nesaprotu, kas ar mani ir noticis, bet es vienmēr kautkā neesmu atbalstijusi vienas nakts sakarus, pēdējā laikā mani šī doma piemeklē aizvien biežāk!!! Vēlos vairāk vienas nakts sakarus, nekā attiecības. Es tiešām nesaprotu, kas ar mani ir noticis.
ko Jūs teiktu par vienas nakts sakariem?
Tīri teorētiski man nebūtu nekas pret vienas nakts sakariem, ja es nebūtu attiecībās, bet es tomēr kaut kā nespēju iedomāties, ka viena vakara laikā kāds man varētu tik ļoti iepatikties, ka zaudēju galvu :) Es laikam izvēlētos atrast kādu friend with benefits, ja nebūtu attiecībās...
ir bijis un vairs nekad negribu, nākamajā dienā tizla sajūta, bez kuras varu iztikt!
bet par tavu situāciju varu pateikt,ka tā notiek. ir bieži tāds brīdis, kad gribās kaut ko nenopietnu. vainu tāpēc, ka bijušas ilgstošas attiecības un nav bijusi ispēja visu izmēģināt/izbaudīt. vai arī vnk kkādu action vajag :D :)
arii kadreiz mani tas intereseja gribeju tikai vienas nakts sakarus, negribeju neko nopietnu, bet tas nebija ilgi, jo laikam biju dabujusi ko gribeju un sapratu ka tomer labak kad ir nopietnas attiecibas un vnm kads kuram busi vajadzigs arii kaa saruna biedrs un tumsos vakaros vari dzer teju ar kadu kopa pie tv un nebusi viens ;) taas manas domas :)
ir bijis, bet, kopš esmu attiecībās, esmu secināusi,ka ar patstāvīgu partneri sex ir labāks, un gadījumi vairs nesimpatizē...
nožēlot jau neko nav jēga. ko tas dos?!:D jāpaliek pie tā,ka tā ir pieredze un miers..