Mana viira omiite pazinjoja,ka grib maniem vecaakiem uz ziemassveetkiem daavinaat smarzhas,ok,vinja to var atljauies,bet tomeer man tas liekas par daudz..jo parasti teetis daavina mammai smarzhu,un taa r taada kaa vinju tradiicija,un tagad viira ome daavinaas ..man gribaas pateikt,ka lai nedaavina,jo taa ir vinjiem taada intiima lieta tur,un tomeer latvijaa tie pashi 45 ls par smarzhu ir daudz,bet shajaa valstii tas ir ok, bet tad mans teetis var sajusties stulbi,ka kaut kaaa ome pasniedz to,kas itkaa iipashs ir no vinja puses. Ai,es moshk vnk sadomaajusies esmu.
Man buus smarzhas arii..jau zinu ,kuras,esmu prieciiga :) protams,ir veel daudz citas veelmes,hahaha...
Jaaiet taisiit pusdienas,viirs naaks maajaas eest. Buus pasta ar spinaatiem ..jaapaskataas vispaar,kas man ledusskapii ir. viikendaa bijaam kalnos,nekaa daudz maajaas nav.
Mums aaraa tikai +1 graads..gribu vasaru aatraak. Man ar maniem ugg boots pilniigi pietiek shajaa laikaa,bet varu iedomaaties,ja buutu latvijaa,atkal mociitos ar slapjaam kaajaam. Man vislabaakie zaabaki prieksh latvijas liekas timberland, ar tiem staigaaju 3 ziemas tur. Ljoti praktiski,ar vilnas zekji iekshaa...daamiig nav,bet praktiski