Matu krāsas noņemšana

Reitings 110
Reģ: 29.01.2009
Kāda varbūt var padalīties ar savu pieredzi, kur un ar kādu līdzekli tika noņemta krāsa.
Pašlaik jau 2.5 gadus krāsoju tumši brūnus, pašai dabīgie ir latvju pelēkie. Vēlies atgūt savu dabīgo toni. Galvenais gribu zināt vai mati tiek bojāti?

Šis līdzeklis nesatur balinātājus un nebojā matus, taču Latvijā nevar nopirkt.
http://www.youtube.com/watch?v=8v7X51xfCtc
26.12.2012 15:16 |

Reitings 1062
Reģ: 26.12.2012
Esmu mēģinājusi ar balinātāju no melniem uz tumši brūniem... sākumā ,kad izbalina, skats uz nedēļu ir briesmīgs, nevienādi pleķaini orandži brūns, bet tad nokrāsojot ir smuki. Vienīgais pēc tam ilgi un daudz jāatkopj, jo paliek ļoti sausi mati, zaudē mirdzumu. Bet tagad jau kādi divi gadi kamēr audzēju savējos un tikai tonēju šķipsnās un izskatās ļoti smuki, jo tonējums ir tikai nedaudz tumšaks par manu vēlamo / dabīgo krāsu.
26.12.2012 23:43 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Šitas te http://www.veroni.lv/renee-blanche-matu-krasas-nonemejs-2-flakoni-125ml_12890.28.html ir matu krāsas noņēmējs vai tomēr balinātājs?
02.01.2013 10:29 |

Reitings 4343
Neviena nezin? :(
02.01.2013 18:33 |

Reitings 4343
Nopirku to Renee Blanche matu krāsas noņēmēju. Pamēģināju uz vienas šķipsnas - nekāda efekta. Droši vien tāpēc, ka man mati krāsoti ar kaut kādu jocīgu krāsu (pārdodas pulvera veidā, tā kā henna, bet tur vēl kaut kādas krāsvielas klāt). Tad, acīmredzot, ar to tie krāsu noņēmēji nereaģē. :(
Ja kādu interesē, varu pārdot tālāk par 3 ls. Lietots tikai mazs bišķītis, tikai, lai varētu saprast, kas notiek. (Vai, kā uz manu krāsu - ka nekas nenotiek).
07.01.2013 08:13 |

Reitings 152
Strādāju skaistumkopšanas salonā.
Pati matus krāsoju ar Estel krāsu. Bija tumši brūni (pec dabas esmu LV pelēkā), ņēmu nost ar ESTEL krāsas noņēmēju, noņema nost krāsu pa 2 reizēm. Bet bija mazliet ruda nokrāsa, pēc tam 4 dienas nevarēja matus krāsot (pat ja gribas tikai notonēt citā krāsā). Un matus diži nebojā. Man palika viss uz vietas
07.01.2013 08:27 |

Reitings 1283
Reģ: 02.09.2012
Pamēģināju noņemt melno krāsu ar Colour B4. Procesa laikā diezgan nepatīkama smaka produktam, stunda ar viņu jāsēž. Rezultātā sanāca, ka puse matu ir gaiši rudi, bet tuvāk matu galiem tomēr tumšāki. Vajadzēja ņemt nost otro reizi, bet biju jau to maisījumu izmetusi. Nokrāsoju uzreiz pa virsu ar vidēji brūnu, un sanāca nedaudz gaišāki kā iepriekš, vismaz pie saknēm, bet pāreja no vienas krāsas uz otru ir diezgan mērena, negriež acīs. Tā kā man ir pusgari mati, tad ātri tie melnie gali tiks apgriezti. Beigu beigās neko sliktu nevaru teikt, tā bija mana kļūda otro reizi nenoņemt to krāsu,tad efekts noteikti būtu labāks.

Matus neesmu sabojājusi, nekas nekrita ārā (un es zinu, kā parasti mati krīt ārā pēc taisnošanas/krāsošanas).
07.01.2013 08:33 |

Reitings 110
up
03.02.2013 18:46 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Manai frizierei gadiem bija melni mati ar sarkanu. Viņa joka pēc nopirka krāsas noņēmēju ''Superdrug'' vai '''Boots''. 2x lika to noņēmēju, un bija sajūsmā,jo mati nebija sabojāti , un ar balinātāju salīdzināt NEVAR....
Es nevaru saņemties tikt no saviem melnajiem vaļā :S
03.02.2013 18:56 |

