Sevis žēl

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Vai jums arī tā ir vai tikai man. Kad te palasu, kā ir citām vai paklausos draudzenēm, ko viņas stāsta par savējiem vīriešiem - liekas, ka man ir pats sliktākais eksemplārs gadījies :D
Nē nu ok varbūt nav tik traki. Bet ja tā salīdzina... dāvanas nekad nedāvina, nelutina, naudu nedod, vienmēr piekasās, cik kas maksājis, pārmet man manus pirkumus, negrib lai terēju naudu.
Kamēr citām visu gan pērk, gan visur ved, izmaksā, dāvina ipadus, ceļojumos ved un ko tik vēl ne.
Nu kāpēc tā?
Kapēc citas ir laimīgas, bet citas nav
20.12.2012 10:39 |

Reitings 551
Reģ: 12.08.2012
Sapratu,ka variantu nav,jārīko atlase!:D'

-10Km šķēršļu josla meitenēm jālec pāŗ gumijas riepām,jākāpj pa virvi klintīs,jārāpo 3km caur dūņām
-15 dienu ēšanas gatavošanas sacensības,kur pārbaudu rūpīgi,katras gatavoto
-10 dienu mājas tīrīšanas sacensības,kurā katra parāda labāko čaklumu un tikumu
-tad vēl protams katru no 1000 pretendentēm pārbaudu gultā uz mīļumu un visu paŗējo..

BET,JA pēc tam izrādas,ka atkal kaimiņos,kāda keksiņus māk garšīgāk cept.KO TAD?:D:D
20.12.2012 13:31 |

10 gadi
Reitings 967
Reģ: 14.09.2009
man ir līdzīgi, manējais man neko nedāvina pat svētkos, aizbildinoties ka nav naudas
20.12.2012 14:29 |

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Paga, es saprotu pareizi - te dažas domā, ka autorei jāpamet čalis, jo viņš viņai neko nepērk un nedāvina???? :D Kas būs nākamais? Džeks nepareizi paskatīsies un vsjo, jāiet prom, jāšķiras???
Mans puisis man ari neko nepērk, nelutina, bet tāpēc nav sliktāks par citiem.
20.12.2012 14:55 |

Reitings 52
Reģ: 19.12.2012
Manuprāt, daudz kas ir arī atkarīgs no pašas meitenes..ko viņa vēlās sagaidīt no šīm attiecībām. Jo, citām tas ir normāli, ka mīļotais vīrietis neapdāvina ikdienā un nenes ziedus, citas to vēlas un, ja tā visa nav, līdz ar to, var justies slikti un, reizēm, pat nelaimīgas. Un, ja sieviete ir no tām, kas visu laiku gaidīsi kko un, laikam ejot, nekas nemainīsies, tad agri vai vēlu šīs attiecības tā pat izjuks. Jo katrai sievietei vēlās būt laimīga un, tas ir tikai laika jautājums, cik ilgi viņa būs tādās attiecībās, kurs nejūtas labi! ;)
20.12.2012 15:03 |

Reitings 52
Reģ: 19.12.2012
P.S. Cik cilvēku, tik viedokļu.
20.12.2012 15:04 |

Reitings 1705
Reģ: 29.01.2009
Karamelle
Kordelia:
Kapēc citas ir laimīgas, bet citas nav

Viņa nav laimīga ar viņu, tāpēc. Bez tam, esmu ievērojusi, ka šī nav pirmā diskusija, kurā viņa sūdzas par savu vīrieti. Kā arī, cik atceros, Tu pati arī ar savējo nebiji laimīga.
20.12.2012 15:08 |

Reitings 5709
Man šķiet, ka ne jau tieši tajās lielajās dāvanās slēpjas autores neapmierinātības iemesls.. Sievieti var iepriecināt ļoti daudzos un dažādos veidos, apdāvināšana ir teju vieglākais no tiem! Var iet notīrīt un ieslēgt mašīnu, lai mīļotajai nav jāsalst, var atnest viņas mīļākos gardumus no veikala vienkārši tāpat, var spontāni kaut kur uzaicināt tikai tāpēc, ka vēlas satikt kaut uz stundiņu... Var kaut vai pamasēt plecus pēc saspringtas dienas vai pienest kafiju no rīta.
Ir tik daudz veidu, kā mēs varam atvieglot otra ikdienu un padarīt to nedaudz jaukāku.. Problēma ir tajā, ka autores vīrietis to vienkārši nevēlas darīt, jo ir pieradis, ka pieņemami ir arī tāpat... Un, jā, es tiešām uzskatu, ka tā ir tikai un vienīgi sievietes vaina, ka atļauj pret sevi tā izturēties... Parasti, esot attiecībās, ir patīkami darīt otram labu, neko negaidot par to pretī, tikai tāpēc, ka esi ar to cilvēku kopā... Tā ir tāda dabiskā vēlme, manuprāt.
20.12.2012 15:13 |

Reitings 460
Reģ: 17.08.2010
Vispirms jāsāk ar sevi, nevis ar otru... tavs vīrietis ir tavu zemapziņas vēlmju īstenība dzīvē....elementāri....es nekauc par to,ka nav dāvanu, ikdienā mani neapdāvinā, bet no tā arī nesastāv ikdiena, tam ir domāti svētki...ikdienā ir jāķer laimes mirkļi, pati varbūt uzver, izturies un domā nepareiz, tāpēc kaut ko gruzies sevī....salīdzināt vispār neko nevar, katram ir savs un savas izjūtas un domāšana....iesaku piestrādāt pie sevis, nevis grauzt otru, no tā nekas nemainīsies...

Reitings 1229
Reģ: 15.05.2012
Winter
Jā, bet es neticu, ka autore arī ikdienā ir nelaimīga ar viņu, citādi būtu pilnīgs fetišs būt kopā ar tādu cilvēku. Katram uznāk tādi melnie periodi, arī man bija, taču viss uzlabojās. Attiecības ir jākopj, nevis jābēg no tām. Ja cilvēki sāktu šķirties dēļ sīkumiem, tad visi būtu brīvi.

10 gadi
Reitings 1368
Rakerss, kā veidā tieši piestrādāt pie sevis?
20.12.2012 15:22 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu tu súdzies tíri par materiálám lietám - ja mums bútu maz naudas, gan jau vinjsh man nedávinátu ne ipadus ne iphonus un més nebrauktu celjojumos. vispirms jásaprot lietas, ko jús varat un ko nevarat atljauties!

manéjais péc darba nákot májás, naktí, lietú bija saplúcis pljavá (já, mums te pljavás aug) milzu narcishu pushkji! n tas man nozíméja daudz vairák neká kártéjais rozhu pushkjis músu ménesha ípashajá diená! un - tas nemaksája neko!

ar to es gribu pateikt, ka uzmaníbu míljotajam cilvékam var izrádít ne tikai meteriálá veidá! pljavá saplúkti ziedi, pastaigas, izbrauciens uz ezeru barot gulbjus, vakars pie kamína, vienkárshas vakarinjas bet svechu gaismá - tas viss nemaksá daudz, bet paráda, ka tu vinjam ko nozímé!

varbút atver acis un paskaties uz lietám citádak, nevis notriec visu naudu lupatás, tá, ka vinjsh nezina, ká rékjinus nomaksat?
20.12.2012 15:29 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
nu, varbút tu nepamani, to, ko vinjsh dara, jo esi párák aiznjemta ar domám par meteriálám lietám?
20.12.2012 15:31 |

10 gadi
Reitings 1368
Mis Take, tik skaisti :)
Zini, es arī būtu ļoti, ļoti priecīga par pašplūktu puku pušķi... arī neko tādu neesmu saņemusi
Varbūt tiešām es neesmu gana laba tam visam? tad mana JG vēlēšanās būs kļūt par tādu sievieti, kurai vīrieši ko tādu sniedz
20.12.2012 15:35 |

10 gadi
Reitings 1368
Ko viņš dara... padomāsim... nomazgā traukus, izmazgā veļu, izsūc māju, iznes miseni. Varbūt man šis ir jāuzskata par dāvanu? :)
20.12.2012 15:36 |

Reitings 1705
Ko viņš dara... padomāsim... nomazgā traukus, izmazgā veļu, izsūc māju, iznes miseni. Varbūt man šis ir jāuzskata par dāvanu?

Nē, tās nav dāvanas, tās ir lietas, kuras dara katrs normāls cilvēks, neatkarīgi no tā, vai ir ar kādu kopā. Ko viņš dara, lai Tevi iepriecinātu? Kurā viņa darbībā Tu redzi rūpes par Tevi?
20.12.2012 15:39 |

10 gadi
Reitings 1368
Ok, padomāsim vēl... viņš man gatavo vakariņas, šad tad taisa ķermeņa masāžas, šād tad izvadā mani ar auto, ja man kaut kur vajag
20.12.2012 15:44 |

Reitings 262
Patiesībā izklausās, ka vienīgā problēma ir materiālās dāvanas... es domāju, ka šie ikdienas darbiņi nozīmē daudz vairāk.
Novērtē to, cik ļoti Tu svarīga viņam esi tad, kad viņš tieši Tevis dēļ ir gatavojis vakariņas un pēc tām vēl nomazgā traukus. Vai dārgas smaržas ir pārākas par to? Uzdod šādus jautājumus sev. No mana skatu punkta šķiet, ka viss ir kārtībā.
20.12.2012 15:49 |

Reitings 500
Reģ: 26.08.2012
es arii esmu klausijusies ka draudzenes dazkart zelojas ka draugi neko nedavina un ir taadi vesi un tad es attceros ka es ari vienreiz zeelojos ka manejais tur kko neta izdarija, bet tad es saku domat ka es laikam esmu stulba palikusi,jo mans davina gan daavanas gan ved celojumos,kopa ejam balleeties,perk datorus un telefonus nu un vins saka ka stradaa tikai manis deel,atlauj man visu,vinam nekas man nav zeel,un es ta rakstot domaju- ka nemuuzam vairs nezeelosos ka man kkas nepatik,:)
20.12.2012 15:52 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Gribēju piebilst par tām dāvanām, kas man šobrīd arī ir sāpīga tēma. Es uzskatu, ja vīrietim rūp sieviete un viņš grib viņai uzdāvināt dāvanu, tad nedrīkst aizbildināties, ka nav naudas, nu c'mon , to, ka ir dzimšanas diena viņš taču zin jau ilgu laiku atpakaļ, vai tad nevar pamazītēm atlikt naudu un sakrāt priekš tās dāvanas!? Pati arī draugam lūdzu vienu lietu lai uzdāvina uz dzimšanas dienu, kas bija pavasarī(!) taču tās vietā saņēmu ziedus, nu neko, saskumu un teicu tad varbūt uz Ziemassvētkiem, taču zinu ka arī Ziemīšos šīs dāvanas nebūs, tad mēs sākām runāt par to, vai tiešām viņš nevarēja to naudu atlikt manai dāvanai, nevis kārtējo reizi mašīnai nopirkt kaut kādus nevajadzīgus štruntus, bez kuriem pilnīgi var iztikt. Sajūta tāda, ka mašīnas izskats viņam ir krietni svarīgāks par manu laimi :/
20.12.2012 15:53 |

10 gadi
Reitings 1368
zeltene, no tevis rakstītā man tiešam palika labāk...
20.12.2012 15:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits