Gads ļoti ātri tuvojas izskaņai un neviļus aizdomājos par šo savu - 2012. Tas bijis tieši tāds, kāda bija horoskopa prognoze gadam - pārmaiņu pilns, notikumiem spraigs, dramatisks. Es nosauktu vienkārši - briesmīgs. Ceru, ka nākamais būs labāks.
Labāks nekā 2011. gads, bet ne ļoti labs, dzīvē tāpat ir gājis visādi, gan bijuši pozitīvi notikumi, gan ne tik, man ir veicies labāk studijās, nomainīju darbu, taču ģimenē ir gājis grūti, attiecībās arī. Domāju, ka 2013. būs pārmaiņu laiks.
Neaizmirstams, notikumiem (pozitīviem), bagāts, vienīgi tagad gada nogalē nedaudz žēl, ka tomēr tik daudz laika esmu pavadījusi strādājot, strādājot, strādājot, esmu liela ceļotāja un šogad tikai pāris reizes uz pāris dienām izdevās kaut kur tālāk par LV robežām aizdoties.. Ceru, ka nākamgad šajā ziņā kas mainīsies.
man ļoti aktīvs ar augstiem kalniem un lieliem kritumiem: šajā gadā pārtrauktas 3 attiecības, attiecīgi 3 gadus, tad 3 mēnešus, tad 3 nedēļu. No tā izrietis tas,ka daudz esmu vienkārši staigājusi pa pasākumiem, lai nedomātu un nepārdzīvotu, bet tas vai labs? NĒ! es vairs negribu 2012-to, man viņa pietiek!!!
Labs...īpaši lielu pārmaiņu nebija. Darbā viss pa vecam, skolā arī, attiecībās arī. Bija vairāki patīkami pasākumi un saistības starp draudzenēm uzlabojās. Taču bija daži draugi, kuri vnk izbija. Iespējams, tā tam bija jānotiek. Kopsummā esmu apmierināta. Cerams, nākamais gads būs ja ne labāks par šo, tad vismaz tāds pats kā šis :)
Mans gads bija vairāk nepatīkamiem, emocionāliem pārdzīvojumiem bagāts nekā citi gadi, bet notika arī ļoti daudzas jaukas lietas un patīkami pavērsieni.
Šis gads bija... neko pozitīvu vispār nespēju atcerēties :(
Un trakākais tas, ka izlasīju horoskopā, ka nākamais gads būšot ļoti slikts... vai tad tiešām vēršiem nepietiek jau ar vienu sliktu gadu?
Nevaru sagaidīt Z-svētkus, pag. gad. pierunāju savējos uz vēlmju un apņemšanās sarakstu, tagad būs jāver vaļā un jāskatās - kas ir, kas nav. Neatceros vairs, ko tur rakstīju, bet šķiet, ka kāda 1 lieta tikai nav piepildījusies. :)
Man 2012. bija kā kārtīgs noslēgums vecajai dzīvei, pamatīgas pārmaiņas domāšanā un attieksmē pret dzīvi, pilnīgi jūtu, kā ar katru dienu dzīve vairāk ievirzas pareizajās gultnēs. Nevaru sagaidīt 2013. gadu, tas man būs aktīvas rīcības gads :)
Bija emocionāli smags gads, bēres ievu ziedu laikā un tagad ziemā. Sāku novērtēt cilvēkus, kas ir tepat, jo viens mirklis un viss.
Uz gada beigām man nākusi apskaidrība un zinu, ko darīšu pēc bakalaura pabeigšanas, kādā virzienā stūrēšu. Kā arī tuvojas brīdis, kad pa īstamsāksim dzīvot ar draugu kopā.
Ceru, ka nākamais gads man būs mierīgāks, nesaskries visādi notikumi pēdējā ceturksnī. Bet tā šķiet, ka nākamais gads būs tusiņu gads. Iespējams tad arī satikšu savu otro pusīti :D