Ja Jūsu drauga/vīra bijusī draudzene būtu viņam ierakstijusi draugiem.lv viesu grāmatā apsveikumu dzimšanas dienā!? liktu izdzēst? pieminētu to draugam vai klusētu?
Nesaprotu kas viņai aiz ādas, it kā precējusies un dzvo pat citā valstī, bet sūta stulbus apsveikumus
Tu jau sen esi sevi pazemojusi ceļot milzu traci par katru mazāko sīkumiņu, zemāik nemaz nevar nolaisties! Tā ka, lūdzu, iekopē dzejolīti. Varbūt manējam ar kāda būs tādu pašu atsūtījusi. :D
Satraucos, jo nesaprotu kā viņa vēl atceras to dzimšanas dienu, ja nav draugos
Cik tālu aizgājis! Ja mēs neviens nebūtu draugos, kā zinātu cits cita dzimšanas dienas?:D Ja es, piemēram, biju kopā ar puisi 3 gadus, es viņa dz. d. atceros, man nevajag skatīties draugos :D Tāpat kā atceros vecāku un citu radu dz.d.
Un man atcerēšanās nenozīmē, ka gribu būt atkal kopā ar savu ex, parasti vnk pieklājības pēc apsveicu, tāpat kā viņš mani.
Pirmkārt apsveikt draugos jau tā ir pezpersoniski, nevienam nav jāatceras tā dzimšanas vai vārda diena, jo priekšā rakstīts!
Tie, kas zin manu tel nummuru es vispār neņemu galvā , ka tas cilvēks ir mani apsveicis draugos,nu tie kas nezin numuru nevar pazvanūt un atsūtīt sms nu tad ok.
vienkāršs apsveikums. ja sajūtu lusti, labu noskaņojumu un atceros, tad ar mēdzu kādu ex apsveikt. nekas dziļāk vai paslepus tur nav domāts. ja tur būtu bučas un mīļvārdiņi minēti utt., tad vēl varētu piesieties. bet vispār es savu ex dz.d. datumus īsti neatceros, aptuveni nojaušu.
Es ar savu ex nerunāju, nekontaktējos un neesmu jau kopā vairāk kā 5 gadus, bet dzimšanas dienu atceros gribot negribot, un draugos vispār neesmu, bet arī citu savu draugu dzimšanas dienas zinu. :D
Un iesaku tev ārstēties, vai gatavojies, ka čalis tevi pametīs pēc kāda laika, jo nu viens cilvēks nevar mūžīgi to izturēt. ;)