Ja narkomāni ir tieši Tavā kāpņu telpā, varbūt tur arī ir tas, kas viņiem pārdod tās narkotikas...un tad jau nekādīgi visus parakstus nesavāksi, jo viņam jau tas nebūs izdevīgi. Un moš to iepriekšējo atslēgu arī izlauza kāds, kuram steidzami vajadzēja devu..
Es noteikti meklētu citu dzīvokli, manā kāpņu telpā arī sen atpakaļ bija narkomāni un bomži, bet policija savāca tirgoni, līdz ar to viņi arī pazuda, bet tas skats, ka Tu paskaties pa sava dzīvokļa actiņu un redzi, kā pie Tavām durvīm viens duras..vai nāc pēc skolas mājās un Tevi tur jau sagaida bariņš, kam nezini, vai sveikā tiksi cauri, brrrr..nav tās labākās sajūtas. Ok, Tev tur viens miermīlīgais pagadījās, bet nākamreiz tur var būt narkomāns pavisam savādākā garastāvoklī, nu, reāli Tu riskē ar savu dzīvību, manuprāt, dzīvojot vietā, kur tā ir tik bieža parādība. Nu, var, protams, pamēģināt, ko citi saka par atslēgu vai čipu/kodu, bet, ja citi nepiekrīt..es Tavā vietā laistos lapās :D
Man tagad ir čips un kods (der abi), bet tas kods ir tāds, ko pat kāpņutelpas iedzīvotāji neatceras...kur nu vēl svešie, tā kā nevajag te kodus par nekam nederīgiem pataisīt, tie ir dažādi :D Nu, vienkārši atslēga gan laikam būtu pats labākais variants, ja vien Tavi kaimini to tiešām izmantotu nevis atstātu vaļā ik pa laikam durvis.