Čau, meitenes!:)
Aktīvi lasu šo forumu, nolēmu beidzot arī pati piereģistrēties un padiskutēt ar Jums:) Varbūt kādreiz arī pati ko vērtīgu varēšu ieteikt kādai meitenei, kā man ir gadījies ar Jums.
Nolēmu "izkratīt" savu sāpi, kura mani moka jau ilgstoši un iespējams, ka tuvojoties Jaunajam gadam, kad raksturīgas pārdomas par mērķiem utml, arvien vairāk sāku aizdomāties, ka jāsaka "STOP" smēķēšanai.
Vai Jūsu vidū ir veiksmes stāsti un kādai pēc ilgstošas smēķēšanas ir izdevies atmest vai varbūt starp Jums ir kāda meitene, kura arī plāno atteikties no smēķēšanas uz visiem laikiem?
Es smēķēju jau vairākus gadus, bet šogad man jau tas ir kļuvis pretīgi. Allaž esmu bijusi ar stipru gribasspēku un visus mērķus esmu izpildījusi, raisot pat citos apbrīnu, bet tieši tas mazais draņķis cigarete man ir neuzveicama. Zinu, ka tās ir nepareizas iedomas, bet nevaru iedomāties rītu bez cigaretes un kafijas. Kad ir stress-ir jāuzsmēķē. Alkoholu lietoju reti, bet ja lietoju, tad bez cigaretes tam nav jēgas:( Turklāt man ir darbs un kolektīvs, kurā vairums smēķē un katrs smēķētājs zin, kas ir "kopīgās pauzes" ar kolēģiem.
Esmu lasījusi Karra grāmatu un tā man nepalīdz. Prieks, ka ir kam palīdz.
Tagad esmu jauna, man ir 21, draugi saka, ka ja nezinātu, nepateiktu, ka smēķēju. Seja nav pelēcīga, esmu dzīvespriecīga, bet mani iekšēji nomoka apziņa, ka smacēju pati sevi nost. Turklāt pēc pāris gadiem noteikti būšu māmiņa un es sev nekad nepiedotu, ja smēķētu.. , tāpēc jādomā TAGAD UZREIZ un nav ko vairs atlikt.
Tikai gribētos dzirdēt arī citu viedokļus-kam izdevies atmest vai kura vēlas to darīt:)
Starp citu, biju atmetusi un 7 mēnešus nesmēķēju. Biju laimīga un pārliecināta, ka nemūžam vairs nesmēķēšu. Tad vienā ballītē iedzēru, sapriecājos, ka viena cigarete neko jau nenodarīs.. Nākamajā rītā piemodos ar cigarešu paciņu blakus un 5 kg klāt, kuri radušies, atmetot smēķēšanu. (Es sportoju intensīvi laikā, kad atmetu, nesēdēju uz saldumiem). Nu lūk, tas mani tagad sagrāva vēl vairāk-bailes, ka tik un tā atsākšu..
Vispār, laikam pārāk gari sarakstīju. Lai visām jauka diena:)
Priecāšos par viedokļiem:)