Ir jau vērts darīt lietas, kas iepriecina pašu cilvēku.
Tas, ka iemācītos šīs dejas, jau nenozīmē, ka obligāti došos uz publisko apskati pēc vērtējuma.
Es arī gribu dejot, biju Leona deju studijā, dejas foršas, bet tur nevarēja neko iemācīties, jo nāk zinoši un nezinoši, viss ātri notiek līdzi.
Vēlos iet tur, kur tiešām visu no nulle, bez pieredzes, bet šeit tā, laikam, nenotiek!
Mana draudzene gāja uz kaut kādām mix dejām - go-go, strīp plastika un kādas vēl nē. Viņai patīka, tikai nemācēšu teikt kur.
Ja patīk, kāpēc nepamēģināt? Vismaz vienu mēnesi. Par sliktu tas nebūs - iemācīsies kustēties, atbrīvosies (nesaku, ka tāda neesi tagad), bet vēl vairāk piemēram. Varbūt tiešām atradīsi vēl vienu lietu, kas sagādā baudu :)
Leonā ir show dance mix, go-go un strip plastika :) Tā kā drošvien tur gāja. Es arī gāju Leonā uz dažādām dejām un par cik pirms tam vispār nebiju dejojusi nebija viegli, bet ar laiku izdodas piešauties, kā arī ķermenis kļūst lokanāks, tā kā ir vērts pamēģināt :)
Atradu arī kaut kādas deju studijas. Cenas parasti svārstās ap 20-30 ls par mēneša abonementu (atkarīgs, protams, no nodarbību skaita un konkrētās deju studijas)
Ir maz deju studijas, kurās māca go - go dejas un tajās pašš domāju, ka nav forši iet ja tur jau grupa dejo ilgu laiku un kurā nāk meitenes, kas dejo jau perfekti, jo tad reāli nav iespējams tikt līdzi, pasniedzējam ir vienalga.
Esmu to izbaudījusi deju studijā Leona.