Tāpēc apzinos, ka nedrīkst veidot attiecības ar darba kolēģiem, studiju biedriem, ja ilgi jāmācās - lai pēc tam ja nu kas nebūtu neveiklu situāciju.
Pilnīgi piekrītu! Man arī gan starp studiju biedriem, gan darba kolēģiem ir personas, kas ir raidījušas signālus, ka vēlētos ko vairāk, bet es vienmēr esmu izvairījusies no tā un likusies to ignorējam, vai arī pat atteikusi, skaidrojot, ka darbs un privātā dzīve ir divas dažādas lietas. Tāpēc uz tiem izskatīgajiem čaļiem, kas arī man patīk, varu tikai pa gabalu skatīties un acis mielot :( , bet ko padarīsi? Dzīve tāda... :(
Es domāju, ka tiešām varbūt jāpameklē darbs citā uzņēmumā, vismaz jāpacenšas. Protams, ka arī tagad tev vajadzētu aktīvāk pievērsties iziešanai sabiedrībā. Sazvani draudzenes un ejiet izklaidēties, iespējams, ka iepazīsies ar kādu jauku puisi un spēsi novērst domas no bijušā. Kaut vai atrodi īsziņu draugu - jaukas īsziņas no puiša, kas tevi aplido, var ļooti uzlabot garastāvokli!
Pat ja tu tagad domā, ka nespēsi atrast nevienu labāku, vai arī, ka nespēj tagad uzsākt attiecības, tas nenozīmē, ka tu nevari iet vakaros izklaidēties un viegli paflirtēt ar kādu čali bārā - tas jau ir tavai pašapziņas celšanai, lai tu justos iekārojamāka un līdz ar to - laimīgāka! Glaimi neārstē, tas tiesa, bet anestezē sāpi gana labi! :) Šo es saku no savas pieredzes, jo arī es patlaban cenšos salāpīt savu sirsniņu ♥ un citu puišu atzinība ir labākā anestēzija! Ja tev sāp galva - tu taču izdzer zāles, lai mazinātu sāpes - šeit ir neliela līdzība! :)
Un vēl - nebaidies sapucēties vairāk, kā parasti, kad ej uz darbu - šajās dienās tev jājūtas pārliecinātai par sevi, drošai un ellišķīgi skaistai! 8) Lai galu galā tu apzinātos, ka viņš ir zaudētājs - nevis tu! Tev vēl viss ir priekšā, tu satiksi kādu, kas tevi mīlēs tikpat ļoti kā tu mīli viņu, un jūs būsiet laimīgi! Turies pie šīs domas un pasakies savam bijušajam par to, ka dod tev iespēju atrast īstu laimi! ;)