Sveikas, meitenes!
Esmu nonākusi situācijā, ar kuru nekad nedomāju, ka nāksies saskarties. Tā ir sekojoša - mans vīrietis pavadīja gadu strādājot ārzemēs. Skaids, ka šis laiks nebija viegls. Viņš atgriezās jau vasarā. Protams, ka man interesēja viņa gaitas utt., un zinot viņu, es sapratu, ka kaut kas tur ir bijis. Visu laiku no šīm sarunām izvairījāmies un dzīvojām laimīgi tālāk, jo galu galā tagad ESAM kopā Latvijā. Taču, pirms neilga laika man tomēr šī doma tik ļoti nelika mieru, ka es vēlējos uzzināt, kas tad tur ir noticies. Uz to atbilde bija - kas bijis bijis, nedomāsim par pagātni. Es tomēr nelikos mierā un vēlējos noskaidrot. Uzzināju..un tagad saprotu, ka varbūt labāk bija nezināt. Viņam bija gadījuma sakars lielā alkohola reibumā ar kādu dāmu.
Izdzirdot to, likās, ka iekšā kaut kas salūzt. Tas, kas ir visus šos gadus būvēts un celts. Protams, ka pats skaidrojās, ka tas bija tikai fiziskais kontakts, pēc tam meiteni nav ne redzējis, ne dzirdējis, un tas nenozīmē neko.
Tagad esmu dilemmas priekšā. Pati tik ļoti vēlējos to uzzināt, tagad kožu pirkstos un domāju vēl papildus domas (kā bija, kā viņam patika, vai es esmu labāka, kā viņš jūtas utt.)?
Iespējams, ka te lomu spēlē arī mana pieredze, kad es pirms laika devos uz tādu pašu laiku mācīties ārzemēs, bet viņš gaidīja mani. Es gan ar nevienu līdz gultai netiku, kaut gan iespējas bija 1000. Bet tajā pašā laikā nepieļauju to, ka par to nedomāju...un te sākas problēma.
Iespējams, lielu lomu te spēlē tas, ka esam viens otram pirmie, nopietnie, ilgie, visās jomās. Viņam gribējās izbaudīt ko citu, arī man.Tikai es ar nevienu nemīlējos, viņš gan aizgāja tālāk. Bet tajā pašā laikā, arī pati neesmu labāka, jo noturējos, bet domas bija visādas.
Nesaprotu, vai nopelt viņu (kas protams būtu normāli), vai piedot? Tā it kā jau šobrīd ir veca lieta, bet kad par to domāju, tad sāp tā, ka nezinu, cik ilgu laiku man vajadzētu, lai to pieņemtu..
Vai jums ir bijis līdzīgi? Vai šādas pa kreisi iešanas tālumā jauniem cilvēkiem saprotat? Vai esmu tiesīga vainot citu, ja arī pati neesmu nemaz tik balts jēriņš? Un kādas attiecības (un vai vispār) var veidoties? Piedot var, bet vai aizmirst???