Nezinu par citiem, un mani tas galīgi neinteresē, es atbildu par sevi un savu izglītību, saviem mērķiem.
Tātad mans minums ir vismaz viens bakalaurs, jo manā uztverē, ir svarīgi iegūt izglītību, jo ar 9 klasēm tiešām nekur tālāk netiksi par sētnieka darbu, nav vairs Padomju laiki, kad arī ar 7 klasēm tu biji labu labais brigadieris, un saņēmi tīri labu algu. Ir jāatrod specialitāte, kurā cilvēks jūtas labi un, kurā viņš vēlas sevi realizēt, pārējais pakārtojas tam. Un jebkurš var pabeigt 9 klases un vidusskolu, kaut vai profesionālo vidusskolu, tādējādi ieliekot kaut kādus pamatus savai nākotnei un personības attīstībai, ja vien cilvēkam nav garīgās attīstības traucējumi vai mācīšanās traucējumi. Nevajag būt slinkiem, bet darīt, iet uz priekšu, un tas jebkurā brīdī atspēlēsies ar uzviju. Galvenais ir jābūt konkrētam mērķim un vēlmei kaut ko darīt, kaut ko sasniegt. ja ne tagad, bet pēc kāda laika.
P.S par inteliģentu es nenosauktu cilvēku, kas forumā publiski raksta par to ka pirms piecām minūtēm ir bijis sekss ar tik dārgo, perfekto draugu (nu jau) vīru, un kā tagad labsajūtā malko tēju.