Vai jūsu mīļie,mīļie vīrieši zina vai nojauš, cik mēs iztērējam savu grūti pelnīto naudiņu kadā skaistā kleitā,labā sejas krēmā utt. ? Tas ir sievišķais noslēpums vai mums patīk viņa priekšā uzlaikot jauno kleitu un tad tā starp citu " izmest " , cik maksāja? :)
Es tā baigi nesaku, viņš neprasa. Bet viņam nav daļas par to vispār :)
Reizēm gan ir bijis tā, kas prasu-kā Tu domā, cik šitās kurpes maksāja?? bieži atbilde ir 2x mazāka , kā patiesībā :)
viņš tak no tām cenām nesaprot neko :)
Parasti draugs neinteresējas, kas cik maksā, ja nu vienīgi ierauga man kko foršu un pajautā, pa cik pirku, jo man parasti veicas iepirkties lēti un labi. Lielākoties pati pasaku, ka nopirku to un to, tāpēc naudas vairs nav, bet neesmu izšķērdīga, pērku tikai nepieciešamo. :)
Nenojauš. Ja jautā, nestāstu vai meloju, nosaucot krietni zemāku skaitli. Reizēm gan ir gadījies dot tādus kā mājienus par to, ka lēti X nav maksājis, piemēram, atvedu viņam vestīti par 94 EUR, bet šis paziņo, ka nenēsās, jo nav pieradis, tad arī norūcu, ka laukā nesviedīšu un par to cenu nevienam pārdot arī nevarēšu. Rezultātā vestīti 2 reizes vilcis. Tāpat ir ar pārējo, viņš sācis iegaumēt, ka akrils ir slikti, kašmirs ir labi, bet otrais maksā daudz.
Nu es piemēram neatskaitos par katru preci, ko esmu nopirkusi, cik tā ir maksājusi. un nedomāju, ka viņam tas interesē un ka man tas vsp ir jāstāsta. domāju, ka viss ir normāli tik tālu, lai es pati pēc tam nečīkstētu, ka man nav pat naudas autobusam uz darbu. esmu citrreiz pateikusi, ka paskaties tādu maiciņu nopirku baigi lēti- par tādu un tādu summu. tāpat arī es uzreiz netaujāju, cik ir maksājusi tā vai tā lieta, kuru viņš ir nopircis sev. prātā taču varētu sajukt, ka būtu katram jāuzskaita ko viņš un par cik ir nopircis :D
Nekad netērēju naudu mirkļa iegribu dēļ - līdz ar to nav, ko slēpt.
Kosmētika, ko lietoju un apģērbs, ko pērku ir atbilstoši maniem ienākumiem.
Nav tā, ka pērku lētāko, lai taupītu par katru cenu. Kvalitāte, efektivitāte un cena ir sabalansēti.
Mans vīrietis pēc dabas tāds minimālists un dabiskuma piekritējs, man, savukārt, patīk iepirkties un pucēties. Bieži vien mums sanāk tādas asākas diskusijas par šo tēmu. Tāpēc, ja ko pērku, viņam nestāstu, bet viņš jau tāpat pamana, ka esmu uzvilkusi ko jaunu un tad nākas uzklausīt viņa pārmetumus.
Pārsvarā jau nesaku. Šad tad,ja ko uzmēru viņa priekšā,saku,ka bija lēti,uz atlaidēm. :D ( kas bieži vien arī ir taisnība. ) Bet mans draugs strādā tirdzniecības jomā,tāpēc viņam +/- ir nojausma cik,kas no brendiem maksā. Nu ja es atnāku mājās ar H&M maisu,tad viņš apmēram nojauš cik iztērēju,jo apmēram zina H&M cenu diapzonu. Vai ja man būtu ZARA vai Chanel maiss,vienalga. To cenu aplitūdu viņš puslīdz nojauš,ja ne zina.
Cenšos neteikt, jo būs strīdi. Lai arī esmu no tām meitenēm, kas kaut ko sev pērk reti un par mazām summām, viņaprāt, varētu vēl retāk (apmēram tā - mētelis jāpērk uz 10 gadiem, džemperīši lai ir kādi 2 nevis 10 utt). Bet tas droši vien tādēļ, ka pats viņš uzaudzis trūcīgi un ja vecāki kaut ko nopirka, bija jānēsā kamēr izplīst caurumi.
Ja es negribētu, lai vīrs iet līdzi, kad eju iepirkties, nebūtu neviena komentāra par maniem pirkumiem. Bet es daudz netērēju, ne drēbju, ne apavu man nav daudz. Drīzāk viņš saka, lai nopērku kaut ko sev.
Es neslēpju,jo neko astronomisku arī nepērku un pērku ja man vajag, nav man 20 zābaku, tikai tik cik normāli ir nepieciešams.. :) arī ar laiku mainās ģērbšanās stils un tas prasa ko jaunu, tā pat kā svētki
Man parasti paprasa, cik maksāja, godīgi atbildu, vismaz pašlaik, jo cenas nav tik astronomiskas, lai man būtu jāmelo, bet gan jau kādreiz :D Man draudzene saka, ka visu vienmēr atrodu par saprātīgām cenām. :D Uzķeru īsto momentu.
Mamma tētim akurāt meloja par cenām, ja nopirka man ziemas jaku par 30 Ls, tad tētim viņa teica, ka par 18 Ls nopirkusi. Un tā gandrīz visām drēbēm, ko viņa man vai sev pirka. :D
Neslēpju. Kāpēc lai slēptu? Taču, viņš man arī neliek atskaitīties, jo savām lietām tērēju savu naudu. Tāpēc ir tā, ka neslēpju, ja kādreiz pajautā, taču parasti neko nejautā un pati jau es neskrienu stāstīt.
iepirkties visbiezjaak ejam kopaa un parasti es esmu taa, kas zmiedzaas uz cenu. it iipashi, ja jaapeerk svaarki vai kaada cita izejamaa dreebe uz kaadu pasaakumu, jo zinu, ka uzvilkshu to reizi pusgadaa labaakajaa gadiijumaa. toties meedzu nokluseet videospeelju cenas, par kuraam vinjam gan laikam saceltos mati staavus.