Sveikas meitenes, puiši!
Esmu ar draudzeni kopā jau pus gadu. Esam 19 un 20 gadīgi. Pa šo laiku viņai kāre pēc seksa ir bijusi tikai divas reizes. Pirmā, kad mums pirmo reizi bija seks un otrā reize pēc aptuveni 4 mēnešu būšanas kopā, kad viņa patiešām to gribēja, mums tas bija kādas 5 reizes pa dienu un vēl nākamajā dienā pāris reizes . Pēc tam viņas gribēšana atkal pazuda un tā aŗi pa šiem diviem-trim mēnešiem nav parādijusies, lai aŗi viņa to gribētu. Protams seks mums ir bijis vairāk par šīm pāris reizītēm tomēr es nesaprotu un viņa ne tik, kāpēc viņai tas nepatīk. Vienmēr, kad ieeju viņā, viņai sāp un tāpēc, ka viņai sāp sākumā, viņai nepatīk seks. Es esmu patiešām noraizējies... esmu centies izprast viņas ķermeni, kuras ir viņas juteklīgās vietiņas , esmu mēģinājis kunilingu, es viņu lutinu ar ķermeņa masāžām, esmu vienmēr līdzās.
Viņai pat nepatīk pieskarties savai vāverei un kur nu vēl pirkstus bāzt iekšā. Viņai tas liekas pretīgi spēlēties ar sevi.
Mani hormoni laikam ir spēcīgi, es labprāt reizi nedēļā gribētu seksu, taču respektējot savu draudzeni, es cenšos savaldīties, paciesties. Esam jauni un man nez kāpēc uzskati, ka vienreiz pa divām nedēļām patiešām ir jāgrib, jāvar, bet nu ja viņa negrib, es uzspiest aŗi negribu.
Tiklīdz kā es viņai jautāju, vai mums būs seks, viņa vai nu pasaka nē vai arī "nu labi... un tad kad no priekšspēles jau tūlīt domāju pāriet uz ieiešanu viņā, viņai rodas aizbildinājumi, ka viņai nāk miegs vai viņai sāp vēdars."
Pirms šim attiecībām man bija attiecības ar kurām nebija šādas problēmas. Meitenei patika, viņa gribēja, viss notika. Ko vēl lai pasaku, esmu tik apjucis, domas pa galvu mētājas, ka nezinu cik sakarīgi šo tekstu sarakstīt.
Daudzi čaļi jau noteikti būtu aizmukuši no šādām atiecībām, bet es nē, jo man šī meitene ir patiešām svarīga! Lai arī seksu attiecībās neuzskatu par galveno, tomēr tam ir liela nozīme un gribu lai viņai tas patiktu un viņa justu to pašu ko es.
Saprotu esmu vēl jauns un tik ļoti nepieredzējis. Ja es daru kaut ko nepareizu, lūdzu paskaidrojiet.