Man svētku sajūta ir tikai darbā, jo gandrīz katrs klients apsveic un kaut ko novēl. :) Mājās nekāda svētku noskaņojuma nav, šodien gan tikai rotāta eglīte, bet nu tas gan nelīdz. Apnika ziema, gribu karstu vasaru ar skaistiem vīriešiem pludmalē. :D :D
Bija, pazuda, tagad mēģinu atgriezt. Man kopš vakarvakara ir fantastiski skaista egle, garāka par mani pašu. Klausos Andrea Bocelli Ziemassvētku dziesmas, skatos uz savu eglīti un jūtos jau daudz labāk. :)
Jaunais gads ir mīļākie svētki. Bet sajūtas nav, it īpaši ka Jaunajā gadā būs + temperatūra un laikam viss plūdos. Besī ārā. Nelīdzēja pat eglītes rotāšana, bet kopumā - jā, baigi nestresoju. Vispār man ir sajūta, ka šogad kaut kā ātri svētki atnāca - veikalos daudz cilvēku, visi pērk dāvanas (vakar Dominā vnk haoss, cilvēku masas, labi, ka Rīgā biju tikai 2 dienas, jo NOGURU nereāli), bet es kaut kā nevaru savilkt paralēles - ka iepērkas svētkiem...
Nav man eglītes, nav sniega. Un tas visu izsaka!
Un vēl lielākais stulbums ir tas, ka man ir apsaldēts pleca nervs un kreisā roka ir gandrīz paralizēta no sāpēm. Bet man vēl salāti jātaisa un kūka jācep :(
Sajūta bija. Tad uz laiciņu pazuda, bet tagad jau sāk atgriezties. Ziemassvētki ir mani mīļākie svētki :) Vienmēr tāds siltums, ģimeniskums. Ai, forši :)
Nav un nebūs. Manējais brauc prom pie vecākiem, es nevaru, jo man darbs, mammai arī svētkos maiņas iekritušas. Vecgada vakarā gan uz pinkšķi paraus, tad jau labāk strādāt nekā blenzt sienā.
Es nekad veikalos neko svētkiem nepērku. Tikai sīkumus, lai uztaisītu kādu dekoru. Piem., diegu spolītes. Bet es to izdaru laicīgi. Es kristu panikā ZS laikā desojot pa veikaliem..
man šogad ir svētku sajūta. Pat neatceros,kad pēdējos reizi tā priecājos par svētkiem. :)) Ir eglīte, visu esmu izrotājusi un pat piparkūkas sacepusi. :))
Tāda neliela svētku sajūta man laikam gan ir, jo šogad beidzot atkal uz svētkiem būšu mājās pie ģimenes, tomēr jāsaka, ka Ziemassvētki nekad nav bijuši mani mīļākie svētki. Jā, un arī tās prognozes par gaidāmo atkusni svētku dienās mani diez ko vis neiepriecina :(