Karinjo-lasiiju tavu ierakstu un atcereejos sevi.Es biju viena no taam mammaam ,kurai nepatika lielas viesiibas,kad puisiisi veel bija mazi!Man tiesi taapat kaa tev,visas taas smarzas,skalaa runaasana utt padarija mani traku un caur mani arii beernu!Tie radini ,kuriem tas viss jau sen aiz muguras,to vairs nesaprot,neatceras!Vispaar es arii biju pret iesanut kaut kur ar ziidaini ciemos.Veco lauzu skola,uztvere-zinu!:D
Mans Ziemassveetku vakars bija galiigi ne taads ,kaa domaaju!Laikam biju kaarteejo reizi paarpuuleejusies darbaa-no riita veel jutos kaa cilveeks,bet ap peecpusdienu saakaas drebuli,slikta duusa, galva kaa "citplaneetietim"!:DNabaga viirs-vinam bija kaarteejo reizi jaaklausaas,kas kuram jaanosuuta,ja gadiijumaa mirsu!Kaut kas traks:D
Esmu nosoliijusies loti nopietni-nekaadas potes vairs netaisiit!Pilniigi ne pret kaadaam gripaam utt!Te ir rezultaats-blakus iedarbiiba,nepanesiiba...!Sii ir jau otraa reize,ka juutos tik slikti-tiesi peec potes!Paarpuule arii veel klaat!Paldies Dievam ,noleemu izbeigt visu so "Maates Tereezes" dziivi!