Palielās visas ar foršākajiem pēdējiem apgērbu pirkumiem.Ko esiet labu nopirkušas šajā sezonā?
Kādas lietas jūs uzskaties par must-have 2012/2013 winter?
Pelēku džemperkleitu,
zilu kleitu ar rāvējslēdzi aizmugurē,
rūtainu kreklkleitu lv karoga krāsās,
6 pārus zābaki/botiljonu . pēc seniem laikiem uz augstiem papēžiem. jāpierod atkal :D
meklēju kleitu Ziemassvētku ballei. nevaru atrast, bet balle jau pēc nedēļas.
nopirku vakar smukus pelēkus zābaciņus uz maza un nenormāli ērta papēdīša, tā ka man daudz jāstaigā, un melnu klasisku somu, diezgan ietilpīgu, iemēģināju jau šodien ( salīda gan mandarīnu kule, gan trušu barības lielā paciņa :D ) ka arī aptiekā nopirku barojošo sejas krēmu un 2 higēniskās
switched on, jā modeles izskatās kā no sarkano lukturu ielas :D, bet drēbēm nav ne vainas. Uz manis, vienkāršas latvju meitas:D, arī izskatās labi, nu vismaz pirmā kleitiņa un jaciņa, kas jau ir manā īpašumā!
Melnus, siltus zābakus bez papēža uz baigajām atlaidēm (bet nav forši, kājas galīgi neelpo :( ); melnas ādas bikses, kādas jau veselu mūžību esmu gribējusi, rūtainu kreklu. Tagad plānā jauna soma un maks - vecie jau galīgi izbeigušies :)
kkad nesen sākās reserved atlaides - devos jau pirmajā dienā uz turieni, kad vēl ir vismaz kkāda izmēru izvēle un nopirku burvīgu tirkīzzilu kleitu un ļoti lēti. man šoziem patīk ļoti tā okeāna krāsiņa, skatos ka stilīgar arī, jo veikalu sortimentos šis tonis visnotaļ dominē