Sveikas meitenes !
Šodien visu dienu jūtos tik briesmīgi , gribēju pastāstīt savu sāpi ..
Neesmu ar savu vīrieti kopā ilgi, taču viss jau ir diezgan nopietni ! Viņš nepārtraukti atgādina man, cik ļoti mani mīl , izrāda to kā nu māk ! Viss itkā ir ideāli, nekādu nopietno strīdu, viņš ir kārtīgs, nedzer, nesmēķē .. Materiālajā ziņā absolūti nav nekādu problēmu.. Viņam jau ir bērniņš, kurš ir jau diezgan liels, 7 gadi, viņš ar bērniņu tiekas utt., taču nedzīvo kopā, jo iepriekšējā civilsieva viņu nepārtraukti izspiegoja un darīja dažnedažādas necilvēcīgas lietas, bet bērniņu viņš ļoti mīl un viss ir kārtībā, neskatoties uz to, ka nedzīvo kopā.
Protams, nebijām tikuši līdz bērniņa tēmai, jo attiecības ir pavisam neilgas .. Bet vakardien es uztaisīju grūtniecības testu, jo man radās priekšnojauta ! Taisīju četrus testus - divi pozitīvi, divi negatīvi ! Tā man nekad iepriekš nebija gadījies, bet tagad ir 50 % iespējamība, ka gaidu bērniņu ! Kad ieraudzīju tās strīpiņas pozitīvajos testos, biju ļoti laimīga, liku lielas cerības uz to, ka esmu stāvoklī ! Tad es to paziņoju viņam, un viss sagriezās kājām gaisā ! Viņš jutās šokēts par manu priecīgo reakciju un domā,ka es taisīšu abortu ! Šodien, kad viņš mani veda mājās pēc darba, es sāku par to aplinkus runāt , un viņš izšpļāva - nu labi, varam jau paturēt to bērnu ! Apmēram takā runa būtu par vecu dīvānu ! Briesmīgi .. Šodien pieteicos pie dakteres, lai visu noskaidrotu .. Es vienkārši nezinu, ko darīt ! Skaidrs ir , ka nevēlēšos būt ar šo cilvēku, ja uzzināšu , ka neesmu stāvoklī, taču - ja nu esmu ? Es viena nespēšu uzturēt bērnu, un, nevēlētos savam bērniņam dzīvi bez tēva ! Un es nekad mūžā negribētu taisīt abortu , esmu diezgan pret tiem ! Ko man darīt ? Es nesaprotu .. Ar viņu runāt arī ir bezcerīgi, jo nekad neizsaka savas domas, saka tikai to, ko gribu dzirdēt ...