Attiecības

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Es savu draugu pazīstu jau ilgu laiku pirms kļuvām par pāri. Viņš ir izbijis babņiks, es pazīstu viņu ļoti labi.. Vienmēr viņam prasās pēc citu sieviešu uzmanības, patīk flirtēt un es to arī esmu pieņēmusi, ka ar citām viņš mēģinās paflirtēt un viss, lai tā teikt - meitenes viņam skrietu pakaļ. Tikai šoreiz esmu viņu pieķērusi melos nesmukā veidā. Respektīvi - viņš atstāja draugus vaļā un man nez kāpēc saniezēja nagi palūrēt vēstulēs.. sarakstes ar kursa biedreni, kuru iesāka viņš, nu tā īsti ne par ko tur nebija. Liekos mierā un nokaunos par savu līšanu privātajā dzīvē. Kādu vakaru kopīgi sēžam pie pc un atver vēstuli, kur viņa atklāti sit kanti manam draugam, bet draugs nosmejās, pastāsta, ka viņa jau ir apnikusi un viss.
Pēc pāris dienam man vajadzēja ieiet viņa vēstulēs paskatīties un redzu, ka atkal sarakstes ar šo meiteni, un hops - viņa jautā vai vēlas vēlreiz satikties un atklāti prasa vai viņam viņa patīk, palasīju drauga atbildes un woow... Viņš neatraidīja viņu un teica, ka nevar nesatikties, ka gan jau saskriesies utt.
Draugam neko neteicu, jo negribu teikt, ka esmu līdusi viņa vēstulēs.. respektīvi kašķis būs par ko citu.. Kā likt manīt viņam, ka viņa babņika izgājieni, prasības pret citu meiteņu uzmanības ir jau par traku???
Jeb arī jautājums būtu, ko jūs darītu šādā situācijā?
28.12.2012 21:05 |

10 gadi
Reitings 13520
Reģ: 29.01.2009
Nu okey, viena lieta, ka viņš flirtē ar pārdevējām veikalā, otra lieta, ka tu uzzināji, ka viņš ir saticies ar citu meiteni un visticamāk ir vēl dažādas lietas, kuras Tu, diemžēl nezini! Tas nav normāli!
Es skaidri un gaiši pajautātu, kādā sakarā viņš ir ticies ar to meiču! Bet ja tev ir pacietība un vēlme būt čakarētu attiecībās, tad tu vari vnk nedarīt neko un dzīvot tālāk (starp citu, pazīstu vairākas meitenes, kas vnk piever acis uz to, ka džeks vnk laiž pa kreisi)... :) Viss jau atkarīgs no tevis, ko tu vēlies no šīm attiecībām!
28.12.2012 22:00 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
nē, nē, Signup! :D
Es nevienam nedodu cerības, visi visu zina kā likumu. Vienkārši tik tāpēc, ja kāds kādreiz ir izteicis patiku vai atzinies mīlestībā man, nekad neliks man pārstāt komunicēt un tikties ar cilvēkiem, es viņus tāpat uzskatu par foršajiem klasesbiedriem . .
28.12.2012 22:04 |

Reitings 199
Brazil - Viņš viņu ir saticis vienkārši klubā, kur bija kursa biedru pasākums, padejojis, parunājies ar viņu. Es to zināju jau pirms vēstuļu izlasīšanas, tā kā man tas nebija jaunums, ka ar meiteni ir saticies.. vārdu sakot vienkārši tajā naktī viņš man pazvanījis un teica, ka ir mājās un papļāpājām kā viņam gājis pasākumā.
28.12.2012 22:06 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Jo vairāk tu raksti, jo vairāk man liekas, ka problēmas patiesībā nav :) Turklāt viņš raksta, ka nevar nesatikties - nu ja, ka nevar, jo viņi taču ir kursabiedri, lekcijās tāpat būs jātiekas ;)
28.12.2012 22:11 |

Reitings 199
mimis - Bet, ja tev vienā vēstulē atzītu to, ka tu viņam patīc un jautā par satikšanos, tu tā momentā piekristu ar lielāko gribu satikties? :D

Ebe - Nu viņi tiekas tikai dažās lekcijās, maksimums 1x nedēļā, man liekas. Viņiem vairāk notiek tās visas kursa ballītes. Es rakstot šo visu arī sāku domāt, varbūt problēma ir tikai manī, ka es baigi piesardzīgi gribu lūkoties uz to visu viņa komunicēšanu ar citām.

Bet vispār man ir jāatzīst, ka tai meitenei ir drosme atklāti jautāt..par simpātijām un satikšanos, ja viņš par viņu nelicies ne zinis vairākas nedēļas :D
28.12.2012 22:17 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
signup, nu šeit jau arī droši vien daudzas tādā situācijā ieteiktu meitenei saņemties un pajautāt, kas un kā ir, lai nav jādzīvo neziņā ;) :D Tomēr šis man šķiet drusku jocīgi, jo viņa taču noteikti zina, ka tavam draugam esi tu...
28.12.2012 22:20 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Jeb arī jautājums būtu, ko jūs darītu šādā situācijā?

Atrastu kādu seksīgu smukulīti, ar kuru pati varētu sarakstīties draugos un atstāt draugus vaļā, lai draugs redz.
28.12.2012 22:26 |

Reitings 199
Ebe - Vispār mēs baigi neafišējamies portālos ar savām kopbildēm vai citām fīčām, līdz ar to nu nezinu gan vai viņa zina.

odyssey - Un ko pēc tam, kad draugs ir redzējis? Pārmest viņam par to meiteni?
28.12.2012 22:35 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
es gan jautātu ko tas nozīmē. nu paskatījos vēstules- nu un?
29.12.2012 12:29 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Pagaidi turpinājumu- ja sarunā tikšanos un draugs to no tevis slēpj, ieteiktu runāt.. ja nesarunā, liecies mierā..
29.12.2012 12:40 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Kur problēma? Pašai taču noteikti arī ir draugi/paziņas, kurus kaut kur satiec, pēc tam apmainies šāda veida tekstiem, ka jāsabīda tikšanās vēlreiz, utt.
29.12.2012 12:50 |

Reitings 1832
Reģ: 27.12.2012
Es jau nu tavā vietā to visu arī pateiktu, ka zini un viss. Un tad atkarībā pēc viņa rīcības- vai nu viss, atā atā, vai arī izrunātu, pārspriestu, padomātu, varbūt piedotu.
No vienas personas skatījuma jau nevar izprast situāciju.
29.12.2012 12:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits