valodu zināšanas

Reitings 1852
Reģ: 21.02.2010
esmu izdomājusi,ka vēlos iemācīties vēl kādu valoldu..šobrīd zinu latviešu, krievu un anglu...
gribētos iemācīties kādu itālu vai franču....
kādi ir tie labākie mācību centri, kur to darīt?
kādas valodas jūs protat un kur mācijāties?
17.12.2012 10:12 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Krievu dzimtā, latviešu nav dzimtā, bet runāju tajā kopš 2. klases laikam, angļu - ļoti labi (runāju, rakstu, saprotu). Spāņu - gribu labāk. Ir B1 līmenis. Principā runāt varu, ar spāņiem runāju. Mācījos kādus 4 mēnešus un tad atbraucu ciemos un tie bija pārsteigti, ka runāju un saprotu, jo līdz tam laikam tikai SAPRATU un klusēju :D Bet jau laiku nav runāts, un saprotu, ka tagad man ir grūti atcerēties vārdus. To valodu negribu pazaudēt, jāatsāk un gribu atsākt franču valodu, kas man augstskolā nepatīka, bet te pēkšņi vasarā aizgāju uz intensīvajiem kursiem (katru darba dienu pa 3h) un voilā - man aizgāja. Tagad gribu atsākt, sanākt, ka 2 valodas gribu atsākt m''acīties un no 0 gribu kādu no Skandināvu valodām (laikam zviedru tomēr) un turku valodu.
17.12.2012 16:35 |

Reitings 67
Reģ: 17.12.2012
Latviešu (dzimtā), angļu (IELTS 7.5, lai gan nekad nav būts angliski runājošā zemē) un iesācēju līmenī vācu un itāļu.

Nožēloju to, ka skolas laikā slaistījos un nemācījos vācu valodu, jo augstskolā ir liela izvēle doties mācīties ERASMUS apmaiņas studijās uz vāciski runājošām augstskolām.
17.12.2012 23:51 |

Reitings 8
Reģ: 18.12.2012
zinu,latviesu,krievu,anglu un biki francu valodu :)
francu valodu saku macities pirms cetriem menesiem, un jau saprotu ko man saka un pati ar runaju biki,istenba man pat vieglaka liekas francu valoba nekaa anglu valoda isti nezinu kapec, bet taa ir lai gan francu macos pasmacibas cela un vienreiz nedela staigaju pie privatskolotajas ,lai attistitu runasanas prasmes un rezultati ir labaki neka anglu :)
18.12.2012 17:52 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
Tikko izlasīju kaut kāda puiša vēstuli. Puisi mācās krievu valodu, bet ne īpaši veiksmīgi. sen tā nebiju smējusies :D :D

20.12.2012 17:51 |

Reitings 2569
Reģ: 16.07.2012
Latviešu, franču, angļu, krievu.
20.12.2012 17:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)