Sveikas. Interesē to meiteņu viedokļi,kam irkāds no šiem telefoniem. Esmu dilemmas priekšā.
Varat uzrakstīt kādus plusus, mīnusus esat ievērojušas un kuru labāk ņemtu jūs un kāpēc?
Tātad izvēle krīt starp NOKIA e63':
vai NOKIA asha :
Saprotu,ka laikam NOKIA e63 ir labāks bet man īsti visas tās krutās fīčas nav vajadzīgas.:D Man galvenais,lai ir NOKIA, sarkans un ar to īpašo klaviatūru.:D
Draugam bija pirmais, tikko nomainīja, viņš nesūdzējās īpaši, viss patika, jo tas skaitās biznesa telefons, taču ik pa laikam pats restartējās, bet ne jau visiem telefoniem ir problēmas.
Pogas vispār spiedās labi, pats draugs, kuram kā jau vīrietim lielāki pirksti, rakstīja normāli, bet tā kā man pēdējie telefoni skārienjūtīgie, tad jau es vispār nemāku ar pogām apieties. :D
Mani satrauc tas,vai avispār ar šo klaviatūru ir iespējams mācēt apietis garu nagu īpašnieces.:D
man jau abi pašai patīk, bet kā ir, meitenes? Asha esot ļoti parasts, bet vai e63 nav pārāk sarežģīts?
Anne - vot! Kā ir ar c3? Es dzirdējusi esmu,ka c3 ļoti čakarējoties. Pat ļoti. Man 2iem paziņām ir un abiem čakarējas. Kā ir tev? čakarējas vai tas ir kā kuram? lasīju,ka tieši c3 esot pārdošānā ļoti daudz brāķu.
Neņemtu nevienu. Tā man šķiet parodija par 'blackberry'.
Taču, ja tomēr vēlies, ko līdzīgu tad esmu par pieminēto C3, atklāti sakot par to tikai varu spriest, jo divām paziņām tāds ir un neesmu dzirdējusi sūdzības..
Man patika vizuāli Asha, bet man tādu neviens negribēja pirkt un pārdevēji arī atrunāja - tik pat labi var pirkt veco 3310, jo saturs tāds pats. Es ,protams, pārspīlēju, bet tālu no patiesības arī nav.
Kārtējo reizi varu reklamēt savu - tīri vizuāli līdzīgs, bet smart phone.
Man viss normāli. Bet es tikai zvanu un sūtu sms. Gari nagi man nav, pogas liekas gana ērtas.
Batareja tur labi, lai gan runāju daudz. Un tas man arī ir vissvarīgākais. Un cena arī bija ok, jo nepiirktu telefonu, kad dārgāks par 100 lvl.
Starp šo un Blackberry ilgi svārstījos, bet Blackberry nav latviešu valoda un ,dzīvojot ārzemēs, varētu būt problēmas ar tīkliem, pieslēgumiem, vai vvz ko, bet neviens neieteica.
Man tīri vizuāli patīk B-berry, bet kaut kā gribas to LV valodu iekšā. Queen - duos ir ar divām sim kartēm?man liekas,ka lētie asha arī ir ar divām. nav sarežģīti?
taka diskusija pa telefoniem un nokiam pievienosos ari ar savu jautajumu! kadas atsauksmes ir par nokiu n8? man patik tas vizualais skats vinam, nekadas dizas funkcijas man nav vajadzigas, iznemot navigaciju, ka ta strada?
Man ari ir liela kāre pēc šāda tipa telefona, bet baidos ņemt klaviatūras dēļ, jo man pašai ir gari nagi, nezinu, cik ērti būtu ko spiest uz tām mazajām podziņām.