Vīrietis negrib bērniņu ??????

Reitings 193
Reģ: 19.10.2009
Sveikas meitenes !
Šodien visu dienu jūtos tik briesmīgi , gribēju pastāstīt savu sāpi ..
Neesmu ar savu vīrieti kopā ilgi, taču viss jau ir diezgan nopietni ! Viņš nepārtraukti atgādina man, cik ļoti mani mīl , izrāda to kā nu māk ! Viss itkā ir ideāli, nekādu nopietno strīdu, viņš ir kārtīgs, nedzer, nesmēķē .. Materiālajā ziņā absolūti nav nekādu problēmu.. Viņam jau ir bērniņš, kurš ir jau diezgan liels, 7 gadi, viņš ar bērniņu tiekas utt., taču nedzīvo kopā, jo iepriekšējā civilsieva viņu nepārtraukti izspiegoja un darīja dažnedažādas necilvēcīgas lietas, bet bērniņu viņš ļoti mīl un viss ir kārtībā, neskatoties uz to, ka nedzīvo kopā.
Protams, nebijām tikuši līdz bērniņa tēmai, jo attiecības ir pavisam neilgas .. Bet vakardien es uztaisīju grūtniecības testu, jo man radās priekšnojauta ! Taisīju četrus testus - divi pozitīvi, divi negatīvi ! Tā man nekad iepriekš nebija gadījies, bet tagad ir 50 % iespējamība, ka gaidu bērniņu ! Kad ieraudzīju tās strīpiņas pozitīvajos testos, biju ļoti laimīga, liku lielas cerības uz to, ka esmu stāvoklī ! Tad es to paziņoju viņam, un viss sagriezās kājām gaisā ! Viņš jutās šokēts par manu priecīgo reakciju un domā,ka es taisīšu abortu ! Šodien, kad viņš mani veda mājās pēc darba, es sāku par to aplinkus runāt , un viņš izšpļāva - nu labi, varam jau paturēt to bērnu ! Apmēram takā runa būtu par vecu dīvānu ! Briesmīgi .. Šodien pieteicos pie dakteres, lai visu noskaidrotu .. Es vienkārši nezinu, ko darīt ! Skaidrs ir , ka nevēlēšos būt ar šo cilvēku, ja uzzināšu , ka neesmu stāvoklī, taču - ja nu esmu ? Es viena nespēšu uzturēt bērnu, un, nevēlētos savam bērniņam dzīvi bez tēva ! Un es nekad mūžā negribētu taisīt abortu , esmu diezgan pret tiem ! Ko man darīt ? Es nesaprotu .. Ar viņu runāt arī ir bezcerīgi, jo nekad neizsaka savas domas, saka tikai to, ko gribu dzirdēt ...
18.12.2012 19:38 |

Reitings 2715
Reģ: 12.09.2012
Nogaidi līdz trešdienai, kad droši zināsi, kas un kā. Pa šo laiku izdomā konkrēti, kādi ir varianti, ko viņš teiks un izdomā, ko darīsi katrā no šiem gadījumiem. Pati jutīsies drošāk un zināsi, ko viņam teikt. Varbūt pa šīm dienām viņš tiešām apdomājas.
18.12.2012 21:02 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Pš, nedomāju, ka vīrietim kaut kāda trauma. Vienkārši zin, ka negrib vēlvienu sīko un viss. Ja ļāvi sevi ņemt priekšā bez aizsardzības, tad ko brīnies, ka paliki grūta. Un pirms tam par to neizrunāt - kur prāts? Rīkotos tāpat kā becky, ja būtu vīrietis. Uz abortu un punkts.
18.12.2012 21:13 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
cik ilgi esat kopā? varbūt nemaz neesi stāvoklī, un viss būs labi, nestreso pārāk pirms laika. Varbūt vīrietis vēl nejūtas pilnīgi pārliecināts, ka redz jums abiem kopīgu nākotni, ja neesat ilgi kopā, tāpēc tāda reakcija.
18.12.2012 22:38 |

Reitings 616
Reģ: 01.12.2012
Esmu saskārusies ar šo mazuļa negribēšanu no vīrieša puses. sajūta drausmīga. vairākus gadus dzīvojām kopā, mūs uzskatīja visi par ideālo pāri. Brīdī, kad paliku stāvoklī, viņš teica - aiziesi rīt pie ārsta, visu nokārtosi (lasīt - uztaisīsi abortu), viss būs kārtībā.
Labi, ka ar galvu sapratu, ka arī apstākļi nav īsti piemēroti tam visam - abiem dzīve sākumā, finansiālās stabilitātes nav, mājokļa problēma...
Bet es nespētu lūgties vīrietim, lai mīl un pieņem savu miesu un asinis, ko manī iesējis un ko nēsāju zem sirds.

Rezultātā - uztaisīju abortu, aizgāju no viņa. Ilgi man dzija un sāpēja. Ilgi nožēloju, ka nepaturēju, bet iemainīju pret savu laimi.
18.12.2012 23:48 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
vīrs pirmos mēn kamēr vēderiņš neauga laikam vispār tā bērna doma nebija nonākusi līdz smadzenēm, izmainījās tik,kad iegūlos slimnicā uz saglabāšanu 1.trimestrī un pirmajā USG ieraudzīja 4cm kustīgu būtni, otrā reize bija, kad gulēju uz sāna aplika roku un pateica: aug

tālāk jau viss ok bija
18.12.2012 23:56 |

Reitings 55
Reģ: 13.11.2012
Kādu reakciju tu gribēji? Lai viņš lēkā no priekiem un jau sāk izvēlēties tapetes bērnistabai, kura paredzēta bērnam, par kuru nav skaidri zināms, ka viņš tiešām eksistē?
Jūs neizsargājāties? Ja neizsargājāties, tad pirms likties gultā vajadzēja parunāt par to ko darīt, ja sanāks bērns, jo neizsargājoties ātri vien pie tā var tikt.
19.12.2012 00:00 |

Reitings 6947
Reģ: 21.10.2010
Tieši tāpēc nekad neesmu vēlējusies vīrieti ar bērnu. Parasti tie arī vairāk bērnus nevēlās.
Man draudzenei ir tāda pati problēma. Arī vīrietim ir bērns, meitene jauna vēl, vīrietis kādus 13 gadus vecāks,ja nemaldos. Un viņa grib bērnus, viņai vēl 21 tikai, bet vīrietis negrib.
19.12.2012 00:07 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
kaapeec vinjam obligaati buutu jaapriecaajaas par to, ka tu esi staavoklii? ja vinjsh tevi nav bildinaajis vai runaajis pats par beernu teemu, visticamaak, beernu no tevis vismaz pagaidaam negrib un beerna paraadiishanaas ir nepatiikams atgadiijums.
19.12.2012 00:22 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
zane, kāds rezultāts? ir mazulis?
19.12.2012 21:36 |

Reitings 500
Reģ: 31.07.2012
Uz abortu un punkts.

Kā vīrietis var pavēlēt taisīt abortu? Dramatiska reakcija.
19.12.2012 21:50 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Uz abortu un punkts.

Manai mammai jaunībā bija tāda situācija. Mans bioloģiskais tēvs pavēlēja viņai uztaisīt abortu. Mamma aizgāja no viņa un viņš prakstiski nelikās ne ziņas par mani. Kkādu ziņu sāka dod mammai atkal uz manām kāzām (kkā bija padzirdējis) un tagad atkal pēc divu gadu klusēšans.

Vecis pēc 23 gadiem laikam pie prāta nācis :D Mammai skaidri pateicu, ka nevēlos ar viņu tikties... un neko dzirdēt par viņu!!!
19.12.2012 22:07 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nestreb karstu! aiziesi pie arstes, visu noskaidrosi!

un padoma logiski, kapec vins nevelas bernu. domaju, ka iepriekseja attiecibu pieredze visu izbojaja.
19.12.2012 22:35 |

Reitings 524
Reģ: 31.07.2012
man jau šķiet,ka pirmajā teikumā izteiktā frāze- neilgi esam kopā, arī izskaidro faktu,kāpēc vīrietis nelec stāvus gaisā.
ko vispār ārste teica? neapstiprinātu bērnu mazliet pāragri dalīt
19.12.2012 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!