Manuprāt, varētu jau teikt, ka ir nesmuki kādu aprunāt, utt. Bet tiešām, ja reiz tu publicē savas bildes, tad rēķinies ar to, ka ne visiem tu patiksi. Un, pēc manām domām, šo noteikti nevar nodēvēt par skaistumu. Diezvai, pēc vairuma vīriešu domām, šāda meitene būtu tā, ar kuru tikties, drīzāk tāda, no kuras dabūt pa galvu :D Atvainojiet, bet es izsaku savu viedokli.
Visas nu uzklupāt virsū Kubietei, bet šis nu man arī neliekas,nekas skaists. Un vajag iemācīties pieņemt arī citus viedokļus, neviss tikai savu uzskatīt par pareizu un Jums uzreiz dzīvot būt vieglāk. Un ,ja cilvēks piedalās konkursos un bildējas žurnāliem ,tad ir tikai loģiski, ka cilvēki viņu apspriedīs, un ir jārēķinās, ka ne jau visiem tu patiksi ;)
Kubiete, tu ieciklējies?
Tātad, Tev ir tiesības runāt visu, kas ienāk prātā (lielākoties - pilnīgas muļķības) un ja kāds Tev to aizrāda- tu kā aunu piere citē sevi pašu. Izklausās pēc lielummānijas
P.S. citējot vienu un to pašu - tu neatbildi uz jautājumiem. PATURI TO PRĀTĀ, ja gribēsi iebāzt savus viedos vārdus vēlreiz
Linkā dotajās bildēs meitenei ir ļoti labs augums, apskaužams. Otra meitene viņai blakus izskatās tāda sašļukusi. Esmu redzējusi arī Karīnas bildes, kur viņai tie musīši izspiežas - katram savs, bet lai teiktu, ka nepatikā novēršos - tā arī nevar. Meitene simpātiska un ar savu filozofiju - kāpēc nosodīt tādus cilvēkus, kas nodarbojas ar ko tādu. Kubiete varētu staigāt pa ielām un tvarstīt nepilngadīgos dzērājiņus, tas būtu sabiedrībai lietderīgāks darbs.
Jo vairāk redzu tēmas par viņas apspriešanu, jo vairāk viņa man simpatizē :) Cilvēks atļaujas dzīvot kā grib , citus sava mērķa sasniegšanai netraumē ) apskatījos tās bildes , abas smukas
Nu tas ir dzīvesveids jeb jau tāda domāšana, tad jau varētu šausmināties par katru, kas neēd gaļu. Kamēr cilvēks nekrīt galējībās, tikmēr viss ir akceptējams.
Veselīga, tvirta (maigi izsakoties) - kas tur pretīgs!? Kādam garšo melones, kādam ne. Bet nav jau jāapsriež "bļēē, nu kā var kādam garšot melones? Fuj, pee.." :D gaumes jautājums. Ja viņas dzīves jēga ir cīņa par šāda ķermeņa iegūšanu un uzturēšanu, nevis speķa audzēšanu un burgeru rīšanu, kāpēc nosodīt? :) toties es ar riebumu skatos uz G izmēra silikona "kannām" un pretīgām mākslīgām lūpām , jo tas, manuprāt, ir pretdabiskāk par kultūrismu.
Kubiete - nav labākais veids kā celt savu zemo pašapziņu - salīdzinot sevi ar kādu, kas tev vizuāli nesaista. Tu rīkojies diezgan nožēlojami, kamēr Karīna teiksim strādā ar sevi, savu augumu, nevis izskaka negatīvu viedokli forumā.
Oj, visas tā sacepās. Tā taču ir ikdiena, ka kāds kādu aprunā, nekas īpašs tur nav, ja vēl sieviete gūst atpazīstamību, tad nu tiešām tas ir tikai normāli, ka viņu apspriedīs.
Bet par Karīnu, nekad viņa nav patikusi, bet tas laikam gaumes jautājums.
Ja neredz tos visus muskuļus, manuprāt, ideāls augums. Tas ir viņas dzīvesveids, jums tas kādā veidā traucē? Ko var cepties? Jau otrā diskusija special for Karīna!
Jā, ja piedalās konkursos, tad jārēķinās ar kritiku, tomēr man vienkārši nesaprast, kā var nebūt slinkums un ir enerģija veidot šadu tēmu!Tev tiešām interesē kaut kādas nepazīstamas sievietes ķermenis?!skaidrs, ka lielākajai daļai meiteņu(arī man) droši vien nesimpatizē šāds ķermenis un tad kāda jēga no šādas diskusijas, kur katra rakstīs kritiku?!
Visvairāk fascinē tas, ka ir tāda vēlme apspriest tieši negatīvo:D
so sick!
Vienalga par tām meitenēm,kas ir dotajā linkā.Pati nekad mūžā tādā fotosesijā nepiedalītos,lai arī kāds būtu augums.
Bet tā ieliktā bilde tik tiešām izraisa nelabumu.
Tajā linkā esošās bildes ir ļoti labas, smuks augums utt, bet apskatījos draugos, nu nav nekā tur skaista, kaut kādas tizlas bildes saliktas,pretīgumu izraisa, Bet nu, katram savs :)
Un palaižat grožus, stresainās,katram savs viedoklis.
Ko visas te šausmīgi pārmet, ka kubiete kādu it kā baigi aprunā. Šeit tiek aprunāti cilvēki gan no realitātes šoviem (saimnieka, vakariņām), gan atsevišķas personas, kā Samanta Tīna visā krāšņumā (ir bijušas diskusijas), bet šeit redz izteikt viedokli par kādu ir kaut kas nepieļaujams, kaut kā neloģiski ;) Nu tak jārēķinās, ka katram par Tevi būs savs viedoklis, ja parādies publiskajā telpā!
Karīna Akmens man šķiet ļooti pievilcīga un skaista. Un viņai nav nekāds sakars ar 1.posta attēlu. Labi, es negribētu tādas kājas, kādas ir Karīnai, bet viņa tiešām šķiet simpātiska, harizmātiska meitene. Par intervijām- tajās var uzrakstīt un pavērst visu ko, kā grib žurnālists. Nedomāju, ka viņa pati bāžas virsū presei, lai tikai publicētu rakstus par viņu, vienkārši atbild uz jautājumiem. Un autora ziņā ir vēlme un māka uztaisīt skandalozu virsrakstu un rakstu no parastām atbildēm.
es nezinu...mani absolūti neuzrunā tik pārspīlēti trenētas formas. Jā, man patīk trenēts tvirts augums, bet nu tur jau ir pa traku, ne smakas no sievietes. Sorry