Reitings 1
Reģ: 25.10.2015
Vēlos izstāstīt šeit savu stāstu par matu krāsas noņemšanu.
Patiesībā jau sen gribēju tikt pie gaišiem matiem, taču nepietika tam drosmes, jo tas it sarežģīts un nepatikams process. Melnus matus krāsoju kādus 4 gadus. Dabīgie ir latvju pelēkais, varbut pat nedaudz gaišāki vēl, bet es jau to vairs iisti neatceros, jo matus kopumā krāsoju kādus 7 gadus. Izvēlējos ņemt ārā matu krāsu, 1x jau biju to darījusi, ļoti sen, toreiz sanāca riži, bet ņēmu ārā no brūniem.
Pieteicos pie friziera, jo mājas apstākļos šādas procedūras nevajadzētu taisit, ja nu vienīgi ir profesionālie līdzekļi. Friziere izstāstīja, ka ir 2 varianti, kā dabūt ārā krāsu. 1. Krāsas noņēmējs, kurš satur balinātāju. Šos noņem kārtīgi krāsu, ir tas rižais tonis, un samērā ātri iegūst rezultātu, BET tas ļoti bojā matus un tad man būtu jāatvadās no saviem matiem (man mati ir pūkaini un sabojāti visu dzīvi, audzēt ir gruti, tādēļ negribēju, lai man vini paliktu vēl īsāki), šo variantu tādēļ neizvēlējos. 2.variants ir ņemt krāsu ārā ar skābes palīdzību. Šis ne vienmēr dod rezultātu, tas ir jāatkārto vairākas reizes, turklāt nevar paredzēt, kā tas īsti izņems to krāsu un ir arī daudz saudzīgāks. Izvēlējos ņemt ārā ar skābi. 1x izņēma jau melnos matus, bija brūngani, pie saknēm,protams,ir gaišāki, jo tur krāsa nav tik ļoti iesēdusies. Tomēr biju apmierināta ar rezultātu, jo man beidzot nebija melni mati. Nākamajā dienā ņemu ara vēlreiz, mati palika jau pavisam gaišāki. Vini bija starp rizo un karameļu brūnu, bet skaists tonis. Joprojām gali bija tumšāki, bet tas nekas. Biju ļoti priecīga, jo mati bija gaiši !!:-) nekas netika sabojāts, likās, ka ir pat mīkstāki vēl. Un tad sākas MURGS !!! izmazgāju matus un sapratu, ka viņi man atkal ir tumši. No sākuma neko, vainu novēlu uz istabas apgaismojumu, kaut gan sapratu, ka kaut kas nav ne tā. Izmazgāju matus 2x un viņi bija gandrīz melni, viss atpakaļ !!! Uzreiz gāju pie friziera, šī arī nesaprašanā kā tā var būt-no ļoti gaišiem uz tumšiem atpakaļ. Izlēmām ņemt krāsu 3x ārā, bet jau gaidot skalošanu, es sapratu, ka nekas gaišāks nav palicis. IzmazgājA matus un viņa slapjos ielika pliku balinātāju, bez %, lai it kā nofiksetu matus un viņi nepaliktu tumšāki. Domāju, ka viss būs ok, bet tad viņa izžāvēja un REZULTĀTS BIJA BRIESMĪGS !!! mati tumši un pilnīgi salmi, viņi bija it kā ar laku sapūstI un nedēļu nemazgati, izķemmet nevarēja, kaut gan matos bija pilns ar eļļām salikts. Friziere joprojām šoka, nezinām ko darīt. Vinai bail uzreiz krāsot, jo, pirmkārt, pēc krāsas izņemšanas 2 dienas nevarot krāsot. Otrkārt, bail, ka paliks vēl tumšāki. Neko. Samaksāju un aizgāju mājas. Mājas, protams, saku raudat, jo kaut ko tādu es nebiju gaidījusi. Mati nekad nav bijusi tik briesmīgi sabojāti!! Izdomāju, ka ir jākrāso. Mats uz to brīdi bija it kā tukšs, tādēļ izspriedu, ka ieliekot matu krāsu, mats aizpildīsies un kļūs mīkstāks. Nopirku gaiši, gaiši matu krāsu, cerēju, ka paķērs vismaz kaut kādu toni.nokrāsoju un nekā!!! MATI PALIKA PAVISAM MELNI UN NEKĀDI, VEL TUMŠĀKI, KAUT KRĀSOJU AR AR GAIŠO MATU KRĀSU!! mati gan bija palikusi par 10% mīkstāki, tomēr joprojām uz galvas ir salmu ligzda!
Nh lūk, pat to visu esmu samaksājusi 85€, rezultāts ir nekāds! Īsteniba esmu šokā, ka kaut kas tāds vispār ir iespējams ! No gaišiem uz tumšiem un salmiem ! Tagad pierakstījos pie citas frizieres, gribu uzzināt citu viedokli. Izskatas, ka gaišus matus nedabūšu. Tagad būs jātērē nauda spēcīgos matu līdzekļos, lai kaut ko vēl saglābtū.:'-(
Sanāca ļoti gari un sīki aprakstīt, secinājums ir tāds-JA VĒLATIES ŅEMT ĀRĀ MATU KRĀSU, NOSKAIDROJIET PIE FRIZIERA, VAI VIŅŠ DOD GARANTIJU REZULTĀTAM!!!
25.10.2015 10:25 |

Reitings 150
Reģ: 23.03.2012
Pati pirms kāda laika mājās izņēmu savu tumšo matu krāsu ar šo:
matus nesabojāju, gali varbūt bišku sausāki palika, bet tos aizgāju aplīdzināju.
pirms tam palasīju internetā informāciju kā tas strādā utt...
http://www.draugiem.lv/brelil/news/brelil-professional-krasas-nonemsanas-sistemas-color-remove-system-darbibas-principi/
ir normāli, ka mati paliek tumšāki, jo krāsa nav pilnībā izņēmusies...manuprāt friziere vnk nezināja īsti ko dara :D
26.10.2015 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)