Zīle, vakar nebija laba diena gatavošanai..taisīju pašā vakarā kūku..visu pēc norādījumiem..un neizcepās! :@ Cepu 2x ilgāk..un joprojām nekā, tā sadusmojos, jo tur daudz labi produkti aizgāja :D Biezpiena krēms joprojām stāv ledusskapī, likšu uz Selgas cepumiem, pārbēršu ar dzērvenēm un būs man saldais :D
Sveikas!
Vakar nolaižoties Rīgas lidostā man jau pirmajā sekundē viss apsala, bet ko var grībēt, ja bija 15 grādu starpība- tomēr daudz :D
Vakar aizbraucām uz kaķīškalnu, nedaudz ar to apaļo rinķi paripoju :D pa kalnu lejā. Laikam neesmu es tāds riktīgs ziemas sporta fans.
Mēs vēl vakar nonācām pie secinājuma.
Reālākais veids kā varētu iestāties pasaules gals ir citplanētiešu iebrukums, jo pārējais viss jau ir atspēkots :D
Nazīc
Nē, pupus neatvedu ne Tev, ne sev, iešu uz centrālo tirgu, gan jau tur vismaz kaut kādi būs. Veikalā,par kuru runājām NAV, vispār Push upi nebija kā pušupi :S
Uz balli es ļoti gribu, bet man laikam nesanāks.
Sveikii chilotaaji :) Sodien ārā nez cik grādi,bet gaidot 5min autobusu,rokas sasala :( :D Aij shis wikends pēc ilgiem laikiem bija pavadīts pārāk mierīgi :D 5dien ar draudzenēm dzēraam kakao un skat. Viens pats mājās 3. 6dien netrakojam pa Vecrīgu,jo Kalka Vārti bija ciet. Visiem lai superīga šī nedēļa un PASAULES GALS Nebūs :) Tāpat baudiet dzīvi,jo dzīvojam vienreiz ;) Šodien sākšu pirkt Ziemassvētku dāvanas . Kāda bija uz Muse koncertu? Bija vērts ?? Iesakāt dziesmas,kas tagad ir Jūsu tipa ?? :)
mani šodienas sakāmie :
1. ir sākusies presvētku nedēļa, tāds maigs čils darbā :D;
2. taksisti ir stulbi;
3. pirmās svētku dāvanas jau studijā-no sadarbības partnera pilns grozs ar končām, vīnu un Signes Meirānes jauno grāmatu par ēšanu un dzeršanu-un tas viss man vienai :)))) es pārlaimīga :)
4. kādas 3 dienas būšu kašķīga, jo brekešu pievilkšana nav nekas foršs;
5. gribas mājās, jo tur silti un forši, un dāvanas jāpabeidz gatavot