. Vairāk gan viņš runāja, es klausījos, jo baigais kamols kaklā un man negribējās izplūst asarās.

Nepatīkami pārsteidza tas, ka viņš nelūdza piedošanu, jo to nenožēlo (bet par to vēlāk), un tas, ka visu pirms viņš man nolasīja lekciju par to, ka man nav bijis nekādu tiesību rakāties viņa vēstulēs un viņa privātajā telpā. Patīkami pārsteidza tas, ka viņš bija godīgs (iespējams, pirmo reizi tik godīga saruna). Īsais rezumē un viņa skatu punkts ir šāds. Jā, viņam ir gadījies šāds sānsolis (citus viņš neatklāja). Tas viņam neko nenozīmē, tas tikai īss baudas mirklis. Mīl viņš mani, esmu viņa mūža sieviete, ar ko grib novecot. Viņš teica, ka viņam ir žēl, ka man ir nācies to uzzināt. Kaut gan no otras puses, viņam prieks, ka man ir atvērušās acis. Ka es esmu pārāk naiva saviem gadiem (man 29). Visi vīrieši ik pa laikam aiziet pa kreisi, bet tas nekādi neietekmē ģimeni. Viņš apzināti nekad nav gribējis mani sāpināt. Un par šo faktu viņam pašam sāp. Bet tas vienkārši ir gadījies, tie ir vīrieša dzīvnieka instinkti. Tas speciāli un apzināti netiek plānots un nekādus romānus neuztur. Viņš ir mans vīrietis, un es - viņa sieviete, un pa lielam viņš ir uzticīgs vienmēr bijis, par 95% viņš pieder man. Bet tie pāris % ir viņa privātā telpa, kur viņš nevienu neielaidīs un man tur nav jālien iekšā.

Starp citu, viņš ir teju 100& pārliecināts, ka es viņu arī gan jau ka esmu nokrāpusi, jo sievietes ir vēl lielākas m... Teica, lai labāk es ātrāk pamostoties no sava naivuma. Līdz 25 gadiem viņš arī esot ticējis tīrai un baltai mīlestibai, bet ir smagi vīlies ar bijušo sievu. Kopš tā laika uzskata, ka sievietes ir jābauda. Bet jebkurā gadījumā mani mīlot, tīšām nekad nesāpinās un vēlas saglabāt ģimeni ar mani.

Es visu laiku elpoju, elpoju, bet iekšā viss rīstās. Un drebu... it kā istabā nav auksts, bet es visu laiku krampjaini drebinos. Kad tas pāries? Vai šis viss vispār jebkad pāries...? Kam lai es to jautāju.................
29.12.2012 17:47 |

Reitings 539
Reģ: 29.01.2009
Pamatīgs pārdzīvojums, arī fiziski slikti jūties tāpēc, tas viss uz nervu pamata, izdzer balderjāņus un paguli.
Es pēc pārdzīvojumiem tgd cenšos laicīgi nomierināties, lai nesāk galva griezties, acis migloties, drebināties, utt.
29.12.2012 17:57 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
jo sievietes ir vēl lielākas m... Teica, lai labāk es ātrāk pamostoties no sava naivuma. Līdz 25 gadiem viņš arī esot ticējis tīrai un baltai mīlestibai, bet ir smagi vīlies ar bijušo sievu. Kopš tā laika uzskata, ka sievietes ir jābauda.

Vīrieši tiešām ir emocionāli nenoturīgāki par sievietēm.

Man prātā neukladivajetsa, ka viņš tevi it kā mīl, bet tajā pašā laikā uzskata, ka pārējās sievietes ir jābauda.

Iveta, problēma nav tevī, bet gan vīrietī. Un man ir prieks, ka sarunas laikā spēji saglabāt mieru. :)
29.12.2012 17:58 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es peec savas pieredzes varu teikt-nekad neko nelasiit ,kas domaats viiram!Taa nav laba maniere!Esmu sapratusi to peec vairaaku gadu kopdziives ar savu amerikaani!
Mees nevaram izmainiit cilveeku-varam izmainiit cilveeka attieksmi pret mums!:)
29.12.2012 17:59 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Cheryl-daudziem viiriesiem vaards "miilestiiba" nesaistaas ar vaardu "sekss"!Viiriesiem ir pilniigi cita domaasana sajaa jomaa!
29.12.2012 18:07 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Man personīgi, ja būtu Tavā situācija, Iveta, ļoti nosāpetu, ja man pateiktu ko tādu, ka gan jau es arī to darot, jo sievietes ir vēl lielākas m....Ļoti riebīgi, tāda it kā aizsargreakcija, ka tas tak nav nekas īpašs un ka visi tā dara ....:( Turies! Ļoti žēl, ka Tev kas tāds jāpiedzīvo.
29.12.2012 18:08 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Piekrītu Emmanuellei, vīrieši nošķir šos divus jēdzienus "sekss" un "mīlestība". Sievietes atkal to nevar nodalīt. Tāda ir dzīve. Vai nu to faktu pieņem, vai arī šķiries.
29.12.2012 18:08 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Man liekas viņš precēties grib,jo tā ir pieņemts.Lūk,viņam mauciska daba, bet tā kā precēts vīrietis ir respektējamāks (tāpat kā sieviete,kura ir precēta, vnk labāks iespaids), tad uzsakata,ka jānodibina tiesiskās attiecības. Ja ne sabiedrības spiediens, tad neviens netiktu sāpināts, bet maukoties apkārt nav smuki taču."Loti sāpīgi,ka sievai nav nekāda sakara ar vīrieša seksuālajām fantāzijām.
29.12.2012 18:10 |

Reitings 306
Reģ: 14.10.2010
Piedod, bet pretīgs tipiņš viņš Tev ir! Labas vai sliktas manieres, bet labi, ka izlasīji un ja jau reiz sācis visu šo tad arī turpmāk tā darīs izmantojot savus pirvātos %....
29.12.2012 18:11 |

Reitings 3084
Nu tad tagad nost ar naivumu!
Ja arī Tu viņā redzi savu bērnu tēvu, samierinies. Kas bijis, noticis un pagājis. Nes mājās labo mamutu? Nes - pēc Tevis aprakstītā nu īsts Bens Afleks.
Kas būs tālāk, tas nu atkarīgs no Tevis, jo vecis prom netaisās, viņam labi! Paņem pauzi - apsver iespējas. Laiks palīdzēs.

Tikai...cerēt, ka kāds mainīsies, hm. Bet sānsoļus var morāli vai finansiāli kompensēt. Tāda ir pieaugušo dzīve.
Bet vispār neklausies mūs, lielās padomdevējas ;)
29.12.2012 18:12 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Turies Iveta, esi stipra! Es ceru, ka viss noskaidrosies un tu būsu laimīga ar savu lēmumu!

Nesaprotu, kapēc jāsamierinās ar tādu rīcību? Man tā būtu liela nodevība no vīrieša puses. Es nekad neesmu sapratusi, kapēc jāiet meklēt citi (kautkādu nogribējušos veceņu) caurumi? Taču blakus ir sieviete, kurai šādā veidā jāuzzin šis bullsh**...Un tagad vēl sāksies pārmetumi pašai sev, ka nav bijusi laba vai pietiekami skaista. Vēl pieteica, ka naiva, un galu galā, bezmazvai sievietes problēma. Tas ir briesmīgi.
29.12.2012 18:23 |

Reitings 16
Ziniet, kas ir pats paradoksālākais? Ka tieši viņš man iemācīja ticēt labajam un skaistajam. Pirms viņa es biju absolūta pesimiste un visā saskatīju tikai melno. Bet viņš man vienmēr teica, ka viss būs labi. Un es ticēju. Un viņš man iemācīja saskatīt dzīvē skaisto - dabā, pilsētā, cilvēkos, ikdienas sīkumos, it visā.

Un tieši vakar pabeidzu savu vēlmju kolāžiņu... viss baltā, baltas dūjas, mīlošs pārītis pie jūras... sapņojot par mūsu kāzām

Ak Dievs, es varētu sev uz pieres uztetovēt "MUĻĶE" un iet visiem par apsmieklu
29.12.2012 18:23 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
a kur vispār rodas tādas, kuras ņem mutē un dod dibenā aizņemtus krānus?

A kas visiem uz pieres rakstīts, ka aizņemts?! Te ir simtiem diskusiju- "draudzējos ar puisi pāris mēnešus, beigās izrādījās, ka viņam ir draudzene! Ko man tagad darīt?!"
29.12.2012 18:24 |

Reitings 16
koshlene, šī konkrētā sieviete zināja par manu esamību.
Tas, protams, neko nemaina, bet nu, jā
29.12.2012 18:25 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
pēc autores teiktā varēja saprast, ka tā ir piegulētāja, tāpēc arī tāds tiešs un konkrēts jautājums. ņemt mutē svešam vīrietim ir pretīgi, un tik tiešām nesaprotu, kur tādas padauzas rodas. :)))
29.12.2012 18:28 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Parasti es esmu tā bļāvēja, kas saka, ka nepamestu savu puisi, ja piekrāptu, bet šajā gadījumā es neatskatoties aizietu, jo puisis ir pretīgs pakaļa. (Piedod, Iveta!)
Protams, 99,9%, ka Tu, Iveta, tāpat nesaņemsies un neaiziesi, tomēr novēlu Tev būt gudrai un sākt Jauno gadu ar jaunu, skaistu dzīvi!
29.12.2012 18:32 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
izskatās, ka vīrietis ir pārliecināts, ka autore nekur prom neies.
29.12.2012 18:34 |

Reitings 57
Reģ: 04.10.2012
jā nu briesmīgākais tas, ka viņš tur par kaut kādiem mistiskiem procentiem kko lej galvā, lai paturētu iespēju tā darīt arī turpmāk. Saproti, viņš nemaz netaisās to labot..sviests
29.12.2012 18:35 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Es neticu,ka autore paliks kopā ar vīrieti.
Ar kādām domām nez tad jāsaka " jā" pie altāra?! Ko tad solīs tas vīrietis? izladīs to daļu par uzticību laikam.
29.12.2012 18:35 |

Reitings 5625
Domāju tāpat kā Karamelle, ka Iveta nekur neaizies... es aizietu.
29.12.2012 18:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits