Es savu draugu pazīstu jau ilgu laiku pirms kļuvām par pāri. Viņš ir izbijis babņiks, es pazīstu viņu ļoti labi.. Vienmēr viņam prasās pēc citu sieviešu uzmanības, patīk flirtēt un es to arī esmu pieņēmusi, ka ar citām viņš mēģinās paflirtēt un viss, lai tā teikt - meitenes viņam skrietu pakaļ. Tikai šoreiz esmu viņu pieķērusi melos nesmukā veidā. Respektīvi - viņš atstāja draugus vaļā un man nez kāpēc saniezēja nagi palūrēt vēstulēs.. sarakstes ar kursa biedreni, kuru iesāka viņš, nu tā īsti ne par ko tur nebija. Liekos mierā un nokaunos par savu līšanu privātajā dzīvē. Kādu vakaru kopīgi sēžam pie pc un atver vēstuli, kur viņa atklāti sit kanti manam draugam, bet draugs nosmejās, pastāsta, ka viņa jau ir apnikusi un viss.
Pēc pāris dienam man vajadzēja ieiet viņa vēstulēs paskatīties un redzu, ka atkal sarakstes ar šo meiteni, un hops - viņa jautā vai vēlas vēlreiz satikties un atklāti prasa vai viņam viņa patīk, palasīju drauga atbildes un woow... Viņš neatraidīja viņu un teica, ka nevar nesatikties, ka gan jau saskriesies utt.
Draugam neko neteicu, jo negribu teikt, ka esmu līdusi viņa vēstulēs.. respektīvi kašķis būs par ko citu.. Kā likt manīt viņam, ka viņa babņika izgājieni, prasības pret citu meiteņu uzmanības ir jau par traku???
Jeb arī jautājums būtu, ko jūs darītu šādā situācijā?