Esmu arī redzējusi kā jauna meitene (varētu būt kādi 16 gadi?) sēz viena pati pa diviem krēsliem - somu nolikusi uz otra krēsla...pat ja autiņš pilns un citi kājās stāv. Un arī nesen tāds pats gadījums - autiņš riktīgi pilns, bet viena sieviete ap gadiem 40, tāda ar baigo kažoku, uzfrizējusies u.tt aizņēmusi abus sēdekļus - uz viena sēž uz otra somu nolikusi.
Un kad biju stāvoklī ar jau lielu vēderu mani palaida apsēsties tikai krievu tautības cilvēki. Tieši - vecas sievietes. Pat arī tādas kuras izskatās baigi lepnās. Bija tā, kad jauna meitene ap gadiem 20-25 sēž, redzēja, ka esmu stāvoklī, vēders liels, stāvēt grūti, jo mīņājos visu laiku, bet viņa sēdēja tālāk. Ok, tas nav viņas obligātais pienākums mani palaist sēdēt, bet pieklājībai un līdzjūtībai jābūt. :)
Un vienreiz iekāpu autiņā, kur vietas bija aizņemtas un vienīgā stāvēju kājās. Neviens vīrietis nepalaida apsēsties. Paveca kundze piecēlās un ielaida mani savā vietā. Un tākā man tiešām bija grūti un slikti stāvot kājās, tad viņas aicinājumam uzreiz piekritu :) Bet tā kundze nokaunināja tos vīriešus :D
Un te viena meitene rakstīja, ka jaunās māmiņas ar ratiņiem braucot pa visu ietvi un pārējiem kaut vai pa brauktuvi jāiet.. Nuuu, cik es esmu braukusi ar ratiņiem, tad es esmu tā kura dod citiem ceļu, kamēr paši acīmredzami būtu gājuši taisni. Un reizēm pat ir tā, ka man ar ratiņiem burtiski jābrauc pa brauktuvi. Protams nesaku, ka visi ir tādi, bet ir tādi gadījumi redzēti. Īpaši nesmuki ir no autovadītājiem redzēti atgadījumi..