Gaidi, esi pacietīga, jo puisim noteikti nav bijis viegli katru reizi, kad viss aiziet līdz seksam, tik atraidītam - pat, ja viņš ir gatavs gaidīt, tik un tā tas iesit pa viņa ego, jo viņš ir ieskrējies lecienam pāri kraujai un atspēriena brīdī tu viņu aprauj. Ikviens cilvēks justos apstulbināts.
Jā, tev nevajag iet tālāk, nekā esi tam gatava un nevajag padoties spiedienam, taču izrunāties ar viņu vajadzēja - un visu paskaidrot, lai nabags vienkārši nečakarētu sev galvu, cenšoties tik līdz tam, ko nedabūs (lai zinātu, ka tu tiešām neesi gatava - ka tā nav apstākļu nesakritība, lai viņam nerastos doma, ka "nākamreiz iespējams paveiksies"). Jo pēc tava teksta liekas, ka tu puisi neesi informējusi par to, ka tuvākajā laikā netaisies ar viņu pārgulēt un visam pa virsu - ļauj visam aiziet diezgan tuvu seksam un tikai tad apstājies - nav ko uzkurināt cilvēku! O_o
Un, ja man ir taisnība par to, ka nopietnas izrunāšanās par šo tēmu nav bijis (pat ja bija, tas nemainītu būtību), tad dabīgi, ka viņu pamatīgi nošokēja, ka tu nevari, jo "viņa draugs kaut ko pateica". C'mon! Tu esi viņa meitene vai neesi - kāds vēl puiša drauga viedoklis???? Ja tu nopietni viņam ar to atteici, tad ir ļoti skaidrs, kāpēc viņš jūtas aizvainots - jo puisis var gaidīt, ja meitene nav gatava, bet kā viņš var gaidīt, ja meitene negrib, jo viņu interesē CITU PUIŠU domas? :@
Njāaa... tagad tev ir tikai jāgaida - nekādu zvanu, īsziņu - NEKĀ! Paigaidi vismaz 2 nedēļas pirms sūti viņam īsziņu "Sveiks, vai izdevās visu apdomāt?Kad tu būsi gatavs ar mani parunāt un pateikt, ko esi izdomājis? Es ļoti uztraucos un gaidu no tevis ziņu!♥Mīlu Tevi!♥"
Un sarunas laikā, ja tāda notiks - vajag visu izrunāt un stingri novilkt robežas, lai arī viņš zinātu spēles noteikumus, jo šajā brīdī izskatās, ka tu esi vienīgā, kas tos zina. Ja tu izmantoji viņa drauga vārdus kā ieganstu, vai arī, ja tu par to sāki domāt uztraukuma dēļ (ne tādēļ, ka tev rūpētu, ko teica viņa draugs - bet esi godīga. Gan pret sevi, gan viņu.), tad noteikti viņam to paskaidro - iespējams, tas palīdzēs šajā situācijā! :)