Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Ko lai iesāk? :(

Reitings 61
Reģ: 13.12.2012
Tā nu sanāca, ka attiecības izjuka.
Jā, sāp šausmīgi.
Patlaba viena no lielākajām problēmām, ka jāturpina strādāt kopā...
Jums tā ir bijis? Kā tikāt pāri?

tagad viņš ir ieņēmis tādu pozu, ka jābūt gluži kā draudzīgajiem kolēģiem... varbūt viņš tā var, bet es nespēju.
Mums ir maiņu darbs. Itkā jāstrādā pa divi, bet ziemā mēs to daram pa vienam. Tādat katrs sadala, kurā dienā ērtāk strādāt. Manu lūgumu uz to, lai sastādam grafiku uz priekšu, lai nebūtu jārunā un lieki jātiekas noraidija, teica, ka sazvanīsimies utt.. Mani ļoti sāpina tās kolēģu tikšanās un 5sekunžu sarunas - Darbs rīt. Tu vai es.

Nu nevaru es tā..
liekas, ka speciāli grib pamocīt un zvanīt par darbu..

Jums tā ir bijis? Kā tikāt pāri, ja jāpaliek kolēģiem?

ai.. vienkārši tik ļoti pārdzīvoju, ka visu laiku viņu redzot valdu asaras tāpat kā pēc katras sarunas.

manuprāt, ja netiekas un neredzas, tad ir nedaudz vieglāk. prom no acīm..
21.12.2012 11:12 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
EzE,
varbūt ir iespēja nomainīt darbu?
21.12.2012 11:13 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Labs iemesls,lai neielaistos nekādos sakaros ar darba kolēģi. Tas vienmēr beidzas šādi. Vai arī kāds aiziet no darba.
21.12.2012 11:18 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
ja pats nesaprot un arī pēc Tava lūguma, es paralēli mēģinātu meklēt citu darbu. tas jau kā emocionāls terors...
21.12.2012 11:19 |

Reitings 61
Lancaster,
patlaban tas nav iespējams. Es strādāju ļoti šaurā darba jomā. Ar priekšnieku runāju, uz citu vietu tagad pārcelt patlaban nevar, jo jātiek skaidrībā ar visu darbinieku atvaļinajumiem utt.
Tik ļoti ceru, ka viņš aizies atvaļinajuma jau ar janvāri... :(
21.12.2012 11:20 |

Reitings 61
sniega.pika,
no sākuma tā likās ļoti laba doma būt par pāriniekiem, jo tad varētu "piesegt" vienu otru kamēr studijas un treniņi.
21.12.2012 11:22 |

Reitings 253
Reģ: 01.02.2012
Vienkārši centies atrast citu, un kad ieraugi viņu, tad nedomā par visu to labo, kas Jums bijis, bet gan atceries tos sliktos brīžus, un tad vajadzētu pāriet!:)
21.12.2012 11:46 |

Reitings 61
Nav jau slikto brīžu. Tikai mazi nesvarīgi sīkumi...
21.12.2012 13:59 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Tad kāpēc izšķīrāties, ja nemaz nebija slikto brīžu?
21.12.2012 14:30 |

Reitings 61
Ebe,
vismaz no mana skatupunkta.
Man vienkārši paziņoja, ka nevēlas patlaban attiecības, bet jūtas vel aizvien esot. ha.
21.12.2012 14:35 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Izklausās jocīgi... Varbūt viņam likās, ka notikumi virzās par strauju, lai gan tu joprojām patīc/ Cik ilgi bijāt kopā?
21.12.2012 14:37 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Cik reizes tu mēģināji uzstāt uz to, ka nevēlies vairs daraudzīgas attiecības un ikdienas sazvanīšanās? Uzstāj uz savu, stāstot, kā tas liek Tev justies.

Ja jau IR TĀS JŪTAS, tad ņems vērā Tavu vēlēšanos.
21.12.2012 14:40 |

Reitings 61
Nebijām ilgi. No vasaras sākuma.

Mēs esam vel jauni, nedomāju, ka varētu virzīties par strauju, jo mūsu vecumā vel nedoma par kāzām vai saderināšanos, nemaz nerunājot par bērniem.

Vispār nesaprotu. Vienkārši pēkšņi atsvešinājās un viss. Viņs ir vīrietis, kurš visu patur sevī. Tas vel vairak visu sarežģī.
21.12.2012 14:41 |

Reitings 61
wormanking,
Esmu daudz un dikti teikusi. Kaut vai tiko pat. Tagad paliku raudam kā maza skuķe, jācer, ka nekas nenotiks un nebūs jāsāk strādāt.

Vienīais ko šodien izspiedu bija tas, ka tuvāko dienu grafiku dabuju, pēc tam redz atkal jārunā..

nezinu, vabūt pārak saasināti visu uztveru patlaban.
21.12.2012 14:44 |

Reitings 61
Vai, Womanking, piedod, netīšām ne ta uzrakstiju tavu niku :)
21.12.2012 14:45 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Tāpēc apzinos, ka nedrīkst veidot attiecības ar darba kolēģiem, studiju biedriem, ja ilgi jāmācās - lai pēc tam ja nu kas nebūtu neveiklu situāciju.
21.12.2012 16:05 |

Reitings 20
Reģ: 29.01.2009
Es esmu bijusi kopā ar darbakolēģi, pat dzīvojām kopā, izšķīrāmies pēc viņa iniciātīvas, bet turpinājām kopā strādāt. Protams, la sirds sāpēja, kāja ļima, kad satikāmies, bet es drosmīgi skatījos bailēm acīs un sveicināju viņu, bet tas arī viss. Pēc laika jutu, ka jūtas pazūd un man paliek vieglāk un vieglāk. Sirds sasāpējās atkal, kad uzzināju, ka viņam jau cita, sagriezās viss, kad uzzināju, ka viņš precas. Pārdzīvoju.
Neticēsiet, bet tagad viņš pats uzmeklēja mani un mēs uzturam kontaktu, regulāri sazinamies, ļoti atklāti runājam, atzinās, ka viņam joprojām ļoti patīku, izsaka man komplimentus, bet man no tā pilnīgi nekas. Esmu "tīra" no viņa. Kolēģi esam joprojām.
22.12.2012 18:26 |

Reitings 204
Reģ: 02.01.2012
Ir bijusi līdzīga situācija.
Es centos parādīt šim vīrietim ,ka esmu - Neatkarīga sieviete,
un ,ka neesmu no tām ,kas tagad skatās mājas nonstop- " Bridžitu Džonsu "

Protams bija grūti , sākuma, bet centos sev iestāstīt, es vienīga varu mainīt savu dzīvi un sev vidi apkārt, neviens cits. Bez tam , man tas bija vienīgais iztikas minimums un alga par ko varēju iegādāties, ko sirds kāroja, nevēlējos to pazaudēt dēļ viena idiota, kurš nezin ,ko grib.
22.12.2012 18:37 |

Reitings 62
Tāpēc apzinos, ka nedrīkst veidot attiecības ar darba kolēģiem, studiju biedriem, ja ilgi jāmācās - lai pēc tam ja nu kas nebūtu neveiklu situāciju.

Pilnīgi piekrītu! Man arī gan starp studiju biedriem, gan darba kolēģiem ir personas, kas ir raidījušas signālus, ka vēlētos ko vairāk, bet es vienmēr esmu izvairījusies no tā un likusies to ignorējam, vai arī pat atteikusi, skaidrojot, ka darbs un privātā dzīve ir divas dažādas lietas. Tāpēc uz tiem izskatīgajiem čaļiem, kas arī man patīk, varu tikai pa gabalu skatīties un acis mielot :( , bet ko padarīsi? Dzīve tāda... :(
Es domāju, ka tiešām varbūt jāpameklē darbs citā uzņēmumā, vismaz jāpacenšas. Protams, ka arī tagad tev vajadzētu aktīvāk pievērsties iziešanai sabiedrībā. Sazvani draudzenes un ejiet izklaidēties, iespējams, ka iepazīsies ar kādu jauku puisi un spēsi novērst domas no bijušā. Kaut vai atrodi īsziņu draugu - jaukas īsziņas no puiša, kas tevi aplido, var ļooti uzlabot garastāvokli!
Pat ja tu tagad domā, ka nespēsi atrast nevienu labāku, vai arī, ka nespēj tagad uzsākt attiecības, tas nenozīmē, ka tu nevari iet vakaros izklaidēties un viegli paflirtēt ar kādu čali bārā - tas jau ir tavai pašapziņas celšanai, lai tu justos iekārojamāka un līdz ar to - laimīgāka! Glaimi neārstē, tas tiesa, bet anestezē sāpi gana labi! :) Šo es saku no savas pieredzes, jo arī es patlaban cenšos salāpīt savu sirsniņu ♥ un citu puišu atzinība ir labākā anestēzija! Ja tev sāp galva - tu taču izdzer zāles, lai mazinātu sāpes - šeit ir neliela līdzība! :)
Un vēl - nebaidies sapucēties vairāk, kā parasti, kad ej uz darbu - šajās dienās tev jājūtas pārliecinātai par sevi, drošai un ellišķīgi skaistai! 8) Lai galu galā tu apzinātos, ka viņš ir zaudētājs - nevis tu! Tev vēl viss ir priekšā, tu satiksi kādu, kas tevi mīlēs tikpat ļoti kā tu mīli viņu, un jūs būsiet laimīgi! Turies pie šīs domas un pasakies savam bijušajam par to, ka dod tev iespēju atrast īstu laimi! ;)
28.12.2012 19:57 |

Reitings 119
Reģ: 19.06.2011
Mans draugs ir darba kolēģis. Iepazināmies darbā un ieskatījāmies viens otrā, kaut abiem no mums bija otrās pusītes. Taču man darbā patīk uzturēt koleģiālas attiecības, nevis kā mīļotajiem. Kolēģi tāpat zina, ka mēs esam kopā (pusotrs gads, bet darbs paliek darbs), bet man vienkārši ir neērti ucināties, tāpēc patīk uztvert viņu kā kārtējo kolēģi un viņš to saprot.

Es domāju, ka tev daudz ko atvieglotu tas, ja jūs nestrādātu tieši kopā. Ja jāstrādā tieši kopā un visu laiku jākontaktējas, nav viegli.

Ļoti patīk Sheidy ieteikumi - varbūt tie ir paši vienkāršākie, taču reālākie un iedarbīgākie :)
28.12.2012 20:07 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)