Kāda vēlas šovakar paballēties? :D

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Tad nu tā. Esmu šodien atstāta viena :D Draugs tikko paziņoja, ka dodas izklaidēties! Bijām domājuši kkur šovakar doties kopā, tad viņš izdomāja, ka neko negrib. Tā kā laukā briesmīgs laiks, domāju, nu ok, paliksim mājās, taču vēlme jau nepazuda. Pēkšņi viņš ir atkal pārdomājis un tagad brauc ballēt ar draugiem (forši, vai ne :D), bet briedis domā, ko iesākt, jo visi draugi šodien neko negrib darīt/ir kkādās citās ballītēs (ne pa klubiem un tā). Ja nu kāda vēlas šodien izklaidēties jaukā kompānijā (thaaat's me! :D :D :D), es tikai priecāšos! :)
15.12.2012 21:42 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
manējais arī vakar cūciski izrīkojās. pateica, ka ies pie drauga mācīties (tāds arī bija sākuma plāns), tikmēr mani pavadīja uz māju, bet beigu beigās iznāca tā, ka pie šiem atnāca vēl viens viņu draugs. protams, visi uzvilka zaļo, dzēra alu, vēl abiem draugiem otrās pusītes pasauca vai pašas atnāca (nezinu), un vēl kaut kādas pāris meitenes. manējais ne sms, ne piezvanīja, lai uzaicinātu mani. pirms tam izteicu vēlmi, ka varētu iet, bet sapratu, ka man tur nebūs, ko darīt, ja viņi mācīsies, bet ja tā mācīšanās izvērtēs par ballīti viņš taču varēja piezvanīt? turklāt, viņš mājās pārradās tikai četros no rīta. es no rīta sarunāju pretīgas lietas, jo biju pamatīgi nikna, tagad viens ar otru nerunājam. tagad domāju, vai bija iemesls tā sacepties, vai nebija. svarīgi ir tas, ka man kontakts ar manām draudzenēm jau sen zudis tikai tā iemesla dēļ, ka viņš nevēlas, lai eju ar viņām ballēties. respektējot viņu, tā arī daru, bet viņš tajā pašā laikā ar saviem draugiem to turpina darīt.
15.12.2012 22:35 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
khkh :D :D mēs jau varam arī pa parasto, ar zempapēžiem :D
15.12.2012 22:36 |

Reitings 4183
nepārprotiet, lai iet un tusē ar saviem draugiem, bet nafig to pārmest man, ja es vēlos iedzert ar savām meitenēm? tik pretīgi. turklāt, viņš pat nemana to, ka ar saviem draugiem tiekas bieži. standarta atbilde - mēs taču tikai pasēdējām un uzpīpējām, viss. apmēram tā - ko tu streso?
15.12.2012 22:37 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Pievienojos jau iepriekš izskanējušām atbildēm, kas Tev, briedi, neko daudz nelīdz - ja būtu zinājusi 2h ātrāk - ripotu Tavā virzienā vai vismaz Vecrīgas.
Šī ir pirmā nedēļa mēneša laikā, kad neeju ballēties, bet izguļos un baudu mieru :D Lai gan tāpat satiku draudzeni un mājās biju "laicīgi" :D

Briedi, lai izdodas atrast kompanjoni/nes :)
15.12.2012 22:37 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
BaCk :D Nu ja izdomāšu doties kkur tajā virzienā, mēģināšu jūs ieraudzīt! ;) Būtu smieklīgi katrām garākām meitenēm iet klāt un teikt - čau, es briedis :D un tā pa visu zāli!
Ņamsi, man nekārtība netraucē :D
MVK, paldies! :) Jau atradu..draudzeni! :D Došos pie vienas vnk pasēdēt un iedzert.. Piedošanu visām par stulbo diskusiju, tā lūk ir, uztaisīju, lai ar kādu satiktos kkur, bet pati beigās atkrītu :D
zili_rudzi, riktīgi stulbi! Es arī būtu dusmīga! Protams, ka varēja piezvanīt. Mans arī reizēm kko tādā garā izdara un tad nu es domāju, viņi visi tādi vai tikai man īpašs eksemplārs patrāpījies? :D
Ok, lai visām jauks vakars un nekādu problēmu ar otrām pusēm! :)
15.12.2012 22:42 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
zili_rudzi Es būtu ne tikai nolamājusi. :D Manā skatījumā tā ir necieņa.
15.12.2012 22:42 |

Reitings 4113
Reģ: 14.11.2012
BaCk , no no no , garās meitenes uz papēžiem naiss, nekàdas čìbiņas :D
15.12.2012 22:43 |

Reitings 6324
Nu tad briedi - lai izdevies vakars :)
Un arī visām pārējām, kas tusē, domā tusēt vai sēņo mājās - lai vakars izdodas kā iecerēts :)
15.12.2012 22:50 |

Reitings 4113
Vispār esmu šokā, ka Tev, Zili rudzi, viņš kko pārmet par draudzeņu bùšanu, ballēšanos/pasēdēšanu. Wft? Meitenes, ja man tā bútu, es neciestu. To jau var nosaukt par tādu kā otra ierobežošanu. Man to nevajag. Kopš sagāju ar savu mīļoto. ,no daudziem draugiem esmu pašplūsmā atvadījusies un izvērtēju savas prioritātes.. Mana dzīve ar viņu ir labàka, nekā bez viņa, bet es neļauju sevi ierobežot. Kā var nepatikt /neļaut tikties ar draudzenēm? Vispàr, es nemāku nosaukt, kādas tad tās ir par attiecībām....

Mùsu draugi, mūsu attiecības sauc par čillīgām, draudzenes brīnās: a Tevi laidīs uz vrīgu? A vaitad nevajag viņam sākumā pajautat, vai vins neiebilst, dom viņš Tev atļaus iet, ja jau biji pirms 2 ned balleties utt. Es sajuktu, ja man vajadzētu ar tādu kopā dzīvot. Es gribu vīrieti, nevis kontrolieri :D
15.12.2012 22:53 |

Reitings 4113
Ups. Totaly mest up teikumi. Rakstu no telefona :D
15.12.2012 22:55 |

Reitings 4183
nu ir tā, ka manas draudzenes visas ir brīvas, un tad, protams, brīvu meiteņu izklaides ;D visas dzīvojam kur ne kurā, tāpēc ideālajā variantā varam vienīgi tikties nedēļas nogalēs. protams, klubi, bāri u.c. taml. iestādes. bieži vien nākas uzmest, tāpēc kontakts gandrīz zudis. reāli nekad neesmu devusi iemeslu man neuzticēties, taču viņš gan. domāju, ka iespējams viņš negrib mani laist, jo zina, kāds pats ir, kad ballējas bez manis. tiešām nezinu. ja vēl sākumā viņš ballējās ar mums, meitenēm, tad ar laiku viņš no viņām atsvešinājās, un tagad starp viņiem ir vienkārši sliktas attiecības. aiii, tik gari jāstāsta, ļoti grūti izstāstīt to visu. jā, jūtos ierobežota, it sevišķi brīžos, kad tuvojas kādi svētki man, bet saprotu, ka aicināt ko vienkārši nav. esmu palikusi viena.
15.12.2012 23:01 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
tā ir viena no lielākajām kļūdām, drauga dēļ atteikties no draudzenēm. pati nožēlosi.
15.12.2012 23:05 |

10 gadi
Reitings 5929
zili_rudzi, es arī dusmotos,ja Tev tas kaut kā palīdz. Brr, lasot pilnīgi sagriezās vēders.
16.12.2012 02:05 |

Reitings 147
Reģ: 28.08.2012
zili_rudzi, lasu un liekas, ka to esmu rakstījusi es! Man ir ļoti līdzīga situācija, vienīgais, manējais nedzer un nepīpē, bet tāpat bieži tusējas ar savējiem un neļauj man draudzēties ar savām čiksēm. :(

p.s. ja nu gadījumā ērzelis lasa :D savas draudzenītes par čiksēm izlēmu nosaukt par godu tev. :D
16.12.2012 02:58 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
zili_rudzi - man ir līdzīgi, vienīgi bērna dēļ es jau tā praktiski nekur netieku. Pēdējo reizi, kad devos uz Rīgu pie draudzenes viņas dzimeni svinēt, viņš manu pasi atņēma un noslēpa, lai tikai neejot uz klubiem. Kā viņš to paskaidro - viņš nav greizsirdīgs un neizrāda neuzticēšanos man, bet gan viņš ļoti labi zina, kādi ir vīrieši reibumā, un negrib, lai man kāds sāktu uzmākties. Vienkārši negrib, lai ar mani notiktu kaut kas slikts.
16.12.2012 10:08 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Manējais arī tādas scēnas rīkoja, kad nedzīvojām kopā. Visam kā punkts uz "i" bija viena reize, kad viņš man neko neteica, bet bija ar mašīnu nostājies pie kluba un mani vaktēja, BET tas viss, tā paranoja mainījās, kad sākām dzīvot kopā, tagad viņš ik pa laikam uzjautā, vai es nekur netaisos iet, kur tad manas draudzenes. Viņš laikam grib vienu brīvu vakaru, lai pageimotu spēlītes un es pie auss neīdētu, ka man garlaicīgi :D
16.12.2012 10:18 |

Reitings 2295
Grūti man saprast jūsu problēmas, jo ne es, ne manējais nekur neballējamies. Pat nezinu, kā būtu labāk... Vai nenožēlošu, ka nekad neesmu ballējusies - ne atsevišķi, ne kopā ar viņu? :)
16.12.2012 10:21 |

Reitings 1405
Reģ: 17.02.2012
Ballējamies reti, ja ar to saprot iešanu uz klubiem- tos neapmeklējam vispār, bet iecienīta ir ciemošanās un laika pavadīšana kopā ar draugiem. Pēdējā laikā nekur nedodamies, jo ir pilnīgs laika trūkums un brīvdienas tiek pavadītas mācoties. Izklaidējamies arī atsevišķi. Piemēram, pašlaik draugam, šķiet, joprojām turpinās veču tusiņš, man, savukārt, vakar bija mans pasākums.

Ja vēlos kaut kur doties, man nekad draugs neaizliedz, es gan varu pabubināt, bet nekad neaizliedzu, bet tas tiešām ir reti. Izlasīju par to pases atņemšanu, pilnīgi žēl palika, bet kā nu kurā ģimenē ir pieņemts, nav mana darīšana.
16.12.2012 12:01 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Izlasīju par to pases atņemšanu, pilnīgi žēl palika

Nu tas jau bija tikai uz kādām minūtēm piecām. Pēc tam jau pašam pieleca, ka pārspīlē, un atdeva atpakaļ.
16.12.2012 12:15 |

Reitings 4183
warrior, mūsu attiecību sākumā bija līdzīgi. it kā visur laida ballēties, bet vienmēr pēc tam pats gāja "ballēties" un mani meklēja pa visiem bāriem, klubiem, tā, pēc viņa domām, neuzkrītoši ;D pirmā sieviete, labi, ka neesmu vienīgā ar tādu greizsirdīgu vīrieti. viņš jau arī tieši tāpat pamato to manu vēlmi iet tusēt, ka aizņemtām meitenēm nav jātusē pa klubiem, visi mani tur koļīs utt., es tikai pretīm uzmetu - nespried par citiem pēc sevis ;D ja viņšm man nezinot, kādreiz ir kādu koļījis ;D man pasi parasti neņem, bet vienkārši nerunā, tāpēc mīļā miera labad piekāpjos viņam.
16.12.2012 13:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits