Labi strādāt LV nav vērts! Tad tevi izmet ārā

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/103627/lacu-mamma-velga-vitola-atlaista-no-darba

lavenākā Latvijas zvēru kopēja, par lāču mammu mīļi dēvētā Velga Vītola ir zaudējusi darbu. Viņa ir atlaista no darba Līgatnes dabas takā, tāpat kā vairums dabas taku darbinieku.
18.12.2012 13:12 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
atkártoshos
kubiete, ja tev tas viss tik ljoti sápígi - tava rakstíshana te neko nemaina! tu vinjai vari palídzét materiáli, piedává materiálu atbalstu, palídzi atrast citu darbu! dari kaut ko lietas labá, nevis tikai gudri muldi! bús káda jéga !

padomá, jégas tieshám bús vairák neká bljaushaná - latvietis latvietim latvietis, bla bla bla
18.12.2012 14:54 |

Reitings 314
Reģ: 29.01.2009
Un sunset - viņai ir sava dzīve,bērni,māja un ģimene. ;)
18.12.2012 14:54 |

Reitings 7497
tas, ka ir māja, bērni un ģimene, nenozīmē, ka darbs un privātā dzīve tiek nošķirti. personīgi nepazīstu šo sievieti, bet pēc pieejamās informācijas sliecos piekrist sunset
18.12.2012 14:58 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Nu pirms izteikt visādas diagnozes, der painteresēties sīkāk. Velga mājās dzīvniekus netur tāpēc, ka viņai vienkārši nav ko darīt. Tāpat kā dzīvnieku glābšanas organizāciju darbinieces ņem no ielas savainotu kaķi un nes uz pagaidu mājām ārstēt, tāpat arī Velga. Tikai tas nebija kaķis, bet gan lācis un alnis. Abi dzīvnieki šobrīd dzīvo Dabas takās un nav nekādi mājdzīvnieki. Piemēram, Fredis jau sen būtu miris, ja Velga viņu nebūtu paņēmusi pie sevis un ārstējusi. Latvijā nav stacionāru un patversmju meža dzīvniekiem.
18.12.2012 14:59 |

Reitings 2258
mjau.
tad jau forši, ģimene atbalstīs, gan psiholoģiski, gan materiāli, kamēr atradīs darbu tāpat ka visi citi tūkstoši latviešu, kas pēdējā desmitgadē zaudējuši savas darba vietas. Vēljoprojam nesaprotu, kāpēc šāda ažiotāža? Ja jau viņas attieksme un attiecības ar dzīvniekiem bija normālas un veselīgas, tad kāpēc viņa tā pārdzīvo to visu un liek raudāt vēl simtiem komentētāju un līzjutēju. Ja jau viss viāni labi, tad lai pieņem pārmaiņas kā jaunu izaicinājumu un dzīvo talāk - tā pat kā visi tie, kas līz šim ir zaudējuši savas darba vietas.

Atzīstu, ka man viņa kā cilvēks nepatīk. Cik esmu lasījusi par viņu un redzējusi raidījumos, atstaj mazliet jocīga cilvēka iespaidu. Tāpec nespēju just līdzi, uzskatu ka šīs pārmaiņas būs par labu gan viņai gan zvēriem.
18.12.2012 15:00 |

Reitings 27552
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/103664/velga-vitola-ar-asaram-acis-esmu-atzita-par-nevajadzigu

Mana sirds šobrīd ir kā vaļēja brūce,” ar asarām atzīst zvērkope, kas par savu unikālo veikumu ir saņēmusi gan balvu „Latvijas lepnums 2011”, gan 2010. gadā no Valsts prezidenta Valda Zatlera rokām Atzinības krusta Mazo sevišķās pakāpes goda zīmi. Par Velgas unikālo veikumu ziņojuši arī ārzemju mediji, ieskaitot britu laikrakstu „The Daily Mail”.

oponentiem vēlos paskaidrot, ka es neskraidu pa mežu vākdama un pieradinādama savvaļas dzīvniekus – pati nekad neesmu atnesusi no meža nevienu dzīvnieku mazuli! Visi savvaļas dzīvnieki LDT ir nonākuši citu cilvēku atrasti, visbiežāk nokļuvuši nelaimē un glābti no neizbēgamas bojā ejas.
18.12.2012 15:03 |

Reitings 7143
Ja jau viņas attieksme un attiecības ar dzīvniekiem bija normālas un veselīgas, tad kāpēc viņa tā pārdzīvo to visu

Interesanta nostāja. Man ir pavisam parasts darbs, kurš ne pārāk patīk, bet tad, kad parādījās draudi šo darbu zaudēt, es sēdēju un raudāju. Dīvaini nesaprast, kāpēc cilvēks raud un pārdzīvo par to, ka zaudē savu sirdsdarbu.
18.12.2012 15:03 |

Reitings 314
sunset
Jā,atbalstīs un jā,darbu atradīs, taču te neiet runa par maizes darba zaudēšanu un grūtībām atrast darbu. ;)
18.12.2012 15:06 |

Reitings 27552
18. decembra rīts Līgatnes dabas taku leģendārajai dzīvnieku kopējai Velgai Vītolai nāca ar nepatīkamiem pārsteigumiem. No plašsaziņas līdzekļiem viņa uzzināja, ka pie Līgatnes dzīvniekiem vairs nestrādās. Tas rosināja Velgu Vītolu publicēt savas pārdomas par šo situāciju.
18.12.2012 15:06 |

Reitings 834
Reģ: 29.01.2012
Es gan neuzskatu, ka viņa ir dīvaina tādēļ, ka tik ļoti rūpējās par dzīvniekiem. Vairāk tādu cilvēku... Un kur viņa lāci ir ņēmusi gultā? Nesaprotu, ko jūs te pārspīlējat...
18.12.2012 15:11 |

Reitings 67
Reģ: 17.12.2012
Cik saprotu pēc TVNET rakstā lasītā, viņa vēl nav zaudējusi darbu, jo slimo, bet ir bail par to, ka pēc slimības tiks atlaista tāpat kā citi darbinieki. "Viņas teiktais liecina, ka atlaišana ir tikai laika jautājums". Es būšu īsts latvietis un teikšu, ka šis tracis ar mediju draugiem sarīkots, lai izdarītu publisku spiedienu uz darba devēju un viņu neatlaistu. Un šķiet, ka tas arī nostrādāja:

Kā telefonsarunā ar TVNET apliecināja DAP ģenerāldirektors Jānis Strautnieks, Velgas Vītolas zināšanas tiek augsti vērtētas un arī nākotnē viņai būs iespēja strādāt atalgotu darbu Līgatnes Dabas takās

Žel, protams, ka cilvēku atlaiž no ilggadēja darba, tāpat arī žēl, ja cilvēks šajā laikā ir stagnējis un vairs nav prasmju, lai konkurētu darba tirgū (nesaku gan, ka tā ir šajā gadījumā), bet tad tā ir paša vaina.
18.12.2012 15:11 |

Reitings 7497
tas vēlreiz pierāda to, ka jāklausa psihologu u.c. speciālisku ieteikumā mainīt darba vietu vismaz reizi 5 gados, lai nav tik liela psiholoģiskā atkarība no konkrētās darba vietas.
18.12.2012 15:15 |

Reitings 314
Lancaster

Kādas citas profesijas pārstāvim,dzīvojot lielākā pilsētā to izdarīt varbūt ir iespējams, bet ne jau nu cilvēkam, kurš dzīvo tik mazā pilsētiņā. Pārvākties ik pēc 5 gadiem uz citu Latvijas nostūri, lai tik pamainītu darbavietu? Un pat ja tā - Latvijā nav tik daudz šāda veida vietu,kur strādāt, lai ik pēc 5 gadiem pastrādātu citā.
Ja reiz cilvēks ir atradis savu darbu, ko var veikt ar prieku un mīlestību, kāpēc viņam tas jāmaina? Tāpēc ka speciālisti un psihologi tā saka? Es būtu laimīga atrast darbu, ko varu veikt ar lielāko prieku, kurš mani nedzen rutīnā un strādātu tur kaut 50 gadus no vietas!
18.12.2012 15:25 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es būšu īsts latvietis un teikšu, ka šis tracis ar mediju draugiem sarīkots, lai izdarītu publisku spiedienu uz darba devēju un viņu neatlaistu. Un šķiet, ka tas arī nostrādāja:

Nav vārdu. :D :D

Jā, jā, Kubiete teiks - latvietis latvietim ēdiens, bet, manuprāt, šāda rīcība - manipulēšana - ir neglīta. Es nejūtu nekādu žēlumu pret šo sievieti pat ja viņu atlaistu, jo domāju, ka cilvēks, kurš patiešām mīl savu darbu, nespēlēs tik ļoti uz publiku - viņam tas gluži vienkārši nebūs vajadzīgs.
18.12.2012 15:25 |

Reitings 27552
18. decembra rīts Līgatnes dabas taku leģendārajai dzīvnieku kopējai Velgai Vītolai nāca ar nepatīkamiem pārsteigumiem. No plašsaziņas līdzekļiem viņa uzzināja, ka pie Līgatnes dzīvniekiem vairs nestrādās.
18.12.2012 15:28 |

Reitings 7497
Pievakare,
+++

Ja reiz cilvēks ir atradis savu darbu, ko var veikt ar prieku un mīlestību, kāpēc viņam tas jāmaina? Tāpēc ka speciālisti un psihologi tā saka?

Lai nerasto šādas situācijas, ka cilvēkam tik ļoti sāp sirds par zaudēto darbu, ka uz visu valsti jābļauj par to.
18.12.2012 15:28 |

Reitings 27552
18. decembra rīts Līgatnes dabas taku leģendārajai dzīvnieku kopējai Velgai Vītolai nāca ar nepatīkamiem pārsteigumiem. No plašsaziņas līdzekļiem viņa uzzināja, ka pie Līgatnes dzīvniekiem vairs nestrādās.

viņa pati tikai ziņās izlasīja
18.12.2012 15:30 |

Reitings 7497
Kubiete, jā. tikai ziņās izlasīja, ka "nav zināms, kas notiks ar darbiniekiem" un tadu brēku sacēla! neko labu tas par cilvēku neliecina.
18.12.2012 15:32 |

Reitings 7143
Labi, var nepatikt konkrētais cilvēks un konkrētie mediju raksti. Bet es tiešām nesaprotu kā var nesaprast cilvēka pārdzīvojumus, darbu zaudējot? Tas ir darbs, tie ir ienākumi. Šī sieviete nedzīvo pārticībā. Un, padomāsim reāli, cik lielas izredzes sievietei viņas vecumā atrast darbu. It sevišķi, ja ir veselības problēmas. Ne visi ir ūberkruti speciālisti, bez kuriem pasaule pārstās griezties un, kuri šodien vienu darbu zaudē, bet rīt atrod nākošo. Un nav svarīgi, cik gadi un kur nostrādāti.
18.12.2012 15:33 |

Reitings 314
Lancaster
Kurā vietā viņa Tavuprāt ir sacēlusi brēku?
Varbūt esmu jocīga, bet es tiešām nespēju saprast - kur?
Tas, ka viņa to ierakstīja savā dienasgrāmatā, turpat kur viņa raksta 101 citu ikdienišķu un ne tik ikdienišķu notikumu?
Tas,ka mediji no viņas dienasgrāmatas izrauj pa citātam un iestarpina rakstā - tā ir tā viņas bļaušana?
18.12.2012 15:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits