Sveikas!
Vakar,taisoties no rīta,man,liekot lēcu,tā vienkārši iesprūda. Kad ielieku lēcu,un es redzu labi,tad zinu,ka viss ir lieliski,bet,kad ieliku šo lēcu kreisajā acī,es redzēju tāpat kā bez tās,sapratu,ka nav labi.Šāda problēma man jau ir 3 reizi,bet tajās reizēs varēju normāli izņemt viņu ārā,lai arī ar lielu piepūli.Bet šajā reizē tā neņēmās neparko,es visu aci sev izmocīju,bet ni un ni neņemās.
Biju pie ārstes.Viņa to lēcu neredzēja,pat gaismā skatoties un pateica,ka man ir iekaisums,izrakstīja zāles,un nobrīnījās - kā tad tā,ka man lēcas ir tādas,ka jaskatās kura puse ir ar taisnām maliņām,kura ar šķobīgām? Pēc viņas viedokļa,lēcas var likt ar kuru pusi gribi.
Mans jautājums: jums kādai ir tā bijis?Sajūtas,kad viņa tur ir,kā būtu smilšu graudiņš acī,bet viņu nevar izņemt,kaut var raut,bet viņa neraujas,jo ir kā pielīmēta ar moment līmi.Tā nu es paliku ar strutām acī,piepampumu,iekaisumu un to pašu lēcu acī,un man nav ne jausmas,vai tas iekaisums vispār pāries un kur tā lēca tur vispār atrodas.Nolēmu,ka lēcas vairs nelietošu,labāk ar brillēm,savādāk kā man bija,to labāk nenovēlu nevienam,bet acs var palikt.