Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības

Reitings 199
Reģ: 29.10.2012
Es savu draugu pazīstu jau ilgu laiku pirms kļuvām par pāri. Viņš ir izbijis babņiks, es pazīstu viņu ļoti labi.. Vienmēr viņam prasās pēc citu sieviešu uzmanības, patīk flirtēt un es to arī esmu pieņēmusi, ka ar citām viņš mēģinās paflirtēt un viss, lai tā teikt - meitenes viņam skrietu pakaļ. Tikai šoreiz esmu viņu pieķērusi melos nesmukā veidā. Respektīvi - viņš atstāja draugus vaļā un man nez kāpēc saniezēja nagi palūrēt vēstulēs.. sarakstes ar kursa biedreni, kuru iesāka viņš, nu tā īsti ne par ko tur nebija. Liekos mierā un nokaunos par savu līšanu privātajā dzīvē. Kādu vakaru kopīgi sēžam pie pc un atver vēstuli, kur viņa atklāti sit kanti manam draugam, bet draugs nosmejās, pastāsta, ka viņa jau ir apnikusi un viss.
Pēc pāris dienam man vajadzēja ieiet viņa vēstulēs paskatīties un redzu, ka atkal sarakstes ar šo meiteni, un hops - viņa jautā vai vēlas vēlreiz satikties un atklāti prasa vai viņam viņa patīk, palasīju drauga atbildes un woow... Viņš neatraidīja viņu un teica, ka nevar nesatikties, ka gan jau saskriesies utt.
Draugam neko neteicu, jo negribu teikt, ka esmu līdusi viņa vēstulēs.. respektīvi kašķis būs par ko citu.. Kā likt manīt viņam, ka viņa babņika izgājieni, prasības pret citu meiteņu uzmanības ir jau par traku???
Jeb arī jautājums būtu, ko jūs darītu šādā situācijā?
28.12.2012 21:05 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Tu no daudzām šeit dabūsi pa ausīm par to, ka lien svešās vēstulēs.
Ja negribēji zināt, nevajadzēja līst šajās sarakstēs. Vienīgais, ko tu vari darīt, ir pateikt, kā jūties. Bet no otras puses - saejot kopā, tu zināji, kāds viņš ir. Kas lika domāt, ka viņš mainīsies? Vai nu sadzīvo ar to, kāds viņš ir vai nu jūsu ceļi šķirsies, jo vīrietis nav suns, ko jāaudzina.
28.12.2012 21:09 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
tā ir krāpšana, skaties pati, kāda ir tava attieksme pret to visu ;) ja tevi tas netraucē, tad neredzu problēmu.
28.12.2012 21:11 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Nu, ja tu samierinies ar to, ka viņš meklē papildus uzmanību visu laiku, tad jau nesūdzies tagad. Viņš zina, ka tu necelsi lielu brēku. Es savukārt nesaprotu, kā var būt kopā ar tādu cilvēku, kas nemitīgi tīko pēc citu uzmanības (ja nu vienīgi arī tu tāda esi), tad jums abiem saskan, bet ilgstošas šāda veida attiecības diez vai var pastāvēt. Tad nu tas galvenais jautājums jau par to, kāpēc tu pieņem viņa flirtēšanu un visu no tā izrietošo?
28.12.2012 21:14 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
tu jau no sākta gala zināji, kāds viņš ir, ar šādiem izgājieniem bija jārēķinās. Vai tiešām tu domāji, ka viņš, saiedamies kopā ar tevi, nekad vairs tā nerīkosies? manuprāt, tādi vīrieši nemainās. Es ar tādu vīrieti nevarētu būt kopā, nekad nespētu uzticēties. arī uzskatu, ka tā ir krāpšana, vismaz
ceļš uz to
28.12.2012 21:14 |

Reitings 346
Reģ: 27.10.2009
viss atkarīgs no tā kāds tam visam būs turpinājums - tiksies vai tikai "maigi"atšuva tādā veidā.. un tikai tad Tu varēsi spriest vai tā ir krāpšana..
28.12.2012 21:15 |

Reitings 779
Reģ: 27.11.2012
Viņš neatraidīja viņu un teica, ka nevar nesatikties, ka gan jau saskriesies utt.

Kamēr tu neprecizēsi, ko viņš teica, man šis izklausīsies pēc tāda kā pieklājīga atšuviena...
28.12.2012 21:16 |

Reitings 2715
+1 Troy teiktajam!
28.12.2012 21:17 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Neko nesaki viņam, turpini spiegot tālāk :D un izstāsti mums kā viss beidzās :D
28.12.2012 21:21 |

Reitings 199
Es neuzskatu, ka tā ir krāpšana.. man tā viņa flirtēšana protams pie sirds neiet, bet kā jau teica, es viņu neizmainīšu - un tomēr es neesmu tik ļoti greizsirdīga būtne, lai par flirtēsanu celtu brēku.. man tas ir pieņemams, ja viņam prasās uzmanība. Atzīstos, ka arī man patīk, ka citi man pievērš uzmanību.. es sākotnēji to nenoraidu, tiklīdz saprotu, ka tā nav tikai uzmanība, tad uzreiz dodu skaidru valodu, ka tā bija pieklājība un nekas vairāk.

Bet šajā gadījumā nu tā jau vairs nav flirtēšana, nu par traku jau nedot laicīgi meitenei ziņu, ka nekas nesanāks. Varat mani saukt par naivuli, bet es esmu vairāk pārliecināta par to, ka viņš to meiteni satikšanās reizē paķircinās, bet nekas tālāk nenotiks.. BET mēs nekad nevaram būt 100% pārliecinātas par otra rīcību..
28.12.2012 21:21 |

Reitings 4183
no, ja norunāt tikšanos ar svešu sievieti nav krāpšana, tad forši vīrietis paskalojis smadzenes ;) bet kā jau teicu - ir dažādas attiecības, ir dažādi cilvēki. manā gadījumā tas būtu ārpus jebkādām normām, bet citiem - gluži normāli. zinu attiecības, kur viens otru krāpj, abi par to zina, bet turpina būt kopā, jo mīl viens otru ;)
28.12.2012 21:24 |

Reitings 199
Piebilde, ja vispār būs tā būs satikšanās, iespējams vienkārši saskriesies kopīgajā pasākumā un viss..
28.12.2012 21:26 |

Reitings 95
Reģ: 29.01.2009
Ebes teiktais "Ja negribēji zināt, nevajadzēja līst šajās sarakstēs" man vienmēr šķitis smieklīgs. Labāk lai tev aiz muguras laiž uz visām debess pusēm? pff ja mani māktu kādas aizdomas un būtu iespēja savu ziņkārību apmierināt, un kā vēl līstu visās sarakstēs! Ne jau bez iemesla, protams!

Bet runājot par tēmu, es laikam atklāti visu pateiktu, ka viņam bija vaļā vēstules un intereses pēc paskatījos un woalaaa... un pajautāju, kā viņš justos, ja es tā darītu..tas vienmēr nostrādā! ;)
28.12.2012 21:30 |

Reitings 199
Try - tā arī viņš atbildēja, ka hmm nevar nesatikties (manuprāt, tas nozīmē, ka noteikti jāsatiekas), bet tagad pilns ar visādām problēmām un sanāks saskrieties tikai vēlāk esot lv.
Un pats galvenais, ka tie ir pilnīgi meli par to, ka svētkos neatrodas LV, pats jau man tajā reizē teica, ka samuldējās viņai
28.12.2012 21:31 |

Reitings 199
cosmoduda - toties šis man pajautātu, kā es justos, ka viņš man neuzticas un līstu manās vēstulēs lasīt kaut kādas sarakstes... apburtais loks :D
28.12.2012 21:34 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
Es, šķiet, esmu puiša vietā. Man ir ļoti daudz paziņu puišu, daudziem, protams, patīku. Tad nu mans draugs bieži pārmet, ko es čatoju ar tādiem, blā, blā. Bet es uz to neraugos tā. Un, ja, piemēram, tas ir mans klasesbiedrs, tad jā, es arī NOTEIKTI piekristu (pat gribētu) satikties ar viņu, neskatoties uz to, ka viņam patīku vai nē . .
Bet vispār, meitene - vai esi piesieta? Pasaki to viņam, jo viņš jau nezina, ka Tev ta skremt, pati saki, ka viņam tāds raksturs! ;)
28.12.2012 21:34 |

Reitings 2715
cosmoduuda, nē, labāk ir uzticēties cilvēkam, ar ko tu dzīvo kopā. Galu galā, ja viņš laidīs pa kreisi, tad tu to tāpat agri vai vēlu uzzināsi. Man tā līšana svešās vēstulēs tiešām saistās ar zināma līmeņa paranoju. Turklāt šādi kaut ko uzzinot rakstītais/lasītais bieži tiek pārspīlēts, interpretēs un no mušas izpūsts zilonis. Un - kā tu justos, ja kāds līstu tavās vēstulēs? Man nav nekā slēpjama, bet tāpat būtu ļoti nepatīkami, jo tas parāda, ka otrs man neuzticas...
28.12.2012 21:38 |

Reitings 199
mimis - Es atkal nevaru tā, ja es zinu, ka puisim patīku, kaut vai klasesbiedram - es noteikti došu skaidru valodu, ka necerēt uz mani un vsjo, ka nekas starp mums nesanāks.. Tās taču mocības dot cerību, ka kaut kas sanāks, es ar citu cilvēku jūtām nespēlējos. Izlasot tavu komentāru sapratu to lielo atšķirību starp mani un draugu.. lūk tā arī ir atšķirība, es skaidri saprotu savas robežas, bet viņš vēl marinējās ar tām jūtām.
28.12.2012 21:39 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
signup - neškiet, ka viņš būtu ļoti, ļoti iemīlējies tevī, ja reiz viņam it tik ļoti svarīga citu meiteņu uzmanība (piedod, ka tā saku, bet MAN tā šķiet).
Tā gan laikam nevajadzētu daŗi (jau laikus saku_, taču es viņam pajautātu - vai viņam patiktu, ka es tiekos ar citiem puišiem (ne jau kā randiņos, taču vienkārši satiktos ar kursabiedriem), lai redzētu viņa reakciju. Tas nav ieteikums - tas vienkārši ir pirmais, kas ienāk prātā.
28.12.2012 21:49 |

Reitings 199
NINA - Viņam vienmēr ir paticis būt uzmanības centrā, viņam patīk jebkāda uzmanība, pajokos pat ar pārdevēju, flirtē ar meitenēm jau no pusaudžu vecuma :D Nedomāju, ka no tā viedokļa var vērtēt cik ļoti viņš mani mīl vai nē.
28.12.2012 21:55 |

Reitings 4183
gan jau, ka mīl, ja ir kopā ar tevi, nevis ar tām... pārējām ;) nezinu, vienkārši nelien vairs viņa privātajā telpā un centies izdarīt visu, lai negribētu flirtēt ar citām.
28.12.2012 21:56 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)