ija, ne tev lemt kuram ir bezvērtīga dzīve. šeit tu ļoti izcelies ar savu inteliģenci, tā centies diskusijā par izglītību sevi pierādīt, ka jāmācās utt. bet šeit pati sevi noroc. nedaudz jāpiedomā kā izsakies.+
Es te runāju par bomžiem, kas rudeņos guļ manā kāpņu telpā, turpat arī kakā un čurā.jēga tev bija mācīties ka tagad šādos apstākļos dzīvo. :D
j nu zini, ja tev tāds kontingents, ko nemaini dzīvesvietu? tev taču jābūt labam darbam, ja reiz esi tik izglītota, tad vari arī savam bērnam nodrošināt labākus dzīves apstākļus
varbūt izklausās asi, taču man tas ir no pieredzes, kad mans tēvs nākot mājās bija pakritis , tepat pie mājas, slikti bija palicis, un tad citi arī noteikti domāja ko tas dzērājs un bomzis tur vārtās, viņam taču ir bezcerīga dzīve.
Bomzi vai nee,cilveki tadi pasi ka mes.
Es dažkārt arī aizdomājos par tiem nodokļiem .. bet biežāk cietumnieku sakarā, ka viņi zog, laupa, nogalina, bet mēs viņus uzturam. Jā ..
Ar nazi draudēja viens konkrēts, nevis visa bomžu kolonija, ne?
j nu zini, ja tev tāds kontingents, ko nemaini dzīvesvietu? tev taču jābūt labam darbam, ja reiz esi tik izglītota, tad vari arī savam bērnam nodrošināt labākus dzīves apstākļus
zini, ne visās kāpņu telpās uzturās bomži, kā tas gadās, ka ne man , ne manām paziņām, ne māsai nav gadīiies, ka regulāri kāpņu telpās dzīvotu bomži un narkomāni?