vecenes

Reitings 1741
Reģ: 29.01.2009
kā mani šodien izbesija viena vecene grrr
stāvēju Betā rindā, bij saskrējuši daudz cilvēku, rinda liela, un te pēkšņi man pa priekšu ielien vecene un saka - ja tut stajala!!! baaac es viņai saku, nē es te jau ilgi stāvu, viņa aizgriežas un pat netaisas paiet maliņā, es salieku ātrak savus pirkumus uz letes, bet viņa savus vnk padod pardevējai rokās :D es vnk visa nikna un sarkana stavēju un vel ilgi pie sevis lamājos
jums tā nav gadijies?
11.12.2012 22:56 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Mani un mammu vienreiz šita no vietas izdzina vīrietis !!!! :D
Iekāpām tramvajā.. skatmies viss pilns, a vidū gozējas divas brīvas vietas, kur pa abām vietām izklāta avīze..daudz nedomādamas ejam uz noskatīto vietu, noņemu avīzi un mierīgi sežam..., pēc minūtes no tramvaja priekšas nāk vīrietis (ap 45 gadiem) pienak mums klāt, un vnk paska,ka tā bija viņa vieta..., mēs ar mammu skatamies uz viņu, tad mamma viņam teica : "Mēs ļoti atvainojamies, lūdzu, lūdzu sēdieties, lūdzu"... un zin, šis arī paņema un apsēdās pa šīm divām vietām un sāka lasīt savu avīzi :D apstājāmies viņam blakus un stāvējām kājās... lieki piebilst, ka aizmugurē sēdošasi vīrietis bij manāmā šokā un apmūsis, ko lai tagad darba un palaida mammu apsēsties :D
12.12.2012 09:21 |

Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Hahaha, sasmējos par Avataru un degunradžiem :D

Šorīt man, kā jau ģēnijam bija jāuzvelk augstākie papēži, lai tik piemērotā laikā, kā šodien- dotos uz darbu.

Tā nu skrienot uz trolejbusu, sapinos pati savās kājās un nošļūcu garšļaukus, tieši ielas vidū. (Labi, ka nevienas mašīnas, labi, ka neviens neredzēja :D ) Notīrīju drēbes, un skrēju tālāk.

Iekāpu trolejbusā, pēc 5min tiku apsēsties. Pēkšņi pretī sēdošā sieviete, sāk berzēt savu mēteļa piedurkni un saka man: jums soma netīra... Paskatos- jā, tiešām- uz acīm norāvu, piecēlos, drēbes notīrīju, bet par somu steigā aizmirsu. Paceļu acis, un pāris cilvēki, kas stāvēja man blakus arī dabūjuši pa sniega pikucim uz drēbēm... Tā nu noliku somu zemē, un nolaidusi acis sēdēju, cerībā, ka mani vairs neviens neredzēs. :D

Izkāpju no trolejbusa un pēc 10m mani noķer tantiņa, kas krieviski sāk man teikt, ka man taču vajadzētu ķīmisko tīrītavu samaksāt tiem pāris cilvēkiem, kam drēbes nosmērēju ar somu. (Varētu domāt, ka Kaut gan pati viņa tikai redzējusi. Es viņai saku, ka atvainojos taču jau, un nemaz tik traki jau nebija, bet nē..šī neliekas mierā... Es pagriezos un vienkārši gāju prom, kad sev aiz muguras varēju noklausīties veselu "cik cūciski ir latviešu jaunieši" lekciju. Grrr, kā gribējās man pārvērsties par Avatara degunradzi un ierakt viņu sniegā!!!
12.12.2012 09:41 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
man arī ir stāsts
ir Ilģuciemā viena tantiņa, kas ar ratiņiem nereāli ātri skrien, vienmēr esmu palaidusi apsēsties utt. vienreiz bija pārpildīts autobuss (vispār nesaprotu, kur 7 no rīta un 8 vakarā šamējām jādodas) un viņa uz savas ratiņkastes apsēdās, buss strauji bremzēja un viņa nokrita, 3 čaļi palīdzēja viņai piecelties, bet viņa sāka lamaties, kāpēc tie viņu nogrūduši utt.
man vienkārši riebj tās vecenes. goda vārds, ar latviešu tantēm nekad nav problēmu, laipnas, bija viens jauks gadījums, tā kā man ir slikti no rītiem autobusā, velk uz ģībšanu, vienreiz nācās pieliekties, nu tupēt, man bija vienalga, ko citi domās, viena latviešu omīte pasauca, palaida apsēsties, lai nenoģībstu, tik iejūtīgi apvaicājās utt.
bet tas krievenes, kas čummu uzmetušas (atpazīstamības zīme) sēž vai grūžas virsū, pretīgi, goda vārds! vienreiz redzēju vienu iemiegam, seja palika normāla, noraustījās, pamodās un uzmeta savu firmas zīmi atpakaļ.
12.12.2012 13:05 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nekad nevienam nedodu vietu ja redzu ka sēž kaut viens vīrietis.biežāk gan vairāki veči mierīgi sēž,laipni tantēm norādu uz tiem.
12.12.2012 13:13 |

Reitings 146
Reģ: 12.11.2012
Reiz sabiedriskajā - karsti, rīts - mēs ar draudzeni braucam uz jūtu un vēl kāda stunda jākratās. Iekāpj vecene, protams, brauc bez maksas, jo pensionāre. Skatījās, skatījās uz mums un tad sāka skaļi apspriest savas veselības problēmas ar mums blakus sēdēšo tantiņu. Stāstīja, cik viņa jauna un cik spēka viņai daudz - protams, tas viss sarkastiski un ar nodomu mums radīt kaut kādus sirdsapziņas pārmetumus. Nospļāvāmies un nelaidām.
Atpakaļceļā iekāpa veca ome, uzreiz var redzēt, ka grūti, to arī palaidām nedomājot, kaut arī arī ilgi kājās jāstav.

Reiz Rimi pie ātrās kases rinda, katram savi sīkumi u.t.t. Tur gan bija vīrietis - ar pārkrautiem milzīgajiem ratiem, kurā vēl sēž sīkais, garām visai rindai un skaļi saka sievai "Mēs varam iet, mums ir bērns". Laikam saprata, ka tomēr nē, jo visa rinda uzmeta tādus naida skatienus, manējais jau bija gatavs cīņā doties :D
12.12.2012 13:22 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Vienreiz 2 jaunas meitenes, ~mana vecuma +/- 20 gadi, leca autobusā, pagrūžot malā vecās tantiņas kuras knapi kājās noturējās, izgrūstīja viņām somas, jo leca pāri, lepni apsēdās pēdējā sēdvietā un skaļā balsī paziņoja ''ha ha es pirmā..''! :@
12.12.2012 13:22 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Par šo tēmu atcerējos vienu ierakstu no sūdzības.lv. Manuprāt, diezgan precīzi vietām pateikts. Pārbublicēts!!!!

"Krievu pensionārēm zems kultūras līmenis apgrozoties masās

Man domāt, ka virsrakstā jau viss pats par sevi patiekts, ka krievu vecenes, ka tiek svaigā gaisā, ieiet viekalā, vai municipālā iestādē, piemēram Lielrīgas reģionālajā Zemesgrāmatu nodaļā, tad uzreiz sapazīstās, nosēstās blakus un ņemās bazarēt. Un blakussēdētājiem, tādiem, kā man, ar to tiek tiek bojāts mentālais miers ar to. Tad es parasti ņemu ārā savu telefonu un sāku dzenāt spēles- ralliju, piemēram, bet tā, ka tās krievu vecenes apklust un noteikti padomā par mani to pašu, ko es par viņām iepriekš.
Un veikalā? Sakiet man kas notiek veikalā pie kasēm? Krievu ķotīlijas ir aizņemtas tikai ar vienu- tās vaktē, vai neieradīsies jauna kasiere un ja ierodas, tad pa galvu pa kaklu metas uz jaunatvērto kasi. It kā viņām pēc 10. min. būtu biznesa tikšanās.
Un pats svarīogākais- ģērbšanās stils. nu neģērbjas viņas ar šiku un gaumīgi. Nezin kur lai acis liek."
12.12.2012 13:39 |

Reitings 6531
Reģ: 18.08.2010
spiidz par sniegu tev pieprasīja ķīmisko tīrītavu?

Sarlote nav šeit tik traki,es ar esmu atgriezusies no ārzemēm,jā ir nepatīkamas lietas,bet tādas ir visur,šeit ir ļoti daudz pozitīvā arī un tā paliek arvien vairāk un vairāk! :)
12.12.2012 13:53 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Principā nelidoju ar ryanair, bet ja citu variantu nav...

Tad nu tur var tādus skatus atskatīties un atklausīties. Vēl pusstundu kā lidojums parādās monitorā šīs jau sāk pulcēties un sargāt vietu ar savām miljons somām, kas reti atbilst izmēram un par kurām, protams, nav samaksātrs.

Tad, pasarg dievs tās kurām ir "priority boarding"! Man prasti vēl kādu stundu pēc iekāpšanas ausīs skan "prapustite, prapustite u meņja prioriķi borģing"

un stumjās, un grūstās, un bļaustās kā dzīvnieki.
12.12.2012 13:57 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Ar sabiedrisko pārvietojos reti.
Kad biju stāvoklī ( 8 mēnesis )mani tāds babulieņu bariņš gandrīz no kājām nonesa. Uz maniem aizrādījumiem tika atbildēts ar nikiem skatieniem. Visu ceļu nostavēju kājās.

Braucu tramvajā ( stāvoklī ) sēž 2 vīrieši invalīdu un ģimeņu vietās. Braucam kādu laiku. Viens no viņiem pieceļās un izkāpj. Otrs piedāvā man brīvo vietu. Lieki teikt, ka es un neviens cits tur tā arī neapsēdās.
12.12.2012 13:59 |

Reitings 10509
Reģ: 13.12.2009
Tagad, kad braucu ar sabiedrisko neviens mani no vietas neizdabūs. Protams nesēžu invalīdiem paredzētajās vietās.
12.12.2012 14:01 |

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Tikko atnāca mājās no drogām, tur sieviete nozaga dzintara smaržu testera pudelīti, es redzēju, bet tajā brīdī nevarēju saprast vai viņa tiešām tikko iebāza viņu kabatā? nu, neko gāju tālāk. Bet kā izrādījās, jā! Pie kases viņa stāvēja pirms manis un kā sāka iet ārā, tā pīkstēja. Tad viņa tur krieviski sāka burkšķēt - eto ne ja, et ne mne pišit, bet nu, izskatījās, ka pārdevēja viņu vaļā nelaidīs.
12.12.2012 14:01 |

Reitings 2015
Reģ: 18.11.2012
Ja tirgus tantukiem nav labi,viņas pārvēršas par Intu no Dokumentālista.
Jūs te dusmīgas ar saviem stāstiem, bet tāpat laba humora deva! :D
12.12.2012 14:02 |

Reitings 824
Reģ: 27.08.2011
cubiana,par Ryanair ir atsevišķa tēma. :D tur jau sāk rinda veidoties,pirms lidmašīna vispār ir ielidojusi Latvijas gaisa telpā.
Un otra galējība,kad visi lec augšā un rauj savas pekeles pirms vispār lidmašīna nolaidusies.
12.12.2012 14:02 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
vienreiz redzēju vienu iemiegam, seja palika normāla, noraustījās, pamodās un uzmeta savu firmas zīmi atpakaļ.

tik labi pateikts! :D
12.12.2012 14:08 |

Reitings 256
Reģ: 16.12.2009
Nazīc , nu jā- konkrētā dāma nebija no tām, uz kuras virsdrēbēm tika sniegs, bet viņa VISU REDZĒJA un kaislīgi centās izcīnīt taisnību :D Jocīgi, ka visiem nabaga "ar sniegu nosmērētajiem" pietika ar manu atvainošanos :)
12.12.2012 14:09 |

Reitings 1677
Reģ: 19.04.2011
Kubiet, pareizi dari, ka laipni norādi uz blakussēdošiem vīriešiem, bet viņas jau tā kā badīgi vanagi metas pārsvarā uz škietami vājākajiem :D Sen gan nav sanācis braukt ar sabiedrisko transportu, bet, atceros, man parasti visvairāk bija žēl to mazo pirmo klašu skolnieciņu, kurus korpulentās, dusmīgās kundzes grandrīz rautin izrāva no sēdvietām un vēl kārtīgi nosunīja. Un tad nu viņi nobijušies un apmulsuši ar smagajām skolas somām kā miltu maisi tika svaidīti teju no viena trolejbusa gala līdz otram...
12.12.2012 14:10 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
spiidz - Tu vienkārši viņai biji iemesls izlikt sakrāto žulti.
12.12.2012 14:11 |

10 gadi
Reitings 485
Reģ: 18.03.2010
man pazistams puisis braucot no rita 6os uz darbu, iekartojas autobusa sedekli.. Smaga diena prieksa uz kajam vislaik,grib atpusties. Nakosa pietura sabirst pilns bus ar pensionariem,baksta lai palaiz sedet. Puisis meta kaunu pie malas un atcirta- jus jau savu esat atsedejusi.man visa diena uz kajam..
Nekad nesaprotu ko vecie cilveki no pasa rita var dariit tirgu,uz kuru obligati japaspej ar pirmo transportu
12.12.2012 14:17 |

Reitings 7497
Reģ: 29.01.2009
lilooo,
domāju, ka daudzi no tiem pensionāri ir ne tikai atsēdējuši savu, bet arī atstāvējuši.

no vīrieša puses ir ļoti nesmuki nepalaist omi apsēsties, ja viņa palūdz. negribas stāvēt kājās tās 20 minūtes, lai brauc ar auto vai taxi. kā var šitādus aizstāvēt. vēl aizvaino cilvēku - jus jau savu esat atsēdējusi... un pēc tam meitenes cosmo sūdzas, ka puiši pret viņām bez cieņas izturas.
12.12.2012 14:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits