Sveikas!
manā dzīvē ir radusies tāda piņķerīga situācija. Esam trīs ļoti labi draugi, es un divi puiši, kuri oficiāli ir labākie draugi. Mēs pēdējā laikā esam ļoti bieži kopā, katru nedēļas nogali gandrīz vai. Tikai, nu, protams, dzīve jau nebūtu interesanta, ja es nebūtu bez gala un bez malām iemīlējusies vienā no šiem puišiem.
Zinu, ka arī es viņam patīku, bet tas viss tieši tik sarežģīti, lai būtu vnk neiespējami. Šis cilvēks pēdējo desmit gadu laikā izraisījis spēcīgākās emocijas un pieķeršanos, ka vnk gribot netieku no tā visa nost.
Es esmu un biju 98% pārliecināta, ka arī viņam ir simpātijas pret mani, bet es zinu, ka viņš ir pietiekoši ietiepīgs, iedomīgs, lai neuzsāktu neko.
Tas nu tā. Esmu bijusi pie zīlnieces (pie patiešām labas, es protu atkost nemākules, jo pati mēdzu likt kārtis), kura man teica, ka viņam ir spēcīgas jūtas pret mani, bet daudz kas bremzē attīstību. Nesen biju arī pie astroloģes, kura starp citu izcili pastāstīja visu, visu, visu (Vega Spalviņa - tiešām iesaku, ļoti talantīga astroloģe). Palūdzu viņai kaut ko pateik par šo puisi. Viņa pateica, ka mums ir ļoti liela saderība, esam dvēseļu radinieki bla bla bla - visu precīzi noraksturoja par viņu. BET viņa atklāja, ka situācija ir manās rokās, ka man jāvirza tas viss, ka man viņš bezmazvai jāpieradina un viss izdosies.
Un es šobrīd esmu vnk strupceļā. Pārsvarā vienmēr, kad esam kopā, esam trijatā, būtu aizdomīi, ja mēs tagad pēkšņi sāktu tikties divatā. Ak jel, es pat nezinu, kas un kā. Nezinu, kā man rīkoties.
Es pirmā nekad nesperšu kādus radikālos soļus, jo pārāk baidos riskēt ar mūsu draudzību. Viņš nespers radikāļus soļus, jo vnk ir tāds, kāds ir. (es esmu čut vecāka, tas arī iespējams viņu biedē) Tātad, pēc visa spriežot, mums nav lemts būt kopā :D
Ko vēlos no jums?
Nezinu, padomu laikam, pieredzi vrb. Jo nu - gribas attīstīt mūsu attiecības, lai tās ir vairāk kā tikai draudzīgas, tomēr negribas to darīt pārāk uzkrītoši. Turklāt vienmēr vēl ir trešais cilvēks blakus...
Kā jūs rīkotos manā situācijā? ja jūs būtu līdz sāpēm iemīlējušās vienā no saviem labākajiem draugiem, kuram arī jūs patīkat, bet visas situācijas virzība atkarīga no jums? Un, ņemot vērā, ka arī esat pietiekami pašlepnas, lai pirmās nesāktu kko bīdīt.
Un laikam jāpiemin fakts, ka vienubrīd gandrīz jau sagājām kopā, taču es pamatīgi izblamējos, radot iespaidu, ka salaižu ar viņa paziņu :D tas notika strīda rezultātā. Pēc šī šausmīgā atgadījuma jau domāju, ka nekad un nemūžam vairāk nekas nenotiks, bet patiesībā ar laiku kļuvām vēl tuvāki, ļoti tuvi pat, bet tikai kā draugi. Un baidos, ka no viņa puses tā arī varētu būt - tikai draudzība, būtu traki riskēt.
Šausmīgi gari sanāca, bet nu putra kas putra - gan galvā, gan dzīvē :D