nē, es nebūtu gatava strādāt 12h darbu arī,tad ja par visām 12h maksātu..un kur nu vēl ,ja vispār visstundas neatmaksātu. 12h darbu ir grūti izturēt gan fiziski ,gan garīgi, kaut gan atkarīgs arī kāds ir darbs. pārtikas veikalā būtu visai grūti izturēt 12h. protams,ja man nebūtu citu variantu, mirtu badā, tad ietu strādāt arī 12 dienā.
man līgumā ir citādāks darba laiks nekā ir sarunāts mutiski. sākumā bija jāstrādā ,cik mutiski sarunāts, bet ar laiku dažādu apstākļu dēļ darba laiks jau ir gandrīz oficiālo stundu garumā. esmu gatava paciest šo faktu,bet ja darba laiks pārsniegs arī oficiāli noteikto stundu skaitu, tad gan ilgi nepacietīšu. iekšēji gan visu laiku grauž tas,kad man jāstrādā ilgāk nekā ir norunāts, bet neko darīt ,jo atpakaļ ceļa vairs nav, tā kā meitenes apdomājiet,kad uzņematies citu darba pienākumus ,ja kolēģes ir slimas, dekrētā, veicas darbus,kamēr atradīs jaunus darbiniekus utt., jo šie pienākumi var kļūt par Jūsu ikdienu ,ja arī darbinieks atveseļojas, atrod jaunu darbinieku utt.
manuprāt ,ir atkarīgs no algas. ja alga ir maza,tad ,protams, negribēsies sēdēt visstundas, taču ,ja ir liela alga, tad var jau arī pāris reižu mēnesī pasēdēt 1-2h ilgāk