Ko Jūs piesienāties Aijai? Kāds te sakars ar labu darbu un pārvākšanos? Au, ar galvu jādomā nedaudz, nē? Ja cilvēkam ir nopirkts dzīvoklis, kur viņa aizbrauks? Turklāt ne jau visi labi pelnošie dzīvo savrupmājās. Jūs te jaucāt ar miljonāriem.
Es pašlaik arī ok pelnu, man ir laba izglītība and so on? Šodien kaimiņš no 3.stāva, es atvainojos, piedirsa kāpņutelpu, tieši 1.stāvā, kad ienāk no ielas. Viņš tāds dzērājs, agrāk tāds nebija. Un kāds MAN ar to sakars?
Bet ja pa tēmu - izlasot autores topiku nokaunējos, jo laikam tā nedarītu. Jāpiebilst, ka nebija gadījies redzēt cilvēkus tādos apstākļos ziemā, tikai ārzemēs (bet tur viņi guļ banku telpās). Bet piekrītu arī par tiem cilvēkiem, mūsu tuviniekiem, kuriem var paiet garām, jo nodomās, ka narkomāni vai dzērāji (kaut gan pēc apģērba tomēr var redzēt). Arī stāsts no dzīves - mammai šovasar notika insults, viņa bija kapos viena pati, nepaņēma telefonu, neko. Pēkšņi kļuva slikti, nevarēja paiet, pazuda redze..Kaut kā tomēr pēc stundas aizgāja līdz mājām (gāja 2h, bet māja atrodas 5min. attālumā) un neviens nepalīdzēja arī. Pēc tam viena paziņa stāstīja, ka nodomāja, ka māte piedzērās, ja viņa zinātu, tad pienāktu..Par šito visvairāk besis, a Jūs sakat uz guļošo te neviens uzmanību nepievērš...