mana pieredze ir tāda, ka nekad neesmu bijusi īpaši pārliecināta. nekad neesmu bijusi ne skaistule, ne pilnīgi neglītene (ceru). arī gribēju attiecības, nolēmu, ka kaut kas ir jādara. nomainīju pilnīgi visu garderobi, nokrāsoju matus, pastaigāju uz solāriju, sāku lietot vairāk dekoratīvās kosmētikas, pievērsos veselīgam dzīvesveidam (tas palīdzēja starot gan iekšēji, gan ārēji) un tici vai nē, bet problēma par to, kur ir puiši, pilnībā atkrita, jo biju par sevi pārliecināta un laimīga, vajadzēja vien izvēlēties no tās puišu uzmanības, kas man tajā laikā bija. nezinu, tas bija tāds savāds periods, tik pārliecināta, kā tad savu mūžu neesmu bijusi, vairs jau arī neesmu. uzmanība no pretējā dzimuma arī vairs nav tāda, bet nu varbūt pie vainas tas, ka nav attiecības. nezinu.
tev ieteiktu būt pārliecinātākai, laimīgai, apmeklēt ballītes. tas ir stereotips, ka uz klubiem iet tikai nogribējušies tēviņi. personīgi, mani tā vīriešu auditorija, kura ir klubos, nesaista, tāpēc tos neapmeklēju, bet tevi varbūt saista. uz priekšu. varbūt var mēģināt iepazīties internetā. vienkārši atrodi pāris izskatīgus puišus, uzsāc sarunu.