zaļo tēju dzert jau var, bet bez cukura . Vispar izlasīju, ka cukurs karstā ūdenī esot viskaitīgākais. Pēc tā iesaku dzert zaļo tēju bez tā . jocīgā kartā , viņai saldums neprasās , lai arī visu mūžu visām tējam, kafijām esmu likusi 3 karotes cukura :)
Ja sporta zāle neko nedod, jāpārskata programma . Tev kardio vajag un viss. kad nometīs to lieko , varēsi būvēt muskuļus vajadzīgajās vietās . lecamauklu rokās !
Est gan man liekas vajag vairāk . tā jau kaut kada striktā diēta . ēd vistas gaļu , zivi . Par rīsiem - brūnie ?
man augums ap 166 cm, vecums gandrīz 28 :)
Pēc zāļu kursa, kura bija arī kaut kadi hormoni, no 51 kg pieņemos svarā uz 60 kg , nolēmu pirmoreiz dzīvē tievēt un ēst ka normāls cilveks 3 dienā, pēc sešiem neēst , svars gandrīz mēneša laikā pieauga vēl uz 5 kg! Atmetu tas muļķības un saku ieklausīties ko es gribu .
ēdu bieži , bet maz . naktī ja gribas ēst , un gribas, jo es nakts cilvēks - apedu olas baltumu, vistas fileju ,salātinus , vēl kaut ko . Daudz daudz ūdens, zaļās tējas , citrons .
Lēnam noslīdēju līdz 54 . tagad gan svars nekustas, jo slinkoju :)
Piebildīšu par "ēst pēc sešiem " nu es neticu! Sanāk ka organisms entās stundas dabū badoties . viņam arī ir atmiņa . ja zin, ka ēst tik drīz nedabūs , prasa vairāk . ok, tas nenozīmē, ka vajag naktī štopēt torti iekšā , bet ja gribas ēst , ēst vajag , tikai vieglu barību .
Par augļiem - jameģina vairāk ēst tos, kas nav lobāmi , tobiš ar mizu - aboli, bumbieri .
taukvielas organismam ir vajadzīgas
Mannu gan neēd!!!! Tas ir miltu pārstrādes blakusprodukts, notievēt nepalīdzēs